تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1138 از 1635 اولاول ... 138638103810881128113411351136113711381139114011411142114811881238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,371 به 11,380 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

خوب دیگه قیافه سلیقه ایولی خوب به طور 100 درصد این مدل رو هم مد نظر خواهم داشت تا بتونم بین این ها یکی که کیفیت عکس بالا و همچنین زوم خوبی داشته باشه انتخاب کنم .به نظرت مدل sx150 بجز فول اچدی نبودن (که ملاک اصلی بنده هم نیست ) چه مشکلی دیگه ای میتونه داشته باشه .

درضمن به نظر این مدل چطور هستش Canon PowerShot SX230 HS

در كل فك ميكنم Ixus 310 نسبت به SX150 بهتره بقيه دوستانم احتمالا اينو تاييد ميكنن در ضمن يكي ديگه از تفاوتاش اينه كه Ixus 310 داراي حسگرCMOS هست در حاليكه SX150 حسگرش CCD هست كه به نظرم اينم ميتونه خيلي مهم باشه اينم حتما ميدوني كه مانيتور Ixus 310 بزرگترره و لمسي هم هست

در مورد SX230 شك نكن از اون دو بهتره اگه اولش بودجتون رو بالاتر اعلام ميكرديد قطعا اينو بهتون معرفي ميكردمولي شما گفته بوديد تو رنج 300 تومن

2. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه delzende's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان من میخام یه دوربینه بگیرم تاپیکا رو خوندم به سه تا مورد رسیدم:

Canon Ixus 310

Canon PowerShot SX220

Canon PowerShot SX230

اگه مدل دیگه ای هم مد نظرتون هست رو هم بگین.حالا من به عنوان کاربر معمولی که حالا شاید هوس کنه یه چنتا عکس حرفه ای بندازه شما کدومو پیشنهاد میدین؟
    من عادت دارم با کمترین پول بهترین نتیجه رو بگیرم.
    حالا از این 3 تا کدوم واسه من بهتره که الکی بیشتر پول ندم که به کارمم بیاد.
    یه سوال دیگه .بین دو مدل آخری فقط تفاوتشون جی پی اس هستش یا اینکه مشخصاتشونم با هم فرق دارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lpix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    ممنون میشم بین این گزینه ها و یا احتمالا پیشنهاد بهتری بنده رو راهنمایی بفرمائید.
    نیکون D3100 + لنز 18-105 بدنه با گارانتی نیکو نگرش 800 تومن هست
    نیکون D5100 + لنزکیت 18-55 که با گارانتی نیکو نگرش 1120 تومن هست
    کنن 600D + لنز 18-135 با گارانتی تهران کنن 1160 تومن هست .
    البته اول با راهنمایی دوستان عزیز قصد داشتم نیکون D5100 و لنز 18-105 بردارم ولی با افزایش قیمت ها و محدودیت بودجه حداکثر 1200 میتونم هزینه کنم.
    از کمک و راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
    پاینده و کامیاب باشید

با سلام
    چون محدودیت بودجه دارین و نمی تونین 5100 + 18-105 بگیرین به نظر من بهتره 600D رو با 18-135 بخرین ...

راستی از قیمت جدید 18-105 جعبه سفید یا طلایی کسی خبر داره ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    KhoramAbad

پيش فرض

در كل فك ميكنم Ixus 310 نسبت به SX150 بهتره بقيه دوستانم احتمالا اينو تاييد ميكنن در ضمن يكي ديگه از تفاوتاش اينه كه Ixus 310 داراي حسگرCMOS هست در حاليكه SX150 حسگرش CCD هست كه به نظرم اينم ميتونه خيلي مهم باشه اينم حتما ميدوني كه مانيتور Ixus 310 بزرگترره و لمسي هم هست

در مورد SX230 شك نكن از اون دو بهتره اگه اولش بودجتون رو بالاتر اعلام ميكرديد قطعا اينو بهتون معرفي ميكردمولي شما گفته بوديد تو رنج 300 تومن
    والا نمی دونم که چرا فکر می کردم با 300 تومن میشه یه چیز درست حسابی گرفت .

الان اگه به نظرت پول رو تا 550 تومن برسونم یه چیز که ارزش رو داشته باشه میتونم گیر بیارم یا نه

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

والا نمی دونم که چرا فکر می کردم با 300 تومن میشه یه چیز درست حسابی گرفت .

الان اگه به نظرت پول رو تا 550 تومن برسونم یه چیز که ارزش رو داشته باشه میتونم گیر بیارم یا نه

چرا ميشه يه دوربين نسبتا خوبم گير اورد اگه كمي بودجه رو بيشتر از 300 تومن بكني الان دوربين SX230 و Ixus 310 دوربيناي كامپكت خوبي هستن كه ميتوني بخري حالا بستگي به كارايي كه ميخاي ازش استفاده كني داره كه به نظرم اگه برا استفاده خونگي ميخاي همين دوتا دوربيني كه گفتم دوربيناي خوبي هستن حالا تو رنجاي بالاتر زياد وارد نيستم. تو اون رنج 550 دوستان دوربيناي بهتري ميتونن بهتون معرفي كنن

7. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام،اینو حتما بخونیـــــــــد
    من دنبال خربد hx7v و wx30 بودم ، دوستان هم sx230 کنن رو معرفی کرده بودن
    بلاخره یه سایت فوق العاده پیدا کردم که عکس و فیلم های اورجینال از صحنه های مختلف قرار داده و اینطوری کارِ همرو آسون کرده
    من خودم عکس های این دوربین هارو دانلود کردم و به کاملا مشخص بود که hx7v کیفیت فیلم و عکس فوق العاده بهتری داره و تصمیم گرفتم که همینو بخرم
    شما هم میتونید به این سایت سر بزنید و قسمت سمت چپ اسم دوربین مورد نظر رو سرچ کنید باقیشم که دیگه خودتون بلدین
    اینم آدرس سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط اگه قصد دانلود فیلم هاشو دارین چون فیلم ها شر شده از یو*تیوب هست باید از از وی**پ**ی ان استفاده کنید، البته واسه گرفتن عکس هاش نیازی به وی**پ**ی ان نیست
    امیدوارم و مطمئنم این سایت بکارتون میاد، منم یه دعا کنید

9. این کاربر از navidp30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    KhoramAbad

پيش فرض

چرا ميشه يه دوربين نسبتا خوبم گير اورد اگه كمي بودجه رو بيشتر از 300 تومن بكني الان دوربين SX230 و Ixus 310 دوربيناي كامپكت خوبي هستن كه ميتوني بخري حالا بستگي به كارايي كه ميخاي ازش استفاده كني داره كه به نظرم اگه برا استفاده خونگي ميخاي همين دوتا دوربيني كه گفتم دوربيناي خوبي هستن حالا تو رنجاي بالاتر زياد وارد نيستم. تو اون رنج 550 دوستان دوربيناي بهتري ميتونن بهتون معرفي كنن

سلام،اینو حتما بخونیـــــــــد
    من دنبال خربد hx7v و wx30 بودم ، دوستان هم sx230 کنن رو معرفی کرده بودن
    بلاخره یه سایت فوق العاده پیدا کردم که عکس و فیلم های اورجینال از صحنه های مختلف قرار داده و اینطوری کارِ همرو آسون کرده
    من خودم عکس های این دوربین هارو دانلود کردم و به کاملا مشخص بود که hx7v کیفیت فیلم و عکس فوق العاده بهتری داره و تصمیم گرفتم که همینو بخرم
    شما هم میتونید به این سایت سر بزنید و قسمت سمت چپ اسم دوربین مورد نظر رو سرچ کنید باقیشم که دیگه خودتون بلدین
    اینم آدرس سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط اگه قصد دانلود فیلم هاشو دارین چون فیلم ها شر شده از یو*تیوب هست باید از از وی**پ**ی ان استفاده کنید، البته واسه گرفتن عکس هاش نیازی به وی**پ**ی ان نیست
    امیدوارم و مطمئنم این سایت بکارتون میاد، منم یه دعا کنید
    ممنون از شما دوستان
    این سایت به نظر سایت جالبی میاد و میتونه تو انتخاب کمک زیادی بکنه .

من الان باتوجه به تمام جوانب توستم 6 مورد رو انتخاب کنیم که دیگر دوستان هم کمک کنن بتونم یکیشون رو انتخاب کنم

Canon PowerShot SX40 HS : به نظر عالی میاد بخصوص زومش .ولی مطمعن نیستم که با این قیمت ارزش رو داره یا نه

Canon PowerShot SX230 HS

Fujifilm FinePix F600EXR

Fujifilm FinePix HS20

Sony Cyber-Shot DSC-HX7V : این مدلی هم که این دوستمون معرفی کرد به عالی میاد . ولی خوب حیف که زوم نسبتا کمی داره

در هر صورت منتظر راهنمایی بیشتر دوستان هستم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ببخشید من باز هم سئوالمو تکرار میکنم.بین sx30وhx100کدوم بهتره از نظره کیفیت عکس.لطف کنین از این 2مدل یکیو بگید.من نمیتونمsx40بگیرم چون خیلی گرون میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون از شما دوستان
    این سایت به نظر سایت جالبی میاد و میتونه تو انتخاب کمک زیادی بکنه .

من الان باتوجه به تمام جوانب توستم 6 مورد رو انتخاب کنیم که دیگر دوستان هم کمک کنن بتونم یکیشون رو انتخاب کنم

Canon PowerShot SX40 HS : به نظر عالی میاد بخصوص زومش .ولی مطمعن نیستم که با این قیمت ارزش رو داره یا نه

Canon PowerShot SX230 HS

Fujifilm FinePix F600EXR

Fujifilm FinePix HS20

Sony Cyber-Shot DSC-HX7V : این مدلی هم که این دوستمون معرفی کرد به عالی میاد . ولی خوب حیف که زوم نسبتا کمی داره

در هر صورت منتظر راهنمایی بیشتر دوستان هستم .
    داداش به نظر من زومِ hx7v کافیه ، چون من از یوتیوب فیلمشو دانلود کردم، تست زومشو،واقعا تعجب کردم اینقدر خوب و با کیفیتِ ، از دوربین دیجیتال کمپکت همچین انتظاری نداشتمنیازِ منو که برطرف میکنه.میتونی سرچش کنی تو یوتیوب hx7v test+zoom یه همچین چیزی.همینطور فیلم دوربین های دیگه رو،از اون سایتی هم که گفتم استفاده کن، عکس دوربین هارو ببین،خیلی راحت میشه مقایسه کرد و تصمیم گرفت.من حتی عکس پایانومای سه بعدی hx7v رو از همون سایت دانلود کردم و دیدم
    البته اساتید این فروم هم خیلی کمک کردن ، ولی شاید بعضی وقت ها تعصب رو یه مارک خاصی باشه یا از محصولات جدیدتر اطلاع نداشته باشن
    راستی رو دوربین های دیگه ای که گفتی جز sx230 تحقیقی نکردم، hx7v رو با sx230 مقایسه کردم که متوجه شدم hx7v سرتره
    اصلا اگه عکس hx7v رو با sx230 مقایسه کنی، مخصوصا به آسمون نگاه کنی ، نویز رو تو مدل Sx230 میشه به وضوح دید(البته وقتی رو عکس زوم کنی)خوب دیگه،شایدم یکی عکس هارو ببینه بگه sx230 ّبهتره،منکه تشخیصم این بود،ولی فکر کنم تو زمان خودش دوربینِ خوبی بوده،حالاکه بهتر از اونم هست تو همون رنج قیمتراستی sx230 دکمه مستقیم حذف تصویر هم نداره،اینم یه ایرادِ دیگش
    امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشی،منکه شنبه hx7v رو میخرم
    Last edited by navidp30world; 09-12-2011 at 13:52.

13. این کاربر از navidp30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    KhoramAbad

پيش فرض

داداش به نظر من زومِ hx7v کافیه ، چون من از یوتیوب فیلمشو دانلود کردم، تست زومشو،واقعا تعجب کردم اینقدر خوب و با کیفیتِ ، از دوربین دیجیتال کمپکت همچین انتظاری نداشتمنیازِ منو که برطرف میکنه.میتونی سرچش کنی تو یوتیوب hx7v test+zoom یه همچین چیزی.همینطور فیلم دوربین های دیگه رو،از اون سایتی هم که گفتم استفاده کن، عکس دوربین هارو ببین،خیلی راحت میشه مقایسه کرد و تصمیم گرفت.من حتی عکس پایانومای سه بعدی hx7v رو از همون سایت دانلود کردم و دیدم
    البته اساتید این فروم هم خیلی کمک کردن ، ولی شاید بعضی وقت ها تعصب رو یه مارک خاصی باشه یا از محصولات جدیدتر اطلاع نداشته باشن
    راستی رو دوربین های دیگه ای که گفتی جز sx230 تحقیقی نکردم، hx7v رو با sx230 مقایسه کردم که متوجه شدم hx7v سرتره
    اصلا اگه عکس hx7v رو با sx230 مقایسه کنی، مخصوصا به آسمون نگاه کنی ، نویز رو تو مدل Sx230 میشه به وضوح دید(البته وقتی رو عکس زوم کنی)خوب دیگه،شایدم یکی عکس هارو ببینه بگه sx230 ّبهتره،منکه تشخیصم این بود،ولی فکر کنم تو زمان خودش دوربینِ خوبی بوده،حالاکه بهتر از اونم هست تو همون رنج قیمتراستی sx230 دکمه مستقیم حذف تصویر هم نداره،اینم یه ایرادِ دیگش
    امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشی،منکه شنبه hx7v رو میخرم
    اره دوست عزیز یکی بدی های sx 230 نداشتن دکمه حذف هستش .
    من که مشخصات hx7v رو بررسی می کنم واقعا که به نظر تو این رنج قیمت زیر 400 بهترین هستش
    ولی من می خوام ببینم که آیا مثلا با حدود 600 تومن میشه که یکی که واقعا از این سرتر باشه پیدا کرد .و واقعا مثلا sx40 ارزش خرید رو داره یا نه
    ولی شکن نکن اگه بخوام زیر 400 خرید کنم اولویت اولم همین سونی هستش

راستی گفتی اینو خریدی یا قضد خرید داری .اگه خرید ، کجا ، چند ، و چه گارنتی
    اگه هم نخرید اگه قیمت بازارشو داری ممنون میشم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •