تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1137 از 4105 اولاول ... 13763710371087112711331134113511361137113811391140114111471187123716372137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,361 به 11,370 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اصلا معافیت پزشکی خوبه یا بده؟برای استخدام مگه گیر نمیدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

برادرا اولا این بنده خدا هپاتیت ب دراه نه آ
    در ضمن من هم بهش گفتم که ناقله نه مزمن و اون سه تا مورد شرط ناقلا رو هم فقط یکی رو داره ولی دکتر نظام وظیفه که مطب داره بهش گفته که معافی این بنده خدا هم حسابی الان خر کیفه و لی میدونم که باید بره چون برادرم که پزشک این رو گفته و فقط موندم که این دکتره نظام وظیفه چی گفته؟
    با عرض سلام

در کل کسانی که چنین ببیماری هایی دارن براشون جایی در خدمت وجود نداره... مگر این که فقط بخوان 21 ماه از عمر بنده خدا رو به فنا بدن
    اما باز هم به احتمال خیلی زیاد دکتر نظام وظیفه درست گفته و این دوستتون معاف میشه

3. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان جوری نوشتن که انگار میخوان برن و یا رفتن آلکاتراس، من خودم کوچکترین استرسی ندارم، فقط موندم این ساعت خوابم رو چه جور تنظیم کنم.

اونقدر تو آموزشی سرتون رو با برنامه های مختلف و رژه و تمرین و ... پر میکنن که اگه ولت کنن و هوس کنی کتاب بخونی قیدش رو میزنی و میخوابی !
    دستکش خودشون بهت میدن یه جفت ، جزو لباس فصل زمستون هست و میتونید بپوشید
    تو این یک ماه سعی کن ساعت خوابت رو تنظیم کنی و کم کم بیاری روی 5 صبح این بهترین چیزیه که میتونی خودتو براش آماده کنی !

پ.ن : نبوووود 2 روز دیگه تا تسویه نهایی ؟!!
    کاملا موافقم، من خودم از فردای عاشورا برنامه خوابم رو عوض میکنم.

آقا تبریک.

منم مشکل در رفتگی مکرر کتف دارم،ولی دنبال معافیت نرفتم،یک دی اعزامم،

دوستان به نظرتون تو آموزشی این در رفتگی برام مشکل ایجاد میکنه؟
    دوست من برا این مشکلش معافیت گرفت. اونجور که من از خودش شنیدم انواع مختلفی داره، شما باید ببینید علی الخصوص در تیر اندازی و یا ورزش ها و... مشکل ساز میشه یا نه.

5. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اصلا معافیت پزشکی خوبه یا بده؟برای استخدام مگه گیر نمیدن؟

سلام
    طبق قانونی که خودشون وضع کردن (البته اگر تبصره و مبصره و پارتی بازی توش نباشه!!!!) کسانی که از معافیت پزشکی استفاده میکنن نمیتونن در ادارات رسمی دولتی و یا دستگاه های نظامی به کار گیری شوند.
    در کل برای استخدام اولویت برای کسانی هست که کارت پایان خدمت دارند و بعد معافیت کفالت

7. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان جوری نوشتن که انگار میخوان برن و یا رفتن آلکاتراس، من خودم کوچکترین استرسی ندارم، فقط موندم این ساعت خوابم رو چه جور تنظیم کنم.
    .
    داداش ادم باید امادگی برخورد با هر شرایطی رو داشته باشه
    پ.ن:والا اموزشی ما در حد گوانتانامو بود نه الکاتراس

send from my open source device
    Last edited by SNOW PATROL; 19-11-2012 at 16:38.

9. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با عرض سلام مجدد .
    باز هم خدممتون عرض میکنم اگر بتونید خدمت رو به تعویق بندازید بهتره اگرم نندازید مرخصی میان دوره رو اینجا یه سری بزنید و بگید چطوره خدمت در ماه دی :((

به هر صورت من خودم خدمتم رو اینطور شروع کردم
    روز اعزام....
    ساعت 6 صبح از خواب بیدار شدم پدرم منو تا حوزه نظام وظیفه برد بعد اونجا شروع کردن به مرتب کردن بچه ها بر اساس پادگانی که افتاده بودن
    وقتی نوبت ما شد گفتن خودتون برید پادگان چون نزدیک بود از در حوزه نظام وظیفه اومدم بیرون هنوز پدرم ایستاده بود جریان رو بهش گفتم و اونم منو تا پادگان رسوند خداحاظی کردم و رفتم توی پادگان از اینجابه بعدش مربوط به داخل پادگانه ...
    یه چند تا دژبان از همون بدو ورود شروع کردن به تنبیه کردن ما بشین برپا دادن بعد هم چند تا نکته گفتن و ازمون پرسیدن همه متوجه شدن؟؟ گفتیم بله!! یکی از دژبان ها در اومد گفت اینجا بله نداریم! باید بگین شهید خلاصه یه مشت مطلب دیگه توضیح داد و دست آخر از ما خواست که صلوات بفرستیم وقتی صلوات فرستادیم گفت اینجا که مسجد نیست! باید صلوات نظامی !! بفرستید!
    خلاصه یه مشت توضیحاتی دادن و ما رو فرستادن بالا ... حدود یه ساعتی نشسته بودیم و هر کسی رد میشد(از بچه های دوره های قبل) میگفت اصفهان دو نفر شهر کرد نبود خلاصه هر کسی دنبال همشهری میگشت و بعضی ها هم که رد میشدن میگفتن بوی واکسن میاد به هر حال یه چند تا از بچه های کارگزینی اومدن و ما رو بر اساس مدرک تحصیلی از هم جدا کردن و برامون پرونده ساختن خلاصه گفتن فعلا برید بالا فلان گردان همه رفتیم بالا بعد بهمون دو تا پتو دادن که انداختیم رو تخت خواب ها وقت نماز شده بود همه رو فرستادن نماز خونه ....
    بعد که از نماز برگشتیم تقریبا وقت ناهار شده بود به همه یغلبی دادن و ناهار رو توی یغلبی خوردیم برای اولین بار گفتن بعد از ناهار استراحت کنید تا بعد بیایم و مرتبتون کنیم
    صبح روز بعدش ساعت 4.30 بیدارمون کردن گفتن برید وضو بگیرید اماده شین برای نماز ...
    خلاصه تازه فهمیدیم که چه خبره ...
    من که حتی باورم نمیشد باید شبا رو توی پادگان بخوابم :( ولی بیش از 50 شب ... توی پادگان خوابیدم:(
    در کل من همیشه دپرس بودم توی آموزشی یادمه هفته اولی که تلفن گیرمون اومد و من زنگ زدم خونواده گفتن داریم میایم ملاقات گفتم اگر میشه یه روز دیگه بیاین که خیلی پام درد میکنه از بس که تنبیهمون کرده بودن نامردا:( از یه طرف هم خیلی دلتنگ بودم وقتی اسمم رو برای ملاقات صدا زد رفتم پایین پدرم رو دیدم ... بی اختیار اشک از گونه هام جاری شد بنده خدا پدرم هم گریه میکرد البته بعد از اون هم هر وقت میومد نمیتونست جلو خودش رو بگیره من به هیچ وجه بچه مامانی و لوسی نبودم ولی تازه قدر پدر و مادرم رو میفهمیدم ... (وقتی رفتین متوجه میشین ؛؛چرا؟؟ چون توی خونه اگر خدای نکرده غذای اون روز رو دوست نداشته باشیم آسمون رو به زمین میاریم البته بعضی هامون ولی توی پادگان اگر دنبال همون غذایی که به خمیر شباهت بیشتری داره ندویم ... گیرمون نمیاد و باید گرسنی بخوریم.. شاید بگید مگر بوفه نداره ... چرا داره ولی دسترسی به بوفه پادگان آموزشی از لمس کردن حرم معصومین هم سخت تره یعنی خیلی شلوغه )
    ادامه دارد... اگر بشه این پست رو اپدیت میکنم تا دوستان از دوره آموزشی اطلاع جامعی بدست بیارن.)
    خب لباس و این چیزا رو کی دادن؟ ینی رفتی نظام وظیفه از همونجا باید بری پادگان؟:(

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

شما رفتی؟؟؟؟
    اگر نرفتی لطفا در مورد مسئله ای که اطلاع نداری اظهار نظر نکن... به امید خدا رفتی آموزشی به خصوص اگر دیپلم و زیر دیپلم باشی میبینی چند نفز همون موقع قصد فرار به سرشون میزنه
    زمانی که ساعت 2 نصف شب بیدارتون کردن و الکی تنبیهتون کردن دوست دارید از شدت زوری که بهتون وارد شده بزنید طرف رو نابود کنید ولی حتی یه اشاره هم نمیتونید بهش کنید...

12. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خب لباس و این چیزا رو کی دادن؟ ینی رفتی نظام وظیفه از همونجا باید بری پادگان؟:(
    لباس رو فکر کنم روز سوم بود که به ما دادن... از همون موقع هم بدبