اره
باید با اکانت اون مشترک کانکت بشی!
ای شیطون حالا اون مشترک کی هست؟!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اره
باید با اکانت اون مشترک کانکت بشی!
ای شیطون حالا اون مشترک کی هست؟!![]()
درموردی که کانکشن نداریم چی؟ یعنی اتصال به اینترنت به صورت pppoe هستش !!
( فقط سوال برام پیش اومده!)
سلام
ممنون از شما و اون مشترك هم آشنا است .
والا فکر میکنم یه خرابکاری دارن میکنن بعضیا
چون واقعا اینقدر مصرف نداشتم من!!
پسوردم هم عوض کردم
در مورد اينكه بشه از اكانت يه مشترك ديگه استفاده كرد، من مطمئن نيستم ولي اگه بشه:
هيچ فرقي نميكنه كه اتصال به صورت PPPoE باشه يا Bridge
اگر به صورت PPPoE باشه بايد تو تنظيمات مودم، User و Pass اكانت جديد ست بشه. ()کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مدت كوتاهيست كه بالاخره مشتركين محدوده مركز تلفن شهيد ديالمه هم امكان داشتن adsl رو پيدا كردن.گويا فقط شركت شاتل فعلا اونجا خدمات ارائه ميده. اما انگار براي همه ي پيش شماره هاي اونجا ارائه نداده. براي پيش شماره 3313 ارائه شده ولي براي 3312 ارائه نشده. ميخواستم ببينم صحت داره يا نه؟ و اگه آره بالاخره كي ما ميتونيم از اينترنت پر سرعت كه سالها آرزو داشتيم استفاده كنيم؟
ممنون.
سرچ داخل شاتل برای 3312:
مرکز : شهید دیالمه
( )
![]()
وضعیت : قابل ارائه
مركز مخابراتي شما تحت پوشش سرويس اينترنت پرسرعت گروه شركتهاي شاتل است. شما ميتوانيد براي دريافت سرويس از طريق سفارش آنلاين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با توجه به استقبال چشمگيري متقاضيان از سويي و محدوديت امكان ارايهي خدمات، اولويت با افرادي خواهد بود كه زودتر براي دريافت سرويس اقدام فرمايند. با تكميل اطلاعات در اين بخش، كارشناسان فروش شاتل در زودترين هنگام با شما تماس خواهند گرفت. از اين كه با بهرهگيري از روشهاي آنلاين ما را در ارايهي هر چه بهتر خدمات به مشتريان ياري ميرسانيد، سپاسگزاريم.شما با خودشون تماس بگیر فکر نکنم مشکلی برای 3312 باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
نظرتون در مورد سرعت من چیه؟
512eco
سلام
سرعتت خوبه
پینگت هم عالیه
برو حالشا ببر![]()
هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)