الان سقف هر شب برای بسته 1 تا 11 که 450 تاس حد مصرفش، میشه 15 گیگ دیگه درسته؟
اگه واقعا بعد از عبور از مصرف منصفانه بکنه که شاید تنها کاری که بشه کرد اعلامشه، اینکه قانونا بشه شکایتی چیزی کرد رو دیگه مطمئن نیستم، مگه فقط بابت قطع کردن آنتن.
الان سقف هر شب برای بسته 1 تا 11 که 450 تاس حد مصرفش، میشه 15 گیگ دیگه درسته؟
اگه واقعا بعد از عبور از مصرف منصفانه بکنه که شاید تنها کاری که بشه کرد اعلامشه، اینکه قانونا بشه شکایتی چیزی کرد رو دیگه مطمئن نیستم، مگه فقط بابت قطع کردن آنتن.
پیامک جدید
همراه من نگاه کردم بسته های بلند مدتم برگشته. فک کنم بخاطر این باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما باید زور بالاسرشون باشه
نیست این جوجه رو واسه دور بعدی تو آبنمک خوابونده بودن، داره حالا خودشیرینی میکنه.
بری ته قضیه در بیاری میبینی خود این یارو درست کرده این بساط رو با دار و دسته ش و این حرف رو زدن بعد این گفته نه غلط کردن باید برگردونن و من آنم که رستم بود پهلوان و این حرفا.
وگرنه چند وقت پیش بود کی بود درست یادم نیست که کلا بسته ها رو گرون کرد همراه اول، من که البته خداروشکر دیگه درست هم یادم نمیمونه.
خوب دولت و ملت به هم میان ولی.![]()
موافقم این همون عوضیه که بازار موبایلو نابود کرد. یه پایین رده اقتصادی شده 3 میلیون، اس 10 پلاس 18 میلیون
هنوز منتظریم اون چند هزار گوشی رو وارد بازار کنه قیمت متعادل بشه[emoji19][emoji19][emoji19]
الان شما این بسته10گیگ به بالا داری شبانه رایگان داره؟
اگه اره هست جواب من طرح جدید بگیرم به نظرتون شبانه داره؟
بله، این بسته مال قبله، رزروشم همینطور و اینها اینترنت رایگان ۳ تا ۷ رو دارن.
خیر، طرح های جدید شبانه رایگان ندارن. شبانه رایگان از ابان ماه برای بسته های جدید با هر حجمی حذف شد.
خیلی هم فرقی نداشت بسته های جدید با قدیمی ها
اتفاقا بسته 4 ماهه 8 گیگ خوب بود
ن اخه یعنی چی
پول بدی بعد اینطوری باشه؟
باو حداقل یه توجی معمولی بذار دم دست
اینترنت پیش کشت
شکایت زدم !
منتظر جوابم
سرعت بسته های نامحدود ریده3شبه زدم2-7 یه شب5گیگ شب دوم20 ودیشب1گیگ دانلود کرده تو منطقه ای که من دانلود میکنم میزان دانلود کمه(ازمخابرات منطقه پرسیدم) ولی ازوقتی محدودیت گذاشتن افتضاحه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)