تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 114 از 131 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

پروفشنال nil2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    PARADISE

پيش فرض

من كتاب هاكردناز پيمان هوشمندزاده رو خوندم كه سه داستان کوتاه دیگر با نام های "یک بار هم شده سوسن گوش بده"، "مثلا بازی" و "سوراخ لحاف" هم در این مجموعه آمده است.

روايت ساده اي از زندگي ...نثر جالب اين داستانها آنقدر شيرين و دلچسبه كه از اولين خطش انسان را بدنبال خواندن باقي ماجرا ميكشونه ...

2. 7 کاربر از nil2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Backstreetman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کتاب "بینایی" از "خوزه ساراماگو"
    کتاب کلاسیک و فلسفیه!.......ولی نثر روانی داره......و قابل فهم......
    این نویسنده رمان کوری رو نوشته که برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات شده بود.

4. این کاربر از Backstreetman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت nazanin261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

به نظر من رمان یاسمین واقعا قشنگه . حرفا و شوخی های خنده دار زیادی توی این کتاب هست ولی بعضی از جاهاش اشک آدم در میاد

6. این کاربر از nazanin261 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض چند روایت معتبر / مصطفی مستور

تمام حس هایت را که بریزی روی کاغذ میشود چند روایت معتبر مستــور!

مجموعه ی 7 داستان کوتاه در مورد مرگ و عشق و زندگی ..

• چند روایت معتبر درباره عشق

• چند روایت معتبر درباره زندگی

• چند روایت معتبر درباره مرگ

• مصائب چند چاه عمیق

• در چشم هات شنا می کنم و در دست هات می میرم

• کیفیت تکوین فعل خداوند

• کُشتار

از اون دسته کتاب هاست که قلب آدم رو فشرده میکنه و اشک رو توی چشمای آدم، حلقه ..
    داستان اول در مورد عشق یه معلم به شاگردشه (که برام کمی عجیب بود، معمولاً برعکسش اتفاق میفته ) .. با این داستان زیاد ارتباط برقرار نکردم ..
    حس میکنم هر چی به آخر کتاب پیش میریم داستان ها پخته تر میشن ...
    و چیزی که هست، همه ی عشقایی که تو این کتاب هست، عشق افلاطونیه .. نمونه هایی که می بینیم بعضاً از خودشون میگذرن برای عشقشون .. این رو هم دوست داشتم و هم نه .. همین باعث شد با خوندن داستان آخر که یه تراژدی تمام عیار بود، افسوس بخورم .. تو این داستان آخر، یوسف و مونس که عاشق همن با هم نامه نگاری میکنن و تو این نامه ها مستور سنگ تموم گذاشته از هر چی حرف عاشقانه هست ..

دوستت دارم ... اگه همه ی کاغذ نامه رو پر کنم از این جمله ی دو کلمه ای باز هم کم است. همه ی حرف ها و نگاه ها و عشق ها توی این دو کلمه ی جادویی نهفته است. این بزرگ ترین، صادقانه ترین، صمیمی ترین و با شکوه ترین چیزی است که دو آدم می توانند به هم بگویند.
    این قسمت از "چند روایت معتبر درباره مرگ" رو خیلی دوست داشتم :
    وقتی گفتی می خواهی زنده ات کنم، من سال ها بود که مرده بودم. سال ها بود که درد مردن و عذاب جان کندن را فراموش کرده بودم. از آخرین باری که مرده بودم سال ها می گذشت. اما من هنوز از یادآوری آن وحشت داشتم. گویی زخم های مرگ هنوز التیام نیافته بودند. دوباره گفت:« می خواهی از مرگ بیرون بیاورمت؟» من در تردید بین شرینی زنده شدن و تلخی مرگ که باز انتظارم را می کشید بودم، که او با دست هاش که از جنس دوست داشتن بودند مرا از اعماق مرگ به سطح زندگی آورد و من عاشق شدم.
    قلم مستور رو دوست دارم .. وقتی داستان هاش رو میخونی، هر جمله ش برای خودش یه داستانه .. جوری که تو جمله ها گم میشی و سیر داستان رو کلاً یادت میره و وقتی میخوری به پایان، میگی: ئه.. تموم شد؟!

در داستان "در چشم هات شنا میکنم و در دست هات میمیرم"، داستان یونس رو میخونیم که شاعر بوده و حالا یه آدمکشه ..

- به نظرت میشه کسی عاشق نباشه اما شعر های عاشقانه بگه؟
    - راستش من فکر میکنم خواننده هم اگه عاشق نباشه نمیتونه عمق شعر های عاشقانه رو بفهمه.
    در نهایت خوندنش رو توصیه میکنم .. مخصوصاً اگه به قلم نویسنده بیشتر از طرح داستان اهمیت میدید ..

8. 9 کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دوستان عزیز لطف کنن اگه می خوان کتابی رو معرفی کنن بصورت کامل ( چیزی مثل پست بالا) معرفی کنن (تصویری از جلد کتاب ، خلاصه و ... ) + اینکه نظرشون رو در مورد کتاب بصورت کامل ( نقاط ضعف و قوت احتمالی ، تفسیر شخصی و ... ) بیان کنن .

ممنون.

10. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ღ♥ஜDAYANஜ♥ღ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

دومین کتاب زیبایی که در زندگیم خوندم:

اگر فردا بیاید

نویسنده: سیدنی شلدون

توضیحاتم خیلی از قسمتای کتاب رو لو میده اگه میخواین کتابو بخونین توضیحاتمو نخونین:

تریسی ویتنی دختر زیبا و باهوش و خوش بختی ست که مادرش به خاطر از دست دادن همه چیزش توسط یک کلاهبردار خودکشی میکند.تریسی برای گرفتن اعتراف پیش با تفنگ پیش ان کلاهبردار میرود و باعث میشود خودش هم به اتهام دزدی یک نقاشی عتیقه در دام آنها بیفتد و به زندان برود
    کتاب به سه بخش تقسیم میشه!
    1-در زندان شامل سختی هایی که تریسی در زندان میکشه و راه و روشهایی که درزندان یاد میگیره.تریسی در زندان شخصیت خودشو قوی میکنه و نقشه ی فراری طرح ریزی میکنه
    2-انتقام بعد از آزاد شدن تریسی،به سراغ گروه کلاهبردارانی میره که مادرشو ورشکست کردن و با راهها وکلک هایی که فکرشو نمیکنین ازشون انتقام میگیره
    3-زندگی عجیب و غریب تریسی بعد از انتقام گرفتن تریسی دیگه نمیتونست در جایی استخدام بشه و با کمبود پول مواجه بود برای همین مانند رابین هود به دزدی از ثروتمندانی میره که ثروتشون باد آورده و کلاهبرداریه.جالبترین روش های دزدی از الماس بانک گرفته تا نقاشی های گاوصندوق رو دراین کتاب میخونید.

دیگه چیزی نمیگم تا همینجاشم خیلی گفتم فقط بدونین که این کتابو ساعت 2 شب شروع کردم و زمین نذاشتم تا ساعت 8 صبح که تموم شد.فوق العاده بود.عاشقشم

البته شرمنده خیلی بد توضیح دادم

12. 4 کاربر از ღ♥ஜDAYANஜ♥ღ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

وارکرفت
    ترتیب کتاب ها
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه ذره قاطی پاتیه.اول آخرین نگهبان نوشته شده.بعد سه گانه نبرد باستانیان(ردیف اول) بعد هم طلوع هورد و بعد امواج تاریکی
    معرفی
    این مجموعه کتاب یکی از معروف ترین های فانتزی در جهان هستش که تا کنون سه بازی استراتژیک معروف و محبوب(به اضافه ی اضافه هایی که براشون تهیه شده بود) و هم چنین بازی MMORPG که معروف ترین و پرطرفدارترین این سبک بازی ها در دنیا هست و میلیون ها کاربر در سرور های بلیزارد و همچنین کاربرهای زیادی(از جمله خودم!!) در سرور های مجانی اون رو بازی میکنن که این سری نیز با وجود این که خودتون شخصیت خودتون رو میسازید اما در کل ادامه ی داستان در اون ذکر میشه هستش.
    یکی از نکات جالب این سری کتاب اینه که یک نفر همرو ننوشته و هر کدوم رو شخصی نوشته مثلا اون هایی که به اژدهایان باستان مربوط میشن رو ریچارد ناک نوشته.جلدهای زیادی منتشر شده که تو ایران 6 تا ترجمه شدن.
    بقیه به صورت PDF زبان اصلی در اینترنت موجودن!!
    نکات مثبت:داستان ها فقط به یک شخص مربوط نمیشن و در این جلدها با افراد بسیار بسیار زیادی روبرو میشید و مطمئنا از یکیشون خوشتون میاد!!طوری که هر کی خونده طرفدار یک نفر شده!!(مثلا خودم به شخصه عاشق شخصیت پرنس آرتاس شاهزاده ی لردران هستم!!که متاسفانه د این 6 مجموعه ترجمه شده خیلی ازش حرفی نیست و فقط 2 بار اسمش اومده اما در بازی و جلد های بعدی به یک شخصیت مهم تبدیل میشه)
    همچنین یه نکته مثبت دیگه هم اینه که داستان ها در عین وابستگی به هم داستان مخصوص خودشونو دارن!!
    یه نکته مثبت دیگه هم غیرمنتظره بودن داستانه به طوری که خیلی از شخصیت های مثبتی که میبینید به یکباره بد میشن و برعکس!!
    نکات منفی:من که نکته خاصی ندیدم اما چند مورد هست که بهتره بگم.اولی این که چون نویسنده های مختلف نوشتن نگارش ها فرق داره و هی باید با طرز نگارش هر جلد خودتونو وفق بدید.
    یکی دیگه هم اینکه خیلی از ریزه کاری های داستان رو در بازی باید ببینید.
    (همچنین خیلی وقت ها خیلی تو ذوقتون میخوره!!مثلا شخصیتی که دوسش دارین یهو پخ!!)
    حال خلاصه ای از این شش کتاب ترجمه شده به صورت خیلی خیلی کوتاه عرض میکنم:
    سه جلد اول(مجموعه نبرد باستانیان):
    اژدهاساحری(کسایی که در اصل اژدهان ولی میتونن به شکلی شبیه آدم و نه آدم بلکه شبیه اون ضاهر بشن که البته این شکل در آینده شامل نژادی به نام بلادالف میشه که تو بازی میتونید از اون نژاد هم بسازید میشه)
    متوجه یک ناهماهنگی در محلی در جهان میشه و با کمک همکار و دوستش که انسانیه به نام رونین(که زنش وریسا حاملست و قراره دوقلو به دنیا بیاره.که این خانم هم خواهر Sylvanas & Aleria Windrunner هستش که سیلواناس در آن زمان توسط پرنس آرتاس خائن در حال زجر کشیدن در ظاهر جدیدش بوده چون جلوی اون وایستاده ولی از آرتاس شکست خورده) میره تا از قضیه سردر بیاره.از طرفی دیگه هم یک ارک(یه نژاد که پایه ی هورد رو تشکیل میدن) به نام براکسیگار به دستور Warchief (همون جنگسالار خودمون!) هورد ها یعنی ترال به همون نقطه فرستاده میشه تا بفهمه موضوع چیه.این سه نفر به طریقی به درون این ناهماهنگی که چیزی شبیه گردباد بوده کشیده میشنو به زمان های گذشته میرن.زمانی که Night Elf ها(یه نژاد دیگه) قسمت زیادی از جهانو داشتن و ملکشون هم آشارا بوده اسمش.رونین و کراسوس به یک جا در آن دنیا و براکس هم در یک نقطه دیگه پرتاب میشه آنها به تدریج میفهمن که در دربار اتفاقاتی داره میفته و به تدریج با کسانی مانند ملفاریون و تیرانده و ایلیدن آشنا میشناین آغاز ماجراست.(درضمن کراسوس یک موضوع بسیار مهم رو در مورد اتفاق بزرگی که در این زمان افتاده بوده رو میدونسته ولی بعد از بازگشت به گذشته اون نکته و اتفاق یادش رفتن و داره تلاش میکنه که فاجعه ای که در اون زمان اتفاق افتاده رو به یاد بیاره).
    سه جلد دوم:
    اینها خیلی مربوط نیستن به هم ولی خوب ربط هایی هم دارن که برا همین پیشنهاد میکنم که حتما به همون ترتیب که گذاشتم بخونین.
    جلد اول(طلوع هورد):درباره نژاد ارک هست که نژادین که ابتدا در صلح و صفا در کنار درانایی ها(یه نژاد دیگه) زندگی میکردن که اما به تدریج اتفاقاتی میفته و جنگ هایی پیش میاد بین ارک و درانایی که بعث به وجود اومدن یک اتحاد قدرتمند به نام هورد ( Horde) میشه که ابتدا از ارک ها بوده ولی بعد Ogre ها و بعد هم ترول ها(نژاد دیگه!!!) بهش اضافه میشن.(که البته تا آخرین پچی که از World Of Warcraft اومده شامل شش نژاد هستن).
    شخصیت اصلی داستان دوروتن یک ارک هستش.
    جلد دوم:خادگار جادوگری جوان نزد یکی جادوگر عجیب ولی قدرتمند میره به نام مدیو که شاگردش بشه.(این اتفاق در زمانی که ارک ها به دنیای انسان ها و Night Elf حمله کردن رخ میده).به تدریج اتفاقاتی میفته که بسیار هیجان انگیزن و شما هم نکاتی درمیابید که خیلی غیرمنتظره هستن!!
    جلد سوم:ارک ها شهر استورمویند(Stormwind City) رو که یک شهر بزرگ در آن زمان بوده و واسه انسان ها بوده رو نابود کردن و آندوین لوتار(قهرمان استورمویند) و شاهزاده ورینو خادگار به امپراطوری لردران(به پادشاهی مردی جوانمرد به نام ترنس دوم و پدر آرتاس که هرو پالادین یعنی کسایی که خیلی اهل خدا بودن و از نیروی نور کمک میگرفتن) برای کمک گرفتن برای نبرد با ارک ها میره و اینطوری بعد از پیوستن Night Elf ها به اونا یک اتحاد در مقابل هورد به نام Alliance تشکیل میشه و جنگ هایی بین این دو گروه صورت میگیره که بسیار جالبن.
    چندتا عکس از شخصیت ها به ترتیب از بالا به پایین : 1.رونین 2.کراسوس در ضاهر بلاد الف 3.پادشاه ترنس البته در زمان پیری 4.آرتاس زمانی که هنوز پالادین بود و اتفاق هایی که داستانو رنگ و بویی داده هنوز اتفاق نیفتاده بود
    5.شاهزاده ورین(Varian Wrynn) 6.آخری ترال

