بهت برنخوره عزیز اما شما ۱۳۶ رو خوب می دونی؟
دوستان قبلا حتی با مخابرات هم زیر ۵۰ داشتن چه برسه به شاتل و های وب
بهت برنخوره عزیز اما شما ۱۳۶ رو خوب می دونی؟
دوستان قبلا حتی با مخابرات هم زیر ۵۰ داشتن چه برسه به شاتل و های وب
این سرویس گیم هست نه پینگ اصلی شرکت.
ولی خوب تا مخابرات پهنای باند نداره و مسیرش معلوم نیست از کجا هست پینگ همینه شاید بدتر هم بشه شاید خوب ولی فعلا با این شرایط 256 نامحدود خوبه
عزیز جان اون 50 پینگ تا تهران هست نه لندن!
اصلا امکان نداره با نت ایران بشه تا لندن زیر 80 پینگ گرفت
پینگ خود من تا تهران 25 هست
شما برو صفحه های عقب تر پینگ خارجی 100 تا 120 میچرخید بدترین حالتش 150 تا 170 بود.که شاتل بدون سرویس گیم این هم نمیتونه بده
دوستان مازندرانی من دارم تا چند وقت دیگه تقل مکان میکنم به اونجا و با توجه به مکان اقامتم به نظر میرسه یکی دو تا انتخاب بیش تر ندارم که یکیش هم مخابراته. سایت مخابرات مازندران اطلاعات کافی نداده اصلا. به فرض اینکه من مدارک لازم سرویس های بالاتر رو هم داشته باشم تا حدود ماهی ۷۰-۸۰ تومن چه سرویسی هست از سرویس های مخابرات که بتونم بگیرم و سرعت دانلودش چطوره؟
سرویس 2 مگ نامحدود سرعت 140 قیمت هم 78 تومن هست
سرویس 2 مگ محدود با 96 گیگ ترافیک و شبانه رایگان یکساله 390/000
سرویس 1مگ نامحدود با سرعت 60 قیمت ماهیانه 45 تومن
سرویس 1 مگ محدود با 96 گیگ ترافیک و شبانه رایگان 349/000
اگه میخوای طرح های 6 ماهه یا یکساله بخری سرویس 2 مگ بخرید سرعت 300 هم روزانه و هم شبانه
و سرویس 1 مگ محدود دارای سرعت 220 در روزانه و شبانه یکی هست.
به نظر من اگر میخوای انقدر خرج کنی از یه شرکت دیگه مثل پارس انلاین و یا شاتل سرویس آرت5 نامحدود با 45 گیگ ترافیک دانلود با سرعت 200 یا بالاتر وبعد از این مقدار سرعت واقعی میشه که حدودا 48 و اگر دانلود ادامه داشته باشد سرعت به 20 همم یرسه.
ولی پارس شبانه دوستانی هستن که شبی 10 الی 15 گیگ هم گرفتن والان هم همینطور هست
ممنونم از پاسخ. واقعا جامع و کامل بود.
والا من چند سالیه تو اراک زندگی میکنم و بیش تر از 4 ساله از پارس آنلاین سرویس میگیرم. این اواخر هم به خاطر نویز کابل کشی تلفن و صد تا عامل دیگه و با اینکه دارم ماهیانه 70 تومن میدم برای سرویسم، فوق العاده سرویسم بی ثبات بوده و مخصوصا توی حالت شبانه در حالی که همه دارن حداقل شبی بالای 5 گیگ میگیرن، من میزان دانلودم خیلی پایین تر از این حرف هاست. حالا که دارم مکانم رو عوض میکنم گفتم بهتره isp رو هم عوض کنم. به هر حال ممنونم از راهنمایییت دوست عزیز.
دوستان عزیز اگه میشه ی پینگ با cmd و از ایپی 4.2.2.4 بگیرن و بگین پینگتون چقدره
برا من بالای 600 رفته
دوستان خواهشا همه به 2020 زنگ بزنید و در مورد پینگ بالا شکایت کنید پینگ از 70 رسید به 100 و بعد 120 و الانم رفته بالای 400
دوستان خواهشا همه بزنگن 2020
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)