بعضی مواقع اینترنتم قطع میشه ، وقتی مودم رو خاموش و روشن میکنم میبینم وصل میشه!!
مودم d-link 2640
مشکل از مودم هست؟
بعضی مواقع اینترنتم قطع میشه ، وقتی مودم رو خاموش و روشن میکنم میبینم وصل میشه!!
مودم d-link 2640
مشکل از مودم هست؟
من واسه بازی آنلاین اینترنت گرفتم
اولش شاتل داشتم ولی پینگش بعد از مدتی خراب شد الان از آسیا تک سرویس دارم که از لحاظ پینگ خیلی خوبه (تو Garena تقریبا تمام پینگا دو رقمیه !)
حالا یه مشکل دیگم هست (البته شاتلم داشتم این مشکل بود ) اونم اینه که اینترنت خود بخود یهو قطع میشهیعنی چراغ اینترنت مودم خاموش میشه و چراغ تلفن هم چشمک زن میشه یه دیقه بعد دوباره خودش وصل میشه . تو بازی آنلاین این یعنی DP شدن و اعصابخوردی
تنظیمات مودم یکمی ور رفتم دیدم مثل اینکه نویزم داغونه . ممکنه مشکل از نویز باشه ؟
مودم Zyxel p660RU-T1 v2
noise margin upstream: 8 db
output power downstream: 17 db
attenuation upstream: 25 db
noise margin downstream: 16 db
output power upstream: 12 db
attenuation downstream: 31 db
تلفنم رو خط ندارم ، خط مستقیم به مودم وصله و مودمم PPPoE به کامپیوتر ،
برای بر طرف کردن نویز چی کار کنم ؟ یعنی چه چیزایی باعث میشن نویزم بره بالا
Last edited by Download Master; 08-02-2011 at 22:41.
دوستان یه مشکل دیگه !
من میخوام مودم رو توی PC کانفینگ کنم ( الان با لپ تاپ وصل میشم ) اما متاسفانه کارت شبکه ام مشکل داره .
میخوام یه کارت شبکه بگیرم البته اکسترنال باشه بهتره .
شما چه کارتی رو پیشهاد میکنید ؟
مودمم TP-Link W8901G . مرسی پیشاپیش ...
اگه گوشی بیسیم داری ، اون نویز رو زیاد میکنه .
اگه پریز تلفنت ضد برقه ، عوضش کن ( نباید ضد برق باشه .
حتما اسپیلیتر هم گذاشتی دیگه ؟ این کارها رو انجام بده ببین جواب میده یا نه .
گوشی بیسیم دارم ولی رو این خط نیست رو خط تافن دیگست حدود 10 متری هم از مودمم فاصله داره آیا تاثیری داره ؟
دوشاخه ضد برقم ندارم . اسپلیتر هم گذاشتم (البته چون تلفن ندارم فرقی داره بذارم یا نه ؟ )
یه نکته ای که به نظر رسید اینه که سیم تلفن از کنار سیم برق و جعبه تقسیم رد شده این میتونه تاثیر زیادی داشته باشه ؟
خط دیگه تاثیر نداره روی این خطت که به ADSL وصله . اسپیلیتر هم که میگی داری .
اون بخش آخر هم ربطی به خط تلفن نداره . اگه نویزت خیلی زیاده ، زنگ بزن به شرکت . شاید باید تنظیماتش رو عوض کنی . یه بارم این مشکل برای یکی از دوستام پیش اومده بود که با آپدیت مودم حل شد .
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
ممنون میشم راهنمایی کنید .
مودم d-link 2640
مشکل از مودم هست؟
2.من الان pppoeرو كانفيگ كردم براي اينكه پاكش كنم فقط از advanced setupحذفش كنم بعد ازquick setupكانفيگ bridge رو انجام بدم و يك كانكشن واسهbridge بسازم؟درسته؟
سلام
مودم TP Link TD-8811 داریم
میخوام ریستارتش کنم
میشه تنظیماتش رو بهم بگین!؟
ممنون![]()
درسته
و اگه برای اتصال تو این حالت مشکل داشتی و error برای یوزر و پسورد بهت داد بیا تا بهت بگم مشکل چیه
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
اگه میخوای ریست کنی که باید با یه سوزن 10 ثانیه دکمه رسیت رو نگه داری
و برای کانفیگ مجدد مودم هم که آموزشش اول همین تاپیک هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)