در حال حاضر ایرانسل پوشش مناسبی نداره... این مناطق که گفتید بهتره سیم کارت ایرانسل تهیه و تست کنید خرید یک سیم = خرید یک آدامس تریدنت...
در حال حاضر ایرانسل پوشش مناسبی نداره... این مناطق که گفتید بهتره سیم کارت ایرانسل تهیه و تست کنید خرید یک سیم = خرید یک آدامس تریدنت...
سلام من موندم بعضی از دوستان چگونه با این سرعت های بالا در مشهد دانلود میکنن!! والا من بیشتر مناطق رو تست کردم بیشتر از سرعت 290kb نتونستم دانلود کنم
دوستان واسه چی تست نرم افزار speedtest از طریق گوشی با تست گرفتن از طریق سایتش با کامپیوتر با هم اختلاف دارن این تست ها رو من در فاصله ی دقیقه ای گرفتم سرور هر دوم کرج هست،اکثر وقتام سرعت داخل نرم افزار از یکم بالا نمیره ولی با کامپیوتر نه
با کامپیوتر
با گوشی
محتوای مخفی: کامپیوتر
Last edited by mehrdad..7; 25-03-2015 at 19:25. دليل: سایز عکس نامناسب
از برنامه ی dns jumper در Windows استفاده کنید.
اینکه حدودا همون سرعت edge هست!
سرعت 3g در شهر با سرورهای داخلی حداقل حدود 3 مگ باید باشه، حداکثر هم بنظرم حدود 15 مگ اگر خیلی خوش شانس باشین
بیشترین سرعتی که با 3جی گرفتم
![]()
Last edited by Ehsan+2010; 26-03-2015 at 01:51.
سلام
1- اگر تشریف ببرسید دفاتر مرکزی ایرانسل که در شهرهای بزرگ هست ، لازم نیست ولی اگر برید نمایندگی های توی سطح شهر نیاز هست که ببرید ولی اگر نبرید هم همونجا باید با 700 تماس بگیرید و شماره سیمکارت را ازشون بگیرید تا نماینده بتونه براتون عوض کنه.
2- honor 6 مدل های متفاوتی داره و باید خیلی دقت کنید در خریدتون
بعد از تست های زیاد معلومه حداکثر سرعت برای تهران رو 9mb/s بسته شده . من هر جا تست میکنم با انتن خوب سرعت رو ماکسیمم 1100KB/s قفل میکنه . احتمالا چون یوسرها تو تهران خیلی زیادن سرعت رو کپ کردن که پهنای باند به فنا نره و به همه برسه. شهرهای دیگه باز میزارن چون یوسر کمتره . من هر کی دیدم از دزفول و خوزستان تست گذاشته راحت بالای 20mb/s میگیره.
دوستان اینترنت شبانه ایرانسل دقیقا تا ساعت 8 صبح هستش ؟
امروز یه اتفاق جالبی افتاد . من اینترنت شبانه نا محدود فعال کرده بودم . گذاشته بودم دانلود بشه یه سری فایل . صبح هم ساعت 7:30 دقیقا گوشی رو تنظیم کردم که زنگ بخوره . گوشی که زنگ خورد بیدار شدم چک کردم داره دانلود میشه . دقیقا ساعت 7:31 دقیقه اینترنت به طور کلی پرید ! ( آرم h+ هر چند ثانیه یک بار ظاهر میشد و دوباره میرفت ) تا دقیقا ساعت 8:01 دقیقه همین مشکل بود ( نکته : ساعت هایی که گفتم دقیق بودن ) ، اون موقع دوباره اینترنت متصل شد ( حتی نرم افزار های گوشی رو چک کردم که نکنه محدودیت حجمی گذاشته باشند . خبری نبود . چک کردم حجم هم هنوز داشتم)
Last edited by Public Enemy; 26-03-2015 at 10:07.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)