خواهش میکنم من هر چی میدونم از تو تاپیک
بازیسنتر و مخصوصا از شخص LICH KING فهمیدم و از خودم هیچی نمیدونم
و هیچ زحمتی برای بدست اوردن این مطالب نکردم![]()
![]()
![]()
خواهش میکنم من هر چی میدونم از تو تاپیک
بازیسنتر و مخصوصا از شخص LICH KING فهمیدم و از خودم هیچی نمیدونم
و هیچ زحمتی برای بدست اوردن این مطالب نکردم![]()
![]()
![]()
منم پس سر کارم با این تفاصیل.......
Last edited by Anathema&sin; 26-12-2007 at 17:38.
سلام وقتی کنسول رو بر میگردونی از کدوم نوشتش می فهمی مادربرد فالکون هست یا زفر
دوست من منم يکمی با ایشون مشکل دارم. و الان خيلی وقته که داره منو ميپيچونه. اما چيکار کنم . خوب هنوز کنسولم دستم نرسيده و مجبورم باهاش راه بيام. بيخيال.
سلام وقتی کنسول رو بر میگردونی از کدوم نوشتش می فهمی مادربرد فالکون هست یا زفردوست من 1. از رو تاريخ ميشه فهميد که بايد بعد از 8/2007 باشه.و از زير خود کنسول هم ميشه فهميد. الان دقيقا يادم نيست. بهتره يک سری به بازی سنتر بخش ایکس باکس بزنی.منم پس سر کارم با این تفاصیل.......
نه فکر نميکنم. تازه شما که تهرانی. نگران نباش. اونجوريام نيست که بخواد بره ديگه نياد.
میشه ارکید رو با پرمیوم مقایسه ای کنید و بگید
دوست من. آرکيد کنسول جديد و خيلی خوب مايکروسافت هست که از مادربرد های 65 نانومتری فالکون استفاده ميکنه و درصد خرابی خيلی کمی داره. قيمتش 280 دلار هست که در ایران تا 480 تومان هم اگه پيدا بشه به فروش ميرسه!!!. آرکيد هارد نداره و به جاش در جعبش يک مموری کارت 256 مگابايتی برای ذخيره بازی ها و يک دسته بيسيم و 5 بازی آرکيد و خود کنسول و آداپتور وجود داره. در چند صفحه قبل عکس این کنسول گذاشته شده. در حال حاضر این کنسول جايگزين مدل کور شده که خريدش با توجه به قيمت پايينی که داره خيلی به صرفه هست.(البته تو ایران چون يکسری مفت خور واردش ميکنن گرونه . البته تا 1 ماه ديگه قيمتش متعادل ميشه)
کنسول پريميوم هم حالا 2 مدل شده. يکی همون مدل قديمی که کيفيت ساخت پايينی داره و درصد خرابی بالا. و يکی هم که تازه آمده تنها فرق در داشتن يک پورت HDMIو داشتن مادربرد زفر با هيت سينک اضافه يا فالکون هستش. قيمت هم 349 دلار . مطمئن نيستم.
پس ارکید بهتره / به نظرت بعداز چند ماه ارکید بگیرم بهتره
و این پرمیومی که دارم چند میگیرن
ببين عزيز کنسول آرکيد از پريميوم معمولی و کور خيلی خيلی بهتره. اما پريميوم جديد سال 8/2007 از آرکيد بهتره. و صد البته الايت از پريميوم جديد بهتره و صد البته هالو اديشن از همشون بهتره.
--------------------------------------------
اون پريميومی که خودت داری عزيز معلوم نيست. اول بورو تو بازی سنتر بخش بازار چه مشخصاتت رو بگو ببين هرکی خواست بفروش. اگر نشد بورو يک مغازه بفروش که معمولا مفت بر ميدارن.
دوستان يك سوال دارم
اين قضيه بن شدن بعضي ايكس باكس ها از طرف microsoft جيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)