سلام دوست عزیز
باور کن به تموم SETUP ها سرزدم اما به جایی نرسیدم .
این پلایری هم که میگم مشکل داره واسه همین شرکت orange (ایشالا خراب شه!!!) هستش .
دارم آماده میشم که برم سمت فلش ؛ ایشالا درست شه
ممنون از راهنماییهات![]()
سلام دوست عزیز
باور کن به تموم SETUP ها سرزدم اما به جایی نرسیدم .
این پلایری هم که میگم مشکل داره واسه همین شرکت orange (ایشالا خراب شه!!!) هستش .
دارم آماده میشم که برم سمت فلش ؛ ایشالا درست شه
ممنون از راهنماییهات![]()
دوست عزیز با اون مانستر پکی که ادرسشو بهتون دادم همه چی حل میشه موفق باشی
اینم لینک دانلود واسه player
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه هندزفری موتو داشتم که خراب شد و سیمهاش از پایین قطع شده 5 تا سیم به رنگهای ابی قرمز سبز نارنجی و مخلوط نارنجی ابی {نارنجی = رنگ مس } حالا من نمیدونم اونارو چطوری به مادگی فیش اسپیکر وصل کنم که صدا بده لطفا منو راهنمایی کنید
Last edited by rozysara; 07-10-2007 at 20:17.
قربانه شما. موفق باشی. فکرشو نکن با فلش همش حل میشه.
منظورت چیه دوست عزیز شما میخوای چیکار کنی میخوای از هندزفری به جای هد فن استفاده کنی؟ درست فهمیدم منظورتو؟ اگه این طوره باید بدونی کدوم سیمها ماله بلند گو و کدوم سیمها ماله میکروفن هست بعد وصلش کنی
اما به نظره من این کارو نکن چون ممکنه بسوزه هم امپر بیشتره هم ولتاژ اگه یکم از برق سر رشته داری باید بدونی که این کار باعث سوختنش میشه![]()
سلام و یه خواهش از هرکی که این تاپیک رو میبینه میخواست یه نگاه کوچیک به هندزفری گوشیتون بندازین بگید کدو دو سیم با چه رنگی به میکروفن میره مرسی
دوست عزیز این که کاری نداره قسمتی که داخلش میکروفن هست رو باز کن و نگاه کن ببین کدوم سیمها به میکروفن رفته در ضمن واسه باز کردنش دقت کن که کیت داخلش نشکنه و همین طور مواظب باش قابشو نشکنی
اینو میونم ولی من فقط فیشش رو دارم و اون قست رو گم کرم اگه میشه با گوشیت یه عکس توپ ازش بنداز یا خودت نگا کن و اینجا بگو
سلام من v3xدارم كه ويروسي شده است باچه نرم افزاري مي توانم گوشي را نجات دهم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)