احتمالا N73 من با N73 شماها یه کم فرق داره...!!!![]()
احتمالا N73 من با N73 شماها یه کم فرق داره...!!!![]()
در مورد تفاوت صدای n73 با n95 حداقل در همین تایپیک بسیار بحث شده و با مراجعه به تاپیکهای گذشته می توان به پاسخ پرسش فوق دست یافت
در هر صورت این دو گوشی از لحاظ کیفیت صدا و بلندی صدا تفاوتهایی با هم دارند که به نظر من اونقدر تفاوت چشمگیر و فاحشی نیست که قابل بحث باشه![]()
والا من پسر خاله ام N73 داره کل انداختیم از نظر بلندی صدا بدون اینکه دست به Equalizer بزنیم تقریبا صدا یکی بود ولی خدا بده برکت از کیفیت به N95 خداییش این صدای 3D هم دیگه ترکونده... به نظر من از نظر صدا هم N73 رو می خوره...![]()
رامین جان احتمالا توی ورژن های مختلف کیفیت صداها با هم فرق می کنه.
چون مال من از نظر بلندی صدا هم بسیار از N73 بلند تره. و کیفیت صداش هم خیلی بیشتره.
به حدی بلنده که اگه آهنگ گوش بدی مصرف باطریش وحشتناک می ره بالا
والا من پسر خاله ام N73 داره کل انداختیم از نظر بلندی صدا بدون اینکه دست به Equalizer بزنیم تقریبا صدا یکی بود ولی خدا بده برکت از کیفیت به N95 خداییش این صدای 3D هم دیگه ترکونده... به نظر من از نظر صدا هم N73 رو می خوره...
آخیش...!رامین جان احتمالا توی ورژن های مختلف کیفیت صداها با هم فرق می کنه.
چون مال من از نظر بلندی صدا هم بسیار از N73 بلند تره. و کیفیت صداش هم خیلی بیشتره.
به حدی بلنده که اگه آهنگ گوش بدی مصرف باطریش وحشتناک می ره بالا
بالاخره چند نفر هم عقیده من پیدا شدن...!!!
منم دیروز N95 گرفتم.
یه خوشامد گویی کلفت بهم بگید که بد طور پولش کلفت بود![]()
آقا مبارکه...!
به همین سادگی...
به همین کلفتی...
نوکیا N95![]()
ممنون
دوستان یه کمک کنید من GPS گوشیم و فعال کنم.
من وقتی میرم توی Map کره ی زمین و نشون میده ولی روی علامت ماهواره یه ضربدر زده.زوم هم میکنه ولی ظاهرا پیش فرضه.
یه کمک
آقا اولا مبارکه ثانیا اون علامت ضربدر روی ماهواره یعنی که ماهواره رو یا پیدا نکرده یا زمان کافی برای محاسبه نداشته.بعد اگر بخواهید که از نقشه ها استفاده کنید فعلا یک نقشه کلی از راههای ایران رو نشون می ده که خیلی کلیه و ارزش دنگ و فنگ دانلود اونو نداره .در پست های قبلی راجع به این مساله بحث شده.ولی از خود GPS برای جهت نمایی و موقعیت یابی ومحاسبه سرعت و مسافت طی شده می شود استفاده کرد.در ضمن جهت استفاده از GPS بهتر است در فضای باز یا حد اقل کنار پنجره امتحان کنی.باید در حالی که در گوشی باز است و شماره گیر مشخص است گوشی را به حالت 45 درجه در دست بگیرید و روی مثلا position رفته و سپس از منوی options گزینه satellit statuse رو انتخاب کنی تا تعداد ماهواره های پیدا شده رو نشون بده که حد اقل باید 3 تا باشه و کادر جلو عدد مربوطه نیز سیاه بشه تا gps کار کنه.
در ضمن چند خریدی؟با یا بدون گارانتی؟
Last edited by KAZEMLU; 27-08-2007 at 19:15.
ما کوچیکتیم داداش شما تشریف بیارین اینجا ما در خدمتیم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)