تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1139 از 1291 اولاول ... 139639103910891129113511361137113811391140114111421143114911891239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,381 به 11,390 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام.. خواهشا به سوال من پاسخ بدید.
    من به ناچار مجبور شدم وایمکس یو اس بی دوستم رو قرض بگیرم که دو ماهی میشه روش تعرفه نیست. ولی یوزر نیم و پسوورد که میزنم برنامه در حالت connecting میمونه. انتن هم چهل درصد هست.
    حتی روی حالت بدون یوزر و پسپوورد هم همینطوریه.کسی میدونه باسد چی کار کنم؟

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
    سلام چک کن ببین قسمت network and sharing center --> local area connection ای پی وارد نکرده باشی اتوماتیک باشه

2. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

مشکل اینه مودم رو از دوستم گرفتم، دوستمم اطلاعاتشو یادش نیست!!! زنگ زده پشتیبانی، اطلاعاتو خواسته، یوزرنیم و شناسه پرداختو بهش دادن! Forgot password اونجا هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مشکل اینه مودم رو از دوستم گرفتم، دوستمم اطلاعاتشو یادش نیست!!! زنگ زده پشتیبانی، اطلاعاتو خواسته، یوزرنیم و شناسه پرداختو بهش دادن! Forgot password اونجا هست؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض سلام

ایرانسل که کلا" تعرفه هاش همه جا یکسانه !
    نه تعرفه ها یکسان نیست عزیز خوزستان گران ترین تعرفه ها رو داره مثلآ 128 نا محدود همه استان ها 27 ولی توی اهواز و خوزستان 44 تومانه

با سلام ماهیانه 512 رو یک گیگ اضافه کرده و شده 27 هزار تومان من این ماه فکر کنم 23 تومن و خورده ای دادم.در ضمن من هم 512 دارم و از فیلتر شکن ultra surf و freegate استفاده می کنم .یک ماه بیشتر هم هست که از این فیلتر شکن ها استفاده می کنم مشکلی هم ندارند در گوگل جستجو کنید براحتی در درسترس هستند . البته اگه از ultrasurf استفاده کنید بهتر است.ایرانسل اومده بسته افزایشی یک گیگ رو هشت هزار تومن کرده در صورتی که توی adsl با هفت هزار و دویست تومن ادم می تونه دوگیگ بگیره تازه با 100 هزار تومن ادم می تونه یک مودم adsl بگیره که وای فای هم داشته باشه تا ایرانسل داره گوش بری می کنه .توی adsl سرعت بیشتر از سرعت خودت به ادم می ده تا ایرانسل شب و روز سرعت یکی هست.تعرفه ها ش هم که بسیار بالا است.رفتم adsl ثبت نام کردم سرعت دو مگابیت 44 هزار تومان در صورتی که ایرانسل همین سرعتو می ده 66 هزار تومان مودم وای فای هم که دویست هزار تومن. چون خطم فیبر نوری هست می گن دو ماه طول می کشه تا adsl وصل بشه وقتی وصل شد از ایرانسل می رم. اینم برای ایرانسل

شانس من adsl داشتم سرعت دانلود 600 و 2 مگابایت ولی در حال حاظر ختمون مشکل داره و غیر قابل حل و مجبورآ اومده ایرانسل و الان ماه دومم قیمت ها بیش از حد بالا رفته و حتی چند روزه سیم کارت ایرانسل دارم شارژ می کنم شارژ خود بخود بی پیامک و تماس صفر میشه و شک داشتم 1 هفته هست و امروز صبح 1000 شارژ کردم و ساعت 11 شد 870 و ساعت 1 شد 560 و ساعت 4 عصر شد 260 ووو دیگه فردا میرم همراه اول ایرانسل گند زده و من میرم اینترنت مبین نت و خوزستان فقط زده 128 و 256 و 512 نامحدود هست همین ......

سلام.. خواهشا به سوال من پاسخ بدید.
    من به ناچار مجبور شدم وایمکس یو اس بی دوستم رو قرض بگیرم که دو ماهی میشه روش تعرفه نیست. ولی یوزر نیم و پسوورد که میزنم برنامه در حالت connecting میمونه. انتن هم چهل درصد هست.
    حتی روی حالت بدون یوزر و پسپوورد هم همینطوریه.کسی میدونه باسد چی کار کنم؟

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
    سلام عزیز مودم یو اس بی خیلی آنتن دهی ضعیفی داره نسبت به وای فای

دوستان، یورز نیم همون شماره ایه ک با 0941 شروع میشه؟ پسورد شناسه پرداخته؟ لطفا راهنمایی کنید!!!
    بله یوزر نیم همون شناسه 094 هست و پسورد هم که فروشنده به شما باید داده باشه ...........

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام چک کن ببین قسمت network and sharing center --> local area connection ای پی وارد نکرده باشی اتوماتیک باشه
    نه تعرفه ها یکسان نیست عزیز خوزستان گران ترین تعرفه ها رو داره مثلآ 128 نا محدود همه استان ها 27 ولی توی اهواز و خوزستان 44 تومانه

شانس من adsl داشتم سرعت دانلود 600 و 2 مگابایت ولی در حال حاظر ختمون مشکل داره و غیر قابل حل و مجبورآ اومده ایرانسل و الان ماه دومم قیمت ها بیش از حد بالا رفته و حتی چند روزه سیم کارت ایرانسل دارم شارژ می کنم شارژ خود بخود بی پیامک و تماس صفر میشه و شک داشتم 1 هفته هست و امروز صبح 1000 شارژ کردم و ساعت 11 شد 870 و ساعت 1 شد 560 و ساعت 4 عصر شد 260 ووو دیگه فردا میرم همراه اول ایرانسل گند زده و من میرم اینترنت مبین نت و خوزستان فقط زده 128 و 256 و 512 نامحدود هست همین ......

سلام عزیز مودم یو اس بی خیلی آنتن دهی ضعیفی داره نسبت به وای فای

بله یوزر نیم همون شناسه 094 هست و پسورد هم که فروشنده به شما باید داده باشه ...........
    ممنون از دوستان مشکلم حل شد.. الان با مودم یو اس بی 70 درصد آنتن دارم و راضیم.. بهتر از بدون نت بودنه..
    فقط من الان سرویس 512 پایه دارم شبانه رایگان دارم؟؟
    بعد یک سوال دیگه، من الان یو اس بی هست مودمم، نمیشه روی روتر بی سیم که از قبل دارم شیرش کنم؟
    Last edited by rz21; 01-07-2014 at 23:23.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

پایه چیه دقیقا؟
    دوستان، مشکل منم حل شد، الان اگه بخوام یه شناسه جدید ثبتنام کنم، مراحل چیه؟ به پنل دوستم دسترسی دارم اما از اونجایی ک 60 تومن بستانکاره، و تعرفه پیشفرضش 1 مگ نامحدوده نمیتونم استفاده کنم! ممنون اگه راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

با uc نمیشه ویرایش کرد!
    مودم منم usb هست، چند % انتن لازمه؟ تو سرعت های مختلف فرقی داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بله شبانه رایگانه از 1 تا 7... اگه لپ تاپ داری برنامه connectify اینترنتو از طریق wifi شیر میکنه با pc هم باید همینجوری باشه...
    Last edited by hamidrezavictor; 02-07-2014 at 01:10.

11. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

پایه چیه دقیقا؟
    دوستان، مشکل منم حل شد، الان اگه بخوام یه شناسه جدید ثبتنام کنم، مراحل چیه؟ به پنل دوستم دسترسی دارم اما از اونجایی ک 60 تومن بستانکاره، و تعرفه پیشفرضش 1 مگ نامحدوده نمیتونم استفاده کنم! ممنون اگه راهنمایی کنید
    پایه : wimax.irancell.ir قسمت تعرفه ها مشخص کردن . اینکه بدهی داره نمیدونم بتونین حساب جدید ثبت نام کنین با همون مودم یا نه زنگ بزنین 707 ...

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با uc نمیشه ویرایش کرد!
    مودم منم usb هست، چند % انتن لازمه؟ تو سرعت های مختلف فرقی داره؟
    من مودمم bm632w از تنظیمات مودم 192.168.1.1 قسمت rssi -80 سرعتم فوله ( عدد منفی بزرگتر بهتر ) ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •