سلام اقا یه راه حل قطعی و تست شده میخوام برای چسباندن زیرنویسهای فارسی به فیلمهایی با پسوند avi و mkv !!
روشهایی که تو صفحات اول بود رو تست کردم فیلم رو تبدیل میکرد ولی زیرنویس نشون نمیداد اصلا!!!!
سلام اقا یه راه حل قطعی و تست شده میخوام برای چسباندن زیرنویسهای فارسی به فیلمهایی با پسوند avi و mkv !!
روشهایی که تو صفحات اول بود رو تست کردم فیلم رو تبدیل میکرد ولی زیرنویس نشون نمیداد اصلا!!!!
دوستان کسی راه حل نداره؟
من برات 3 راه حل میگم :
1 - ابتدا با برنامه vobsub زیرنویس srt رو باز کن.ادیت رو بزن.فونت و رنگ ها رو انتخاب کن.بعد ok کن و آخر کار save as بزن تا یه زیرنویس جدید با تنظیمات دلخواه بسازه.بعد برنامه : format factory یا allok converter رو اجرا کن زیرنویس رو بهش بده و راحت کانورت کن.
2 - برنامه txt2vobsub رو نصب کن.زیرنویس srt رو بهش بده تا sub/idx رو تحویل بده.بعد دوباره با format factory یا اون یکی زیرنویس رو بچسبون.
3 - برنامه mkvtoolnix رو نصب کن.فیلم و زیرنویس رو بهش معرفی کن.بزن تا فیلم و زیرنویس رو به هم mux کنه.این کار در این حالت 20 ثانیه طول میکشه و میچسبه.
تمام.
یکم ناقصه ولی مفهوم رو میرسونه.هر جاش مشکل داشتی بهم بگو.
یه فیلم زیرنویسش از کادر فیلم خارجه! چه در حالت سایز دیفالت چه فول اسکرین.
از ویندوزمدیاپلیر استفاده میکنم،چجوری می تونم با اسکرین فیتش کنم؟
the kmplayer استفاده کن استفاده کن دوست عزیز میتونی باش زیرنویس رو بالا پایین کوچیک بزرگ بکنی
ببین بزار اینطوری بگم که دقیقا بدونی برای چه کاری میخوام
راستش ما dvd player ندارم واسه همینم برای دیدین فیلم ها اونارو میریزم روی فلش و وصل میکنم به تلویزیون و اونطوری میبینم(تلویزیونمون هم lcd samsung) هست......
ولی خوب با زیرنویس فارسس مشکل داره و اونارو به صورت مربع مربع نشون میده
حالا راه حل قطعی برای اینکار کدومه؟؟
کسی راه حل قطعی برای این مسئله سراغ داره؟
راهی واسه بر عکس کردن زيرنويس های srt هست ؟ يعنی مثلاً کلمه " دست " بشه " تسد " . چون وقتی توی تی وی ميخوام ببينم همينطوری بر عکس ميآره !
برای روش سوم ، از زيرنويس srt بايد استفاده کرد يا sub/idx ? من يه فيلم رو add کردم و توی قسمت attachments زيرنويس srt رو هم add کردم اما بعد از mux شدن زيرنويس بهش اضافه نشده بود !
با برنامه subtitle workshop
ویرایش -->زیرنویسها -->راست به چپ -->متن معکوس
سلام
من می خوام فیام های که با فرمت mkv زیرنویسش رو دارم به dvd تبدیل و روی دستگاه ببینم
یه برنامه ای دانلود کردم به نام ConvertXtoDVD که باهاش میشه چندین فرمت رو به dvd تبدیل کرد و میشه بهش زیرنویس srt هم اضافه کرد و حتی توی تنظیمات زیرنویس زبان فارسی هم داره
ولی نمی دونم چرا km پلیر زیر نویسش رو با نشون نمیده یا یا اشکال عجیب غریب
مدیا پلیر به صورت اشکال عجیب غریب نشون میده
دستگاه دی وی دی هم همین طور
در حالی که kmplayer خود فرمت mkv همراه با زیرنویس رو درست نشون میده
کسی راهی که جواب بده سراغ نداره
Last edited by ehsan_; 16-10-2011 at 00:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)