تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1137 از 1547 اولاول ... 137637103710871127113311341135113611371138113911401141114711871237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,361 به 11,370 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این سامانه برای تنظیم مقررات هست اما شکایت شما به طور مستقیم به خود اپراتور فرستاده میشه .در واقع دارید از یک سرویس دهنده پیش خودش شکایت میکنید با این تفاوت که شکایت شما برای تنظیم مقررات قابل پایش هست و به همین دلیل زودتر کار شما رو انجام میدن.
    اول خود شرکت رسیدگی می کنه ولی 195 مستقیما شکایات رو بررسی می کنه ..... به خاطر همین که 195 بررسی می کنه سریع به شکایات رسیدگی می کنن
    ما هم به خاطر رسیدگی سریعتر تو 195 شکایت می کنیم وگرنه معلولیت ذهنی نداریم که تو 195 شکای کنیم
    تعویض سرویس دهنده و ... راحتترین پاک کردن صورت مسئله هست. مصوبه خود تنظیم مقررات میگه پورت 8 مگ مساوی است با 50 هزار تومان.

اصلا 10 هزار تومان نبود 1 هزار تومان بود گرون کردن. باید تابع قانون باشن. اگرم قانون جدیدی هست یوزرها خبر ندارن اطلاع بدن و لینک لطف بفرماین!!

با این منوالی که شاتل شروع کرده یوزرهاش جلوش ساکت باشن ای اس پی های دیگه هم همین منوال رو ادامه میدن الان برید ای اس پی دیگه!!
    طبق مصوبه ی تنظیم مقررات فقط گفته شده مثلا سرعت 8 مگ 40 تومن ، دیگه توضیح نداده که با چند گیگ
    شاتل هم الان یه سرویس با حجم کمتر جایگزین سرویس های قبلیش کرده با همون قیمت سازمان تنظیم مقررات که از لحاظ قانونی درست باشه

از طرفی دیگه از دست دادن مشتری یعنی سکوت !! همین خودش نوعی اعتراض هست .... متشری که سالیان سال شاتل بوده رو به راحتی از دست داده
    ما که از شاتل میریم ضرر نمی کنیم ، ضررش مال شاتل هست .... حالا هرچقدر هم دوست داره گرون کنه
    Last edited by shylord; 14-05-2019 at 12:29.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطف کنید اگر حتی قصد تخلیه هم دراین حتما در سایت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ثبت شکایت انجام بدین و بعد از ثبت شکایت روی پاسخ شاتل حتما تجدید نظر و پاسخ جدید بزنید تا موضوع توسط کارشناسان خود سازمان تنظیم مقررات بررسی بشه کامل.
    طی 24ساعت گذشته 18 تا شکایت از شاتل صورت گرفته روی سامانه (هر 24 ساعت از دسترس عموم خارج میشه شکایت ها) اگر همین روند شکایت ادامه پیدا کنه قطعا شاتل مجبوره برگردونه تعرفه قبل.

Last edited by dj77; 14-05-2019 at 12:44.

3. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول خود شرکت رسیدگی می کنه ولی 195 مستقیما شکایات رو بررسی می کنه ..... به خاطر همین که 195 بررسی می کنه سریع به شکایات رسیدگی می کنن
    ما هم به خاطر رسیدگی سریعتر تو 195 شکایت می کنیم وگرنه معلولیت ذهنی نداریم که تو 195 شکای کنیم

طبق مصوبه ی تنظیم مقررات فقط گفته شده مثلا سرعت 8 مگ 40 تومن ، دیگه توضیح نداده که با چند گیگ
    شاتل هم الان یه سرویس با حجم کمتر جایگزین سرویس های قبلیش کرده با همون قیمت سازمان تنظیم مقررات که از لحاظ قانونی درست باشه

از طرفی دیگه از دست دادن مشتری یعنی سکوت !! همین خودش نوعی اعتراض هست .... متشری که سالیان سال شاتل بوده رو به راحتی از دست داده
    ما که از شاتل میریم ضرر نمی کنیم ، ضررش مال شاتل هست .... حالا هرچقدر هم دوست داره گرون کنه
    طبق مصوبه 266سازمان تنظیم سرعت 8مگ با 1000گیگ هم ترافیک که باشه سقف قیمت گذاریش 50تومنه!
    باید سقف تعرفه رو رعایت کنن شرکت ها.

این که شاتل اومده داره میگه من پولی ه اضافه کردم هزینه خدمات دیگه ام هست مثل پشتیبانی حضوری قطعا خلاف هست و داره خدمات به اجبار میفروشه به مشترک.
    دنبال یه بهانه بوده براش که این سقف رو دور بزنه نمی تونه هم اینکارو انجام بده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منم شکایت ثبت کردم.
    ولی شاتل می تونه بگه من سرویس 4Mb با فیمت 40 هزار تومان ارائه می دم(سرویس برنزی).
    اگر کسی خودش خواست می تونه بیاد سرویس نقره ای و 50 هزار تومان بده.

بنابراین به نظرم تنها راه ترک شاتل است.

کسی از های وب سرویس داشته؟
    طبق مصوبه 266 تنظیم مقررات پورت 4 مگ 40 هزار تومان و پورت 8 مگ 50 هزار تومان است و هیچ تبصره ایی هم نداره!

پورت 8 مگ 50 هزار تومان در مصوبه تنظیم مقررات و ... هیچ پورت 8 مگی رو نمیتونه ارزونتر یا گرونتر بفروشه که اگه اینکار رو بکنه طبق قوانین فعلی عملی است غیر قانونی!

شاتل از ترک یوزرها هیچ ضرری نمیکنه چون مشتریهای پولدارش میمونن و میتونه خون اونها بیشتر بمکه! و بیشتر سود میکنه از ترک مشتریهایی مثل من تا ضرر!!

در نهایت مصوبات مرتبط:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

طبق مصوبه 266سازمان تنظیم سرعت 8مگ با 1000گیگ هم ترافیک که باشه سقف قیمت گذاریش 50تومنه!
    باید سقف تعرفه رو رعایت کنن شرکت ها.

این که شاتل اومده داره میگه من پولی ه اضافه کردم هزینه خدمات دیگه ام هست مثل پشتیبانی حضوری قطعا خلاف هست و داره خدمات به اجبار میفروشه به مشترک.
    دنبال یه بهانه بوده براش که این سقف رو دور بزنه نمی تونه هم اینکارو انجام بده.
    شما مطمعن باش که قبل از گرون کردن ، به این موضوع فکر کردن که از لحاظ قانونی امکان گرون کردن رو دارن یا نه
    ولی درکل کارش درست نیست ..... کلی از مشتری هاش رو از دست میده ..... معلوم نیست چه فکری کرده .... آش دهن سوزی هم نیست

7. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شاتل از ترک یوزرها هیچ ضرری نمیکنه چون مشتریهای پولدارش میمونن و میتونه خون اونها بیشتر بمکه! و بیشتر سود میکنه از ترک مشتریهایی مثل من تا ضرر!!

دیگه اون یوزرهای پولدار باید به عقلشون رجوع کنن یا بتونن حقشون رو بگیرن ..... اگر ترک کردن من برای شاتل ضرری نداره پس مسئول اون یوزهای پولدار نیستم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من قبلا شاتل رو تجربه کردم این گرونی فروشها کار اولش نیست و همچنان داره کلاه میزاره سر مشترکین
    اش دهن سوی نیست نمیدونم چی داره ی عده موندم
    جمع کنید بابا برید شرکت دیگه اینهمه شرکت با حجمهای بالا و قیمت مناسب هست

دوستی گفت ادمهای پولدار میمونن ...برعکس گفتی داداش ادم پولدار حاظر نیست 1ریال اضافه خرج کنه اون ادمهای بی پول بدبخت امثال من هستن که جیب اینها رو پر میکنن

10. 3 کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دیگه اون یوزرهای پولدار باید به عقلشون رجوع کنن یا بتونن حقشون رو بگیرن ..... اگر ترک کردن من برای شاتل ضرری نداره پس مسئول اون یوزهای پولدار نیستم
    فعلا بنده هستم در خدمتشون! تنظیم مقررات پاسخ درستی نداد میریم سازمان بالا دستیش و .............

به هر حال مشخص میشه بی قانونی تا کجا ادامه داره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما مطمعن باش که قبل از گرون کردن ، به این موضوع فکر کردن که از لحاظ قانونی امکان گرون کردن رو دارن یا نه
    ولی درکل کارش درست نیست ..... کلی از مشتری هاش رو از دست میده ..... معلوم نیست چه فکری کرده .... آش دهن سوزی هم نیست

از لحاظ قانونی نمیتونن توجیه بکنن. روی ترک یوزرها و ... حساب باز کردن! طبق معمول ما دنبال حق قانونی خودمون نمیریم! روی این مطلب حساب باز کردن تا ببینیم چه میشه!

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان چند بار از مصوبه 266 و استناد به قانون طبق اون مصوبه صحبت کردند ولی ظاهرا خیلی پیگیر اصلاحیه هایی که در جلسات سازمان تنظیم روی این مصوبه صورت گرفته، نبودند.

"معاون وزیر ارتباطات گفت: هم اکنون برای اتصال اولیه مشترک به اینترنت، ما سقف تعرفه گذاشته ایم و قیمتهای مختلف آستانه مصرف، از سوی اپراتور تعیین می شود. برای مثال برای اینترنت با سرعت ۸ مگابیت برثانیه، تعرفه اتصال ۵۰ هزار تومان است و اپراتورها نمی توانند آن را ۶۰ هزار تومان بفروشند. اما در مدل جدید با برداشتن سقف تعرفه، اپراتور می تواند برای یک مشترک خواهان سرعت ۸ مگابیت، چندین نرخ با آستانه مصرف مختلف، تعریف کند."

14. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •