اینی که گذاشتی مربوط به دوران صفویه هست و در موزه ها نگه داری میشه و بیشتر از ۵۰۰ تومان هم ارزش خرید نداره.
با ۱۲۰۰ میشه یک مدل خوب از سری VGN Z خرید که امکانات و قدرت بسیار بسیار بهتری نسبت به این مدل داره.
اینی که گذاشتی مربوط به دوران صفویه هست و در موزه ها نگه داری میشه و بیشتر از ۵۰۰ تومان هم ارزش خرید نداره.
با ۱۲۰۰ میشه یک مدل خوب از سری VGN Z خرید که امکانات و قدرت بسیار بسیار بهتری نسبت به این مدل داره.
سلام دوستان من یه لب تاپ میخوام واسه برنامه نویسی طولانی مدت ولی بازیم میکنم. بین 3 مدل dv62020,dv61225 اچ پی و latitude e 6400 دل شک دارم. با توجه به سگجون بودن و خدمات پس از فروش دله و کانفیگ بالا و داغ کردن و نداشتن خدمات پس از فروش اچ پی یه کدومشو بهم پیش نهاد میدید؟ الهی خیر ببینید!![]()
به نظر شما میشه با کوول پد این مشکل اچ پیرو حل کرد؟ بعد باتری 9cell واسش گیر میاد؟
سرصدا چی داره؟ اگه یکی جواب بده، داده دیگه دمش گرم !![]()
خوب دو مدلی که گفتین از هیچ لحاظی قابل مقایسه نیستند و با مدل دل اصلا نمیشه بازی کرد و بیشتر برای کار های مهندسی هست و باتری بسیار خوبی هم دارد و همچنین کیفیت ساخت و جنس بدنه بالاست! اما اصلا به درد کارهای مولتی مدیا نمیخوره و حتی به درد فیلم دیدن یا گوش دادن به موسیقی هم نمیخوره!(تجربه شخصی)
اسپیکر ها ضعیف هست و کلید میانبر نداره و صفحه نمایش وسه فیلم دیدن مناسب نیست.
در صورتی که مدل hp یک مدل مولتی مدیا و بیشتر برای بازی و تماشای فیلم و موسیقی مناسب هست .
ممنون بزرگوار
اگر بودجه رو به 1.100.000 برسونم چى ؟
زمان ما (!) توشيبا خوب تو بورس بود، ولى الان ظاهرا اسمى ازش نيست
اگر از برند توشيبا هم معرفى بفرماييد حرفى نيست
اگر حتما می خواهید 12 اینچی باشد می تونم از سری N20 ایسوس مثال بزنم که مدل های خوبی هستن و چند جایزه هم گرفتن.
ASUS N20
2.16GHz Core2Duo T5850 2
2GB DDR2
320GB SATA
12.1" Color shine(LED)
DVD+/-RW DL
128MB IntelX4500
V-HP
BT
Cam
FP
Bag
price :1050
Last edited by biostar; 04-12-2009 at 22:30.
سلام دوستان
ماشالا تاپیک پر بار وخوبیه
من قصد خرید یه لب تاب دارم
مارکش اصلا برام مهم نیست و جنسش هم اشغال و بیکیفیت نباشه
قیمتش هم نهایتا۷۰۰ تومن باشه
دوست دارم این مشخصات رو هم داشته باشه:
حداقل رم ۲ گیگ باشه
حداقل گرافیک هم ۲۵۶ باشه اگه هم بالاتر باشه چه بهتر(اگه کارت گرافیک ati هم باشه دیگه فوق العادس اگه نباشه هم که هیچ)
بیشتر برای کار با world و ... و برنامه های جانبی میخوام
در کنارش هم بشه باهاش بازی کرد(توقع زیادی ازش ندارم ولی بشه بعضی بازی ها رو هم روش نصب کرد) وفیلم دید
ممنون میشم اساتید منو راهنمایی کنن
سلام دوستان
میشه راهنمایی بفرمایید لپ تاب در حدود 800 تومان چه مارکی و چه مدلی هستش؟
vostro 1015
2.0 2 M
2GB
250+
15.6 WXGA
224 Intel GM45
Dos
China
TL / Web Cam
سلام...
نظرتون درباره مدل Dell Inspiron 1545 با این مشخصات چیه!؟
FSB1066 2.0 _ 1M CASH T4200
RAM : 3072DDR 2
Hard: 320 sata
Monitor: 15.6 WXGA Brite
VGA : intel x4500_(128 up 1400
BT / WIFI/ Moodem / LAN/ CAMERA+9cell
کارایی فقط کارای حسابداری معمولی و کار با word ,... و همین کاربرد های معمولی مثل موسیقی و دیدن فیلم و... آن هم نه به صورت خیلی حرفه ای.
.
این مدل Dell Inspiron 1545 مثل اینکه کانفیگ های زیادی داره ...فروشنده این کانیفیگو بهم معرفی کرد.
اصلا ایک کانفیگ به صورت رسمی وجود داره و یا فروشنده مارو سر کار گذاشته!!!
کسی قیمتی از این مدل داره!؟ حدودی!!
راستی وزن این مدل چند کیلوگرمه!؟
آیا تو این رنج قیمت و با این کارایی که من مد نظرمه گزینه های بهتر هم هست که کیفیت بدنه و تصویر خوبی هم مثل این مدل یا بهتر داشته باشن!!؟
.
راستی منظور از سیستم عامل Dos چیه !؟یعنی خودمون باید روش ویندوز نصب کنیم یا از قبل روش ویندوز نصب شده و یا فروشنده این کارو انجام میده!؟
راستی این مدل با ویندوز 7 هم سازگار هست یا نه!؟
.
ببخشید که سوالام زیاد شد.
Last edited by hamid_hitman47; 05-12-2009 at 23:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)