[
    کد:
    کد:

[/RIGHT]
    Last edited by Arrowtic; 21-06-2011 at 17:20.

14. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

رمان " زندانی قلعه قهقهه "

فهرست کتاب از " آتش زیر خاکستر " شروع میشه و به " سرانجام گل حرم " به پایان می رسه .

داستانش رو اصلا یادم نیست فکر کنم آلزایمر گرفتم اما خوب رفتم تو نت گشتم تا ببینم موضوع رمانی که عاشقش بودم چیه !

اما خوب فقط توضیح محصول رو پیدا کردم :

در یکی از اتاقهای پنج دری و رو به عمارت دولتی قلعه قهقهه ،زن زیبایی که هنوز جوان می‌نمود روی تشک نشسته و به پشتی یله داده با دقت تمام بقچه مخملی را گلدوزی می‌کرد و با صدای نازک و جذاب خود تصنیف عامیانه را زمزمه می‌نمود و گاهی هم با دختر ماه رخسارش «گل حرم»که در ایوان جلوی اتاق نشسته کتابی را مطالعه می‌کرد،صحبت می‌کرد...

جوانان ، پیشنهاد میکنم که این رمان رو بخونید . مطمئن هستم با توجه به داستانش ، میخ کوبتون میکنه .

یکم از این پسره محمد ( Gam3r ) یاد بگیرین که رفته مجموعه رمان خونده ! من که تعجب کردم چطور این نوجوان 13 ساله این کارو کرد .

16. 2 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

تویه معرفی وارکرفت در ترتیب کتابا اشتباه کرده بودم.اصلاح شد.

18. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تابستان گند ورنون

نوشته دی بی سی پی یر

خیلی عالی بود...خیلی خوشم اومد...اولش بگم که اگه از ناتور دشت و شخصیت هولدن کالفیلد خوشتون اومده...این کتاب خوراک شماست!! و عاشق ورنون گرگوری هم خواهید شد...

داستانش رو کلا میشه تو 2 خط خلاصه کرد ولی نمی دونم این چه سبک نوشتنیه که داستان دو خطی رو تو 500 صفحه می نویسه و آدم اصلا خسته نمیشه!! خیلی جالبه واقعا!

20. 6 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •