من فردا سرویسم تموم میشه
ولی هر چی دنبال تخلیه از های وب تو کنترل پنل میگردم نیست
باید بهشون زنگ بزنم و درخواست کنم؟
من فردا سرویسم تموم میشه
ولی هر چی دنبال تخلیه از های وب تو کنترل پنل میگردم نیست
باید بهشون زنگ بزنم و درخواست کنم؟
بلاخره سرویس منم پوکید!!!!
به شدت کنده، رییده به 20 کیلو
فک کنم موعد 3 روزع ک بگذره وشارژ نکنی همون تخلیه محسوب میشه...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
3 روز خیلی هست :|
من پینگم تو بازی 430 هست و با لگ وحشتناک زیاد
بسیار قطعی داره و اصلا نمیتونی تک لینک دانلود کنی
افتضاح به تمام معنا
- - - Updated - - -
3 روز خیلی هست :|
من پینگم تو بازی 430 هست و با لگ وحشتناک زیاد
بسیار قطعی داره و اصلا نمیتونی تک لینک دانلود کنی
افتضاح به تمام معنا
سلام.من در کرمان هستم.سلام دوستان .ببخشید می خواستم سرویس اینترنت بگیرم.مرکز مخابراطی الغدیر.محل سکونت هم شهرک هوانیروز هست.بهترین شرکت کدومه.اینجا یا آسیاتک میده یا های وب و یا دیده بان.دیده بان نت دارم ولی سرعت افتضاحه.کدوم بهتره.راستی شنیدم توی شهرک هوانیروز فقط از دیده بان نت می شه خدمات گرفت درسته
؟ممنون میشم جواب بدین.پیشاپیش ممنون.
- - - Updated - - -
سلام.من در کرمان هستم.سلام دوستان .ببخشید می خواستم سرویس اینترنت بگیرم.مرکز مخابراطی الغدیر.محل سکونت هم شهرک هوانیروز هست.بهترین شرکت کدومه.اینجا یا آسیاتک میده یا های وب و یا دیده بان.دیده بان نت دارم ولی سرعت افتضاحه.کدوم بهتره.راستی شنیدم توی شهرک هوانیروز فقط از دیده بان نت می شه خدمات گرفت درسته
؟ممنون میشم جواب بدین.پیشاپیش ممنون.
زنگ بزن پشتیبانی ، درخواست تخلیه بده ، و بعدش خودتو برای تلاش های مسرانه پشتیبان جهت منصرف کردنت آماده کن![]()
اینجا که های وب وضعش افتضاحه پینگ که کلا فاتحش خوندس چندین روزه متوالیه تایم اوت فراووون
میخواستم ۴ مک بگیرم این ماه که زدن بیشتر از ۱ مگ نمیشه تمدید کرد اینقدر وضعشون بده
پشتیبانیشون هم زنگ میزنی میگه شما نفر ۳۵ هستید ۳ دقیقه میگذره میگه شما نفر ۴۰ هلم هستید!!!!! بعد از این که وصل هم میشی هیچی کاری نمیتونن بکن هی مگن مشکل از مرکز مخابراتیه!!!
۲-۳ ماه دیگه پارس انلان وارد بازار اینجا بشه عمرا دیگه با ازشون سرویس بگیرم
قیمتا هم که وحشتناکککککککک بالا رفته بسته های ویژه شون که ۳-۴ ماه پیش از ۶۵ تومن برای ۹ ماه شروع میشد الان کم کمش شده ۱۶۰ تومن برای ۶ ماه!!!!!!!!!!! تازه بدونه مالیات با مالیات ۱۴۰-۱۵۰ تومنی میشه فکر کنم!
چند شب پیش اپراتون گفت tracert رو بزن ببین پینگ ایپیی که با ۱۷۲ میشه شروع میشه چنده (اولین ایپی بعد از مال روتر خودم که 192.168.1.1 ) ۱۱۵ بود که خود اپراتور هم تعجب کرد اینقدر افتضاح!
یک چیز خیلی افتضاح دیگه ای هم که داره هر بار زنگ زدم گفتم پینگ بالاست و تایم اوت داره گفت تا ۴۰۰ به نظر ما طبیعی هست پینگ و خودم هم پاکت لاست دارم وقتی پینگ میگیرم!!! یعنی واقعا ۴۰۰ طبیعیه؟؟؟؟؟!!!
سرعت تک کانشن بین ۰ تا ۷ کیلوبایت
Last edited by lazzox; 09-10-2015 at 00:33.
چرا اینطوری شده؟!
من شکایت براشون گذاشتم شماهم بذارید تاپیگیری کنند...
من شکایت گذاشتم ۴ روز پیش اصلا جواب کتبی ندادن فقط یه بار زنگ زدن که من نبودم
سرویس هم همینطوری افتضاحه بدتر شده بهتر نشده
Last edited by lazzox; 09-10-2015 at 00:36.
به من اس ام اس و ایمیل دادن که شکایتت رسیده.
همین
بقیه هم بذارید تا شاید یه فرجی بشه
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
سلام دوستان
من 8 مگ یک ساله گرفتم قبل عید نوروز حدود 6 ماه دیگه هنوز دارم ولی شبانه نیاز دارم میتونم شبانه فعال کنم چون این سرویس ها ندارن؟ دیدم شاتل یک هزینه ای میگیره شبانه رو اضافه میکنه میخواستم ببینم های وب داره؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)