[quote=S A M;2215782]کرک رو کپی کردی؟!!
در اینجا بگو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله دوست من .... کرک خود دی وی دی رو کپی کردم که اون ارور را می دهد .
[quote=S A M;2215782]کرک رو کپی کردی؟!!
در اینجا بگو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله دوست من .... کرک خود دی وی دی رو کپی کردم که اون ارور را می دهد .
باید با موشک نیروهای دشمن رو بزنی فقط مواظب باش افراد خودی رو نزنی.
دوست من شما كه بهتر مي دوني.انقدر بزن تا تموم بشن ما تو اين بازي نداريم مگر در جاهاي خاص
مثلا تو اون مرحله كه كاپيتان موقع سقوط هليكوپتر زخمي مي شه درست قبل از اون وقتي شما لو ميري ديگه نبايد يه جا بموني مخصوصا وقتي كه مي رسي به اون ماشين هاي پارك شده هرچه قدر بموني بازم از اونجا آدم مي ياد و فقط مهماتو تموم مي كنييا مثلا وقتي وارد اون استديو ميشي نبايد آدم هارو فقط بزني تا تموت بشن بلكه بايد به سمت اون در بري واز اونجا بعد از كشتن چند نفر كاپيتان خودش مياد در رو باز مي كنه و لي اگه از تو همون اتاقي كه وارد شدين شلليك كنين خيلي بايد منتظر بموني.پس بيشتر جاها بايد بري به سمت تارقت نه اينكه منتظر تموم شدن آدم هابشي![]()
اون که البته.تو اون تاپیکم به اون یکی دوستمون گفتم از اون پشت در ره(آخه اون می خواست همرو بکشه)
این مرحله اما راهی نداره.خوب باید بکشه دیگه.![]()
من دقیق نفهمیدم کجاست یعنی کجا گیر کرده دوستمون؟
در مورد ÷ست قبلی هم :امروز داشتم بازی میکردم از اول با نهایت سختی.دیگه مثل قبل نبود که از یه جا هی آدم بیاد آدم هارو می کشتی و جلو می رفتی و لی مرحله ی کشتی رو تو 20 مین رفتم در حالی که با سختی 2 تو 5مین میرفتم
فکر کنم ایشون اون مرحله باید باشه که از بالا باید آدمای رو زمینو بمب بارون کنی.نمیتونم توضیح بدم درست اما بازیو که تموم کنی یک نما از اون مرحله نشون میده.
هر چی فکر میکنم اونجا کاری جز کشتن یادم نمیاد!
سرباز ها رو یه سری میکشم سری بعد وقتی میزنم یه کادر زرد میادومرحله دوباره میاد.
شما در اون مرحله، ابتدا بطور دقیق تمام دشمنها و تانکها رو که میبینید بزنید. دشمنها توی سنگرهای گرد منتظر شمان.
بعد، شما از هلیکوپتر پیاد میشید. با گروه به جلو برید و گروه رو ترک نکنید. بعد، دوباره به هلیکوپتر برمیگردید. چند تا آدم در خیابون هستن. بزنید. بعد میبینید که یک هلیکوپتر سقوط میکنه. هلیکوپتر میاد پایین. از هلیکوپتر پیاده شید و خلبانش رو بردارید(توی کامپیوتر نمیدونم چه دکمه ایه برای برداشت. با همون دکمه ای که خشاب پر میکنید) بعد برش گردونید به هلیکوپتر و ماجراهیی رو که اتفاق میفته ببینید.
احتمالا سربازای خودیو میکشی.البته اگر همون مرحله باشه که من فکر میکنم.
همرو نباید کشت.بعضیا خودین
واقعا باید به هوش مصنوعی این بازی ایول بگیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)