تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1139 از 1185 اولاول ... 1396391039108911291135113611371138113911401141114211431149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,381 به 11,390 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

atghia جان ممنونم که جواب دادین

من یک سوال دارم نظرتون در مورد این عطرای طرح اصلی که با قیمت 30 فروش میرن چیه؟ بوشون چطوره؟بوی الکل می دن یا میشه برای مصرف روزانه ازشون استفاده کرد؟ ارزش خرید دارن؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

بین عطرای تام فورد کدوم ارکید ولوت - وایت پیچولی و عود ود کدوم برای خانمی که عطر چوبی می پسنده مناسبتره میشه توصیفشون کنین؟ممنون
    خواهش میکنم عزیزم
    نه اصلا خوب نیستن...

اگر میخواید هزینه کمی داشته باشید میتونید عطرای بنتون یا نهایتا امپر رو تهیه کنید که کیفیت بسیار بهتری دارند. امپر که حدود 50 تومن هست و بنتون هم حدود 100 تومن

از امپر شیفون رو توصیه میکنم که پخش و ماندگاری بسیار جالبی داره و یک عطر معتدل کم شیرین و گل بو هست
    از بنتون هم انرژی رو توصیه میکنم که میوه ای گلی هست

بین 3 عطری که نام بردید مورد اخر چوبی تر هست
    ولوت ارکید بیشتر یک رایحه ی گرم و گلی داره...

محتوای مخفی: توصیف ولوت ارکید 
    بررسی رایحه ولوت ارکید
    ولوت ارکید (Velvet Orchid) نام محصول جدید تام فورد است که شمایل ظاهری آن در نگاه اول هم‌چون بلک ارکید است؛ شیشه‌ای سیاه، بازگوکننده بانویی مرموز و اغواگر!
    هجومی از یک نت آب‌نباتی با اولین اسپری به مشام می‌رسد. شروعی بحث‌برانگیز که هر فرد طعم شیرین آن را با زبان‌های گوناگونی توصیف می‌کند. برخی آن را آب‌نباتی می‌دانند و برخی دیگر آدامس مانند، اما هر چه باشد، از همان اولین گام، ولوت راه خود را از بلک ارکید جدا می‌کند. یکی از ویژگی‌های بارز و جالب در ولوت، وجود رایحه‌ای الکلی در نت ابتدایی است. گام نخست علاوه بر طعم آب‌نباتی- آدامسی و شیرین خود کمی حالت الکلی نیز دارد که مربوط به عرق نیشکر است. ممکن است کمی غافل‌گیر شوید، اما اگر با این عطر با ملایمت و صبوری رفتار کنید، شاهکار حقیقی خود را به نمایش در خواهد آورد.
    نت شیرین پس از مدت 10 دقیقه افت می‌کند و عطری کره‌ای در ترکیب با گل ارکیده، عمیق و گرم شکوفا می‌شود. گویا حالتی شیری- عسلی در عطر وجود دارد، یا آن‌که نرمی کره در آن موج می‌زند. این‌جا نت میانی و قلب عطر است که ولوت ارکید در آن رایحه مخملی خود را به رخ می‌کشد. این‌جا از زبری و خشونت رایحه شکلاتی در بلک ارکید خبری نیست و نرمی و ملایمت عسلین جایگزین آن شده است.
    گل‌ها با گذر زمان کمی رنگ می‌بازند، اما هم‌چنان عطر شکوفه‌های پرتقال با حالت مرکباتی و کم‌ترش خود در کنار گل‌های مریم به مشام می‌رسد. با هرچه نزدیک‌تر شدن به نت پایانی حالت چرب و کرمی عطر افزایش می‌یابد و کمی نت میوه‌ای و پودری با قدرتی خفیف در آن آشکار می‌شود.
    ولوت در قیاس با بلک، کمتر مرموز و تیره است و بیشتر براق و متظاهر جلوه می‌کند. نت پایانی آن تشعشعاتی ملایم از بلک را نیز در پس‌زمینه دارد تا پیوند خود را با گذشته پابرجا نگه دارد.

ولوت، اغواگر و کمال‌گراست!
    او کاملا اهل تجملات است و بسیار دوست دارد مایملک خود را به رخ بکشد. بر خلاف بانوی بلک ارکید، سرکش، رام‌نشدنی، مغرور و اهل هیاهو نیست، بلکه اغواگر و مطلوب همگان است. او در سکوت و با قدرت به اهداف کمال‌گرایانه خود می‌رسد، پس مراقبش باشید.

سن و فصل استفاده:
    ولوت رایحه‌ای رسمی و برازنده دارد که آن را کاملا مناسب، جهت مهمانی‌های عصر و شب و خصوصا فصول سرد یا بهار می‌سازد. این عطر برای سنین بالای 26 سال توصیه می‌شود.

وایت پچولی هم بر پایه نعناع هندی و گل طراحی شده

اما عوود وود رو خودم سمپل ازش دارم...میشه گفت واضح ترین رایحه حالتی عودی زعفرانی هست که با چوب همراه شده بسیار مطبوع هست اما متاسفانه پخش بوی خوبی نداره!

2. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

مرسی. قیمتاشون چطوره؟ ارزونه یا گران؟ تو نت جایی هست اینا رو بفروشه
    هر سه مورد بین 250 تا 300 هستند البته مورد اخر رو احتمالا بشه کمتر یافت...
    بله در سطح نت موجود هست البته نمیشه از فروشگاههای نتی نام برد خصوصی بهتون میگم...

4. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلامبنتلی ابسولو پخش بوش بیشتره یا اینتنس؟ ادکلن هالووین بهتره یا لانوین اوانت گاردبرای زمستون. بوی شیک. تیپ اسپرت فشنبوی پیچیده با پخش بالا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام
    بنتلی ابسولو پخش بوش بیشتره یا اینتنس؟

ادکلن هالووین بهتره یا لانوین اوانت گارد

برای زمستون. بوی شیک. تیپ اسپرت فشن
    بوی پیچیده با پخش بالا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

اگر شد لطفن یه سایت که محصولاش اصل باشه برا من پی ام کنید
    که تجربه خرید دارید

پرفیوم شاپینگ. عطرافشان. عطرسرا. هر کدوم معتبرتره

8. این کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    بنتلی ابسولو پخش بوش بیشتره یا اینتنس؟

ادکلن هالووین بهتره یا لانوین اوانت گارد

برای زمستون. بوی شیک. تیپ اسپرت فشن
    بوی پیچیده با پخش بالا
    اگر عطر تنباکویی میپسندید لانوین
    اگر عطر با بوی چرم ترجیح میدید (شبیه وان میلیون) هالوین

هردو عطرای خوبی هستند سلیقه ای هست انتخابش

قیمت رو مشخص نکردید اما کوکو ریکو از ژان پل گوتیر بسیار خاص و پیچیده هست رایحه خوبی داره از دید من و قیمت و شرایطش کاملا مناسبه

10. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بزودی عطرهای پگاسوس و دارسی از مارلی، د وان نقره ای از دی اند جی، کد لونا از ارمانی، اپیوم بلک از ایو سن لورن، ولوت ارکید از تام فورد، لاو این وایت از کرید به دستم میرسه (حجم های 10 میل) و سعی میکنم که توضیحاتشو برای اشنایی بیشتر دوستان اینجا بگذارم

12. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

ببخشید یه سوال
    من مثلن
    سیلورسنت
    لانویت
    گرلین
    لالیک
    خوشم میاد

به نظرتون از توسکان لیدر خوشم میاد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

ببخشید یه سوال
    من مثلن
    سیلورسنت
    لانویت
    گرلین
    لالیک
    خوشم میاد

به نظرتون از توسکان لیدر خوشم میاد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بزودی عطرهای پگاسوس و دارسی از مارلی، د وان نقره ای از دی اند جی، کد لونا از ارمانی، اپیوم بلک از ایو سن لورن، ولوت ارکید از تام فورد، لاو این وایت از کرید به دستم میرسه (حجم های 10 میل) و سعی میکنم که توضیحاتشو برای اشنایی بیشتر دوستان اینجا بگذارم
    خب من چون تعدادش زياده سعي ميكنم در حد امكان كوتاه بگم از هركدومشون...

در مورد پگاسوس بسيار عطر خوش رايحه اي هست و از اون مهمتر اصلا تكراري نبود. كاملا شيرين اما به هيچ عنوان آزار دهنده نبود شيرينش با مثلا پيورهاوانا متفاوت بود. يك حس خوشايندي داشت منتهي از لحاظ پخش و ماندگاري متاسفانه اصلا راضي كننده نبود...

دارسي عطر زنونه ي بسيار شيكي هست به نظرم واقعا شيفته رايحش شدم تركيب زيبايي از نعناع هندي با مختصري وانيل و گل مخلوط شده ولي قطعا نعناع هندي غالبه بعضي ها تند ميدوننش اما بنظرم بي نظيره ماندگاري خوب اما پخش كم! فقط در نيم ساعت اول رايحه براي ديگران قابل حس هست

كلا بعد از تست كردن كارهاي دارسي پگاسوس ملوريا و گالووي از برند مارلي به اين نتيجه رسيدم به هيچ عنوان ارزش هزينه ي زيادشون رو ندارن در عين شيك بودن روايح (خصوصا دارسي و پگاسوس) اما همچنان مشتاق به تست شاگيا و هيرود هستم

-------------------------

د وان نقره اي از دي اند جي يك عطر مليح ميوه اي و گلي زنونه و چهارفصله بسيار اروم و دوست داشتني پخش و ماندگاريش متوسط هست و من فكر ميكنم براي دوستداران انجه دمون ل سكرت صورتي جيوانچي و باربري دبيت و ورساچه برايت كريستال يك گزينه خوب محسوب ميشه

كد لونا از آرماني رايحه اي كه منو غافلگير كرد! در ابتدا صرفا مركبات و حس ترنج مانندي داشت كه به تلخي ميزد كمي به مرور وانيلي تر و شيرينتر شد مثل حسي كه عطر شاليمار cologne به من ميداد تركيب وانيل با مركبات در كنار چوب يك بوي جالبي شبيه چوب خيس نم گرفته رو ايجاد ميكنه...اگر دنبال يك رايحه متفاوت خنك زنونه هستيد قطعا اين عطر عاليه. ماندگاريش واقعا خوبه و پخشش نه چندان زياد

اپيوم بلك از ايو سن لورن راستش يك رايحه ي دارويي مانند داشت و خيلي مشابهت به عطراي مردونه! همين باعث شد خيلي بهش علاقه نداشته باشم در حدي كه سعي نكردم خيلي خوب بررسيش كنم. خيلي معمولي بود خيلي! عليرغم اينكه قهوه داشت و من مشتاق به قهوه در يك عطر زنونه بودم...

ولوت اركيد در ابتدا حسي شبيه شربت داشت منظورم مخلوط اب و شكري هست كه وقته پختن مربا تهيه ميشه...دقيقا اون حس! ولي بعد از 10 دقيقه خيلي متفاوتر و كاملا گلي شد تركيبي از گل اركيده و چيزي شبيه رز البته نه به سبك گلاب! شيرين بود و گلي . من از تام فورد انتظار پخش بيشتري داشتم اما نه خيلي فاصله داره با بلك اركيد. رايحش رو از بلك اركيد بهتر و زنونه تر ميدونم اما پخش جالبي نداره...

لاو اين وايت از كريد اينقدر از ميشل اوباما و عطرش گفتن ما هم گفتيم ببينيم چه هست :دي يك عطر خنك و شيرين و واقعا مطبوع پخش و ماندگاري هردو مطلوب كاملا خنك و 3 فصل (جز زمستون) رايحه غالب گل مگنوليا اون اواسطش كمي رايحه برنج نارس هم حس ميشه. كاملا شيرين و گلي

در مجموع ارماني كد لونا---لاو اين وايت---دارسي رو از لحاظ رايحه پسنديدم
    در مجموع لاو اين وايت ارزش خريد بسيار خوبي داره

16. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •