اره واسه منم 3 ساعت بعد از اقدام وصل شد.
اره واسه منم 3 ساعت بعد از اقدام وصل شد.
با سرور داخلی پینگ گرفتی خوشحالی ؟
برو با فرانسه ای آلمانی چیزی بگیر تازه این اسپیدتست بهت پکت لاست رو نمی گه تو گیم که بری تازه می فهمی چه سرویس مزخرفی هست این مخابرات
Last edited by Ashkan_crash; 18-03-2014 at 16:29.
همین امروز رفتم یک مگش کردم و اومد خونه سرعت زیاد شده بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انقدر سرعتشون توی ثبت نام رفته بالا دیگه فرمم پر نکردم چاپی و آماده با اسم و... آورد گفت امضا کن![]()
در مورد تغییر قیمت پرسیدم گفتن چیزی به ما ابلاغ نشده
گفتم خبر روی سایت مخابرات هستش اما از چهرش معلوم بود آدرس سایت مخابراتم نمیدونه چیه!! چه برسه به اخبار
قیمت ها هم مثل قبله و یک مگ 43000
خبری از سرویس های محدود هم نبود و کلا سرویس ها نامحدوده
اینطوری که من فهمیدم برای بعد عید تا یکی دو ماه اولم خبری نیست چون اگر بود حداقل یک شایعاتی چیزی به گوش امور مشترکینشون میرسید اما هیچی نمیدونستن
دوست من کریو کار میکنه منتها باید پورتش از سروری که بهش وصل میشی عوض بشه
webfreer هم کار میکنه البته اگر با تبلیغاتش کنار بیایی
Last edited by Meysam Raz; 18-03-2014 at 17:35.
میثم خان چطوری عوض کنم؟
دوستان من تو باشگاه مشتریان ثبت نام کردن و بهشون مطلبی رو راجبه پینگ تایم با سرور های خارجی برای گیم آنلاین و مسیر دهی رو مطرح کردم .
امید وارم رسیدگی بشه . از شما هم میخوام که تو قسمت ارسال نظرات این مطالب رو بیان کنید تا بهتر رسیدگی بشه
دوستان دو روز ميشه psiphon کار نميکنه براي شما هم همينطوره؟،خواهش ميکنم يه نفر جواب بده
از توی سرور باید انجام بشه ها
من خودم عوض نکردم و خیلی وقته به داشبورد کریو دسترسی ندارم که تست کنم به همین خاطر نمیتونم راهنماییت کنم اما اینطوری که شنیدم کار خیلی سختی نیست
یه ذره بگرد دیگهآموزشی چیزی پیدا میشه
مال من یکی دو هفته پیش از کار افتاد . کلا داره همه جا از کار میوفته
داستانی شده ها میخوایم چند چوق متال بگیرم همه فیلتر هی بابا ایشالله موقتیه![]()
دوستان شما چه dns ای برای اینترنت مخابرات استفاده میکنین ؟
چند روزه پینگ ام رفته بالا
من دو مگ دارم با گوشيم فيس بوک و اينا رو چک ميکردم چون داداشم از سيستم استفاده ميکنه ، حالا نميدونم چيکار کنم راه ديگه اي هم هست که بشه با گوشي اندرويدي ....رو دور زد؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)