یه برنامه هست ولی چینی هست. از Pro Evo Editing Studio استفاده کن
یه برنامه هست ولی چینی هست. از Pro Evo Editing Studio استفاده کن
سلام ، خسته نباشید، خیلی جستجو کردم ولی اونی که می خوام پیدا نشد ....
چطوری می تونیم کفشهای جدید به pes2010 اضافه کنیم ( پسوند فایلهای کفشها bin هست ) بدون اینکه کفشهای اورجینال بازی حذف بشن
من kitserver ورژن 9.2.0 و بازی pes2010 ورژن 1.3.0.0 دارم ... اینجا 50 تا کفش اضافه کرده :
منبع عکس :
http://pes-patch.blogspot.com/2010/03/sonnie-big-patch-v51-update.html
در ضمن خیلی از کفشهای این patch بیشر رنگشون خیلی کارتونی هست، پس بهتره که کفش ها رو دستی و انتخابی ( بدون patch ) ولی طوری اضافه کنیم که کفش های اورجینال بازی حذف نشه ... لطفا راهنمایی کنید ...
2تا سوال بازی من یکم تیکه میشه مشکل سخت افزاری هم ندارم دلیلش چیه
2- در آپدیت جدیدش ترکیب تیمها و بازیکنها براساس جام جهانی تغییر کرده؟
مانیتور روی 75 هرتز باشه اگه مانیتورت این هرتز رو ساپورت نمی کنه فایل Setting رو اجرا کن و گزینه Wait for Vsync رو فعال کن
بله مثلا... ولی کامل و درست نیست. در کل آپدیتی هست که ترکیب تیم ها ملی تغییر پیدا کرده
سلام دوستان. کسی میدونه ادیت های پرچم های تیم ها چه شماره هایی هستند ؟؟
من پچ جام جهانی رو گرفتم. اما پچ قبلیم پرچماش قشنگ تر بودن. حالا می خوام اون پر چام ها رو بزارم. اما نمیدونم کدوم فایل ها مال پرچم تیم هاست . کسی میتونه کمکم کنه ؟؟
ممنون
راستی دوستان عزیز اینم لینک های مستقیم پچ جام جهانی :
دیدم خیلی از دوستان لینک مستقیم اپدیت 1.1 پچ جام جهانی رو میخوان. من واسه خودم مستقیم کردم. گفتم برای دوستان هم بزارم.
خدمت شما .
اینم لینک های اصلی که ازشون مستقیم کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم خود پچ جام جهانی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ضربه آزادها رو چطوری باید گل کرد؟
بله من با آپدیت خود بازی که به سرور وصل میشه تونستم آپدیت تیمهای ملی و بازیکنان جدید که به تیم ملی دعوت شدند رو گرفتم .
آقا سوال در حد تیم ملی خردسالان!
1- من بازیم معمولیه چجوری باس پیشرفت کنم ( با کام بازی کردن؟ خوندن حرکات منو؟ یا ترینینگ؟ )
2- آموزش ریختن پچ (واسه ویندوز سون) تو کدوم پسته؟
3- و نیز این کدایی که تیمها رو باز میکنه ؟
ممنون![]()
Last edited by ruzbe1313; 01-07-2010 at 13:01.
من الان 3 سال هست با رئال مادرید دارم بازی میکنم و هر فصل جام لیگ اسپانیا و چمپیونز لیگ و جام حذفی و فکر کنم یک جام دیگه هم باشه میبرم و بهترین تیم حال حاضر اروپا هستم. توی این چند سال هر چه به جرارد و فردیناند و تری هرچه پیشنهاد میدم قبول نمیکنه. چرا.
الان میشه پول بینهایت تو مستر لیگ گیرم بیاد و چطوری باید استفاده کرد. ممنون.
آخرین فایل برای نقل و اتقالات و ادیت بازیکنان را میخواستم و اینکه چطور به بازی اضافه کنم یا تغییر بدم. با تشکر از شما دوستان گرامی
با تشکر از پست مفید و ارزشمند شما
براحتی دانلود کردم و استفاده کردم اما تمامی منو ها به یک زبان دیگه شده چطور میتونم به زبان انگلیسی برگردونم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)