وای عشقمه چاووشی
وای عشقمه چاووشی
فقط چاووشی
.
جدی جدی داره آلبوم جدید میده بیرون
مگه نگفته بود دیگه نمیخونه
ای ول پس منتظر باشیم
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی چی
حالمو گرفتیا
منه بیچاره امدم با کلی شوغو ذوق دانلودش کردما
سلام ............
کسی لینک دانلود آهنگ های سنتوری رو نداره که از روی فیلم ضبط نشده باشه یعنی اصل باشه حالا هرکدومو که داشته باشید ممنون میشم فقط سنگه صبورش باشه خواهش میکنم از روی فیلماشو دارم نمیخوام............
چون توی ماشینه یه نفر آنگ سنگ صبور روشنیدم که اصل بود و از روی فیلم ضبط نشده بود ممنونم........
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای من که عاشق چاووشی هستم .آهنگای جدیدشم مثل سنگ صبور و ... خیلی وقت پیش به زور و زحمت پیدا کردم . چقدر باهاشون حال می کنم مخصوصا با خیانت یا همون آهنگ سنتوری . خیلی آهنگای قشنگی هستن .![]()
Last edited by Achilles_E; 26-03-2008 at 23:37.
چاوشی بهترین خواننده ی ایرانه مطمئنا دیگه با شنیدن ترانه های سنتوری خیلیها به این باور رسیدند ولی محسن هنوز به چیزی که مستحقشه نرسیده . چاوشی فقط یک خواننده نیست بلکه یه پدیده است سبک خوندن و آهنگسازیش و شعراش بسیار متفاوت از سایر خوانندگان کشوره .
همین خلاقیت و نوآوری باعث محبوبیت شده و همچنین صدای گرم - پخته و فوق العاده دلنشینی که داره .
( از بعد از ترانه های هایده تاکنون هیچ خواننده ای رو مثل چاوشی ندیدم که غمی در صداش باشه )
انشاا... این ارشاد دست از لجبازی و بچگی برداره و بالاخره شاهد آهنگهای مجاز و کنسرتهای بزرگ و متعدد محسن باشیم .
یاعلی
سنتوری ...
گوشی رو بردار رو یکی می زاره ؟؟؟
سلام...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به زحمت sise ی عزیز
البته من مقداری از این رو دانلود کردم، متوجه شدم که از خود فیلم ضبط شده و به اصطلاح OST واقعی نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)