تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1138 از 1138 اولاول ... 13863810381088112811341135113611371138
نمايش نتايج 11,371 به 11,371 از 11371

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تهیه قطعات لازم برای طرح جدید کولر شورلت نوا

بر اساس محاسبات و بررسی های قبلی، مشخص شد که استفاده از قطعات کولر پژو و سمند ( که طراحی و ساختار یکسانی دارند) بهترین گزینه است.

در ابتدای کار، دو بخش اصلی خریداری کردم، که شامل اواپراتور، با شیر انبساط مربوط به آن ، که بشکل یکجا ( و هم بطور مجزا) در دسترس است، که من نمونه دارای شیر انبساط را تهیه کردم.

نمونه تهیه شده، مربوط به طراحی شرکت ساندن است. و ظاهرا چند نمونه طراحی مربوط به این شرکت وجود دارد، که در بخشهایی دارای تفاوت جزئی میباشند، ولی چون اکثرا از همین مدل در فروشگاههای لوازم کولر خودرو، و نمایندگیهای ایساکو، وجود داشت، ترجیح دادم که همین مدل را انتخاب کنم.

بخش دیگر، که در واقع ساختار بدنه و جزئی از طراحی ظاهری ( در کنار طراحی داخلی پروژه جدید) محسوب میشود، جعبه، پوسته یا به قولی " گیتاری " کولر پژو است، که شامل دو قسمت محل قرار گرفتن اواپراتور و شیر انبساط، و فن دمنده کولر و بخاری است، که بطور یکپارچه از پلاستیک ساخته شده، و از میانه توسط چند زاءده و پیچ از هم جدا و یا به هم متصل میشوند.

در این تصویر نیمه بالایی پوسته کولر باز شده، و محل قرار گرفتن اواپراتور دیده میشود

فرم قرار گیری اواپراتور در داخل پوسته کولر پژو 405 و سمند

با تهیه این دو قطعه، ( پوسته کولر، اواپراتور) طراحی ذهنی به شکل راحتتری انجام میشد و چون امکان اندازه گیری دقیق و محاسبه ابعاد هر بخش برای نصب در اتاق نوا وجود داشت، چند طرح ابتدایی و اولیه را در نظر گرفتم که مثل خیلی از طرحهای دیگر، دارای ایرادات و اشکالات متعددی بود، و در حد همان طرح ابتدایی باقی مانده و کنار گذاشته شد.
    از جمله ، استفاده از این پوسته و فن و اواپراتور، به همین شکل واحد بدون تغییر دادن در ابعاد و یا ساختار آنها، که به علت کمبود شدید فضای موجود در اتاق شورلت، و نیاز به ایجاد تغییرات بسیار بیشتر، نسبت به برخی از طراحی های دیگر، متوجه چالشهای بسیار بزرگ برای تامین فضای کافی جهت نصب قطعات شدم.

کلا با هر طرحی که به ذهنم میرسید، سوالات متعددی به دنبال آن شکل میگرفت که اولین و مهمترین آنها، مقدار فضای در دسترس برای آن طرح خاص بود، چرا که فضا بقدری کم و ناکافی بود، که عملا انجام این پروژه و گذاشتن قطعات در کنار هم ، آنهم در یک فضای بسته و بشدت محدود در جلوی پای شاگرد، دست کمی از یک شعبده بازی پیچیده نداشت، و به قول یکی از دوستان، مانند غیب کردن فیل در زیر استکان چای بود!

اما جدای از شوخی، من در هر طرحی که میکشیدم، و ابعاد و اندازه ها را مقایسه میکردم، ناچار بودم از هر میلیمتر آن نهایت استفاده را ببرم، چون تنها و تنها فضایی که در دسترس داشتم، همان فضای محدود جلوی پای شاگرد، بود که از سمت دریچه خروج هوا در کنار پای شاگرد شروع شده، و به کانال میان اتاق ( که گیربکس و میل گارادان در آن قرار دارد) منتهی میشد، و البته از سمت بالا به بخش زیر داشبرد و قسمت فلزی مربوط به کانال آب و هوا شیشه جلو، و در سمت جلو، به فایر وال ، محدود میشد.

اصل طراحی در این بود که میبایست فن کولر، اواپراتور و شیر انبساط مربوطه، و رادیاتور بخاری، و کلیه ادوات و دریچه ها و وکیومها و کابلها و...را شامل میشد، همگی در همان فضای بسته و محدود در دسترس قرار گیرند.

Last edited by camaro lt; 07-09-2025 at 22:56.

2. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •