تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1138 از 1185 اولاول ... 1386381038108811281134113511361137113811391140114111421148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,371 به 11,380 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه سوال دیگه اینکه
    آکورد های آروماتیک و پودری به چه معنا هستند؟

- - - Updated - - -

یه سوال دیگه اینکه
    آکورد های آروماتیک و پودری به چه معنا هستند؟
    Aromatic notes are usually combined of sage, rosemary, cumin, lavender and other plants which possess a very intensive grass-spicy scent. They are often combined with citrusy and spicy notes. Aromatic compositions are typical of fragrances for men.
    خود روایح آروماتیک هم دسته بندی های مختلف دارن.
    نت های پودری هم باز وسیعه.تا اونجایی که من میدونم ترکیبات وانیل ، بنزوئین ، کومارین و ... حالت پودری پیدا میکنن و به نوعی یادآور بوی لوازم آرایشی.

2. 3 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای اولین بار میخوام عطر بگیرم لطفا راهنمایی کنید
    بودجم حدود 300 هست. البته اگه ارزش داشته باشه تا 400 هم می تونم هزینه کنم
    بیشتر برای استفاده روزانه میخوام ولی رسمی و مردانه هم باشد
    رایجه و ماندگاری عطر برام مهمتر از پخششه
    از بین عطرهایی که شنیدم از encre noir بدم اومد از بوهای ترش و همجنین بوهای صابونی هم خوشم نمیاد ولی بوهای گیاهی و گلی رو میپسندم
    چه عطرهایی پیشنهاد می دید؟
    Fahrenheit 32 از کریستین دیور
    بوی بسیار دلنشین گیاهی داره. ماندگاری و پخش هم بالاست. البته من تولید سال 2007 رو دارم نمیدونم اگر الان کیفیت تغییر کرده یا نه؟
    البته عطریه که بوی سنگین نداره و با اینکه مردانه است میتونه مشترک هردو جنس استفاده بشه.

4. 3 کاربر از Gita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام- من عطرایی که بوی میوه بدن اصلا دوست ندارم و عطرایی مثل الین بنفش برای من خیلی گرمه . عطرای زیر رو می پسندم:

بولگاری بی ال وی - گرلن ایدل- ورساچه نویر- بوربری ویکند - کلوین بیوتی-

(مطمئن نیستم اما احساس می کنم عطرمیوه ای دوست ندارم و عطرای چوبی دوست دارم)

حالا تصمیم دارم از بین عطرای زیرخرید کنم لطفا برام توصیفشون می کنین و این که کدومشون بیشتر به درد من می خورن و کدومشو نو اصلا نخرم- خواهشن زود جواب بدین اخه عجله دارم- خیلی ممنون
    YSL - Manifesto
    Yves saint Laurent cinema
    BURBERRY LONDON
    Tom Ford-White Patchouli
    راستش انتخاب برام خیلی سخته امکان اینو هم ندارم که برم و تست کنم به نظر شما با توجه به اون عطر هایی که من دوست دارم و اسم اون 4 تا عطری که نوشتم میشه لطفا اسم دوتاشونو بگین که من با احتمال بیشتری بپسندمشون

من دوست ندارم بوی اول ومیانی و انتهایی عطرم میوه ای باشه حالا اگه نت اولش گلی باشه اشکال نداره اما نت وسط و اخر خیلی برام مهمه که میوه ای نباشه

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام- من عطرایی که بوی میوه بدن اصلا دوست ندارم و عطرایی مثل الین بنفش برای من خیلی گرمه . عطرای زیر رو می پسندم:

بولگاری بی ال وی - گرلن ایدل- ورساچه نویر- بوربری ویکند - کلوین بیوتی-

(مطمئن نیستم اما احساس می کنم عطرمیوه ای دوست ندارم و عطرای چوبی دوست دارم)

حالا تصمیم دارم از بین عطرای زیرخرید کنم لطفا برام توصیفشون می کنین و این که کدومشون بیشتر به درد من می خورن و کدومشو نو اصلا نخرم- خواهشن زود جواب بدین اخه عجله دارم- خیلی ممنون
    YSL - Manifesto
    Yves saint Laurent cinema
    BURBERRY LONDON
    Tom Ford-White Patchouli
    راستش انتخاب برام خیلی سخته امکان اینو هم ندارم که برم و تست کنم به نظر شما با توجه به اون عطر هایی که من دوست دارم و اسم اون 4 تا عطری که نوشتم میشه لطفا اسم دوتاشونو بگین که من با احتمال بیشتری بپسندمشون

من دوست ندارم بوی اول ومیانی و انتهایی عطرم میوه ای باشه حالا اگه نت اولش گلی باشه اشکال نداره اما نت وسط و اخر خیلی برام مهمه که میوه ای نباشه
    سلام
    مانیفستو و سینما تقریبا در یک حال و فضا هستند وانیلی شیرین و گرم
    نمیگم بد چون عطر سیلقه ای هست اما خودتون رو برای یک شرینی اور اماده کنید باز مانیفستو شیرینیش به نسبت کمتره یا حداقل برای من قابل تحملتر اما هر دو از لحاظ پخش و ماندگاری شرایط بسیار خوبی دارند و قطعا به تندی الین هم نیستند...

در مورد باربری لاندن خب بنظر عطری گل بو میرسه و متوسط چه پخش چه ماندگاری اما رایحه غالب مخلوطی از گل ها هست قطعا

و وایت پچولی از اسمش مشخصه که نعناع هندی در اون غالب هست بهمراه گل ها و اندکی تم چوب

بنظر میرسه که وایت پچولی بهترین انتخاب در این حالاتی که ذکر کردید هست از طرفی باربری هم صرف گل بو بودن انتخاب خوبی میتونه باشه

اما اگر خودم بخوام بهتون عطری پیشنهاد بدم در رده متوسط جاسمین نویر بولگاری هست قطعا و در کلاس بالاتر کوکونویر چنل

کوکونویر ترکیبی بسیار زیبا از رایحه ی گل یاس در کنار چوب هست . اولی که اسپری میشه بوی غلیظی داره که قابل قضاوت نیست اما با گذر زمان رایحه گل-چوب با تم گرم بسیار دلشنینی خودنمایی میکنه....

موفق باشید

7. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام
    مانیفستو و سینما تقریبا در یک حال و فضا هستند وانیلی شیرین و گرم
    نمیگم بد چون عطر سیلقه ای هست اما خودتون رو برای یک شرینی اور اماده کنید باز مانیفستو شیرینیش به نسبت کمتره یا حداقل برای من قابل تحملتر اما هر دو از لحاظ پخش و ماندگاری شرایط بسیار خوبی دارند و قطعا به تندی الین هم نیستند...

در مورد باربری لاندن خب بنظر عطری گل بو میرسه و متوسط چه پخش چه ماندگاری اما رایحه غالب مخلوطی از گل ها هست قطعا

و وایت پچولی از اسمش مشخصه که نعناع هندی در اون غالب هست بهمراه گل ها و اندکی تم چوب

بنظر میرسه که وایت پچولی بهترین انتخاب در این حالاتی که ذکر کردید هست از طرفی باربری هم صرف گل بو بودن انتخاب خوبی میتونه باشه

اما اگر خودم بخوام بهتون عطری پیشنهاد بدم در رده متوسط جاسمین نویر بولگاری هست قطعا و در کلاس بالاتر کوکونویر چنل

کوکونویر ترکیبی بسیار زیبا از رایحه ی گل یاس در کنار چوب هست . اولی که اسپری میشه بوی غلیظی داره که قابل قضاوت نیست اما با گذر زمان رایحه گل-چوب با تم گرم بسیار دلشنینی خودنمایی میکنه....

موفق باشید
    خیلی ممنونم که جواب دادیم . میشه در مورد velevet orchid تام فوردم برام توضیح بدین؟

من یک سوال دارم نظرتون در مورد این عطرای طرح اصلی که با قیمت 30 فروش میرن چیه؟ بوشون چطوره؟بوی الکل می دن یا میشه برای مصرف روزانه ازشون استفاده کرد؟ ارزش خرید دارن؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه عطر خوب با ماندگاری و پخش بالا... شیرین باشه و گرم.. معرفی کنید مرسی

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

یه عطر خوب با ماندگاری و پخش بالا... شیرین باشه و گرم.. معرفی کنید مرسی

پیور هاوانا از تری ماگلر
    والنتینو اومو
    ال هوم اینستنت از گرلن

11. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mkhb401's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پک چهار عددی اسپری خوشبو کننده با بهترین رایحه های دنیا برند لاریکت ترکیه
    من خودم استفاده میکنم دوستان و آشنایان هم مصرف کردن خیلی خوششون اومده اگه کسی خواست من درخدمتم

هرکی خواست به ایمیلم شماره همراشو بفرسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا من باهاش تماس بگیرم در ضمن 4 تاش 44 هزار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

atghia جان ممنونم که جواب دادین

من یک سوال دارم نظرتون در مورد این عطرای طرح اصلی که با قیمت 30 فروش میرن چیه؟ بوشون چطوره؟بوی الکل می دن یا میشه برای مصرف روزانه ازشون استفاده کرد؟ ارزش خرید دارن؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

بین عطرای تام فورد کدوم ارکید ولوت - وایت پیچولی و عود ود کدوم برای خانمی که عطر چوبی می پسنده مناسبتره میشه توصیفشون کنین؟ممنون

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پیور هاوانا از تری ماگلر
    والنتینو اومو
    ال هوم اینستنت از گرلن
    مرسی. قیمتاشون چطوره؟ ارزونه یا گران؟ تو نت جایی هست اینا رو بفروشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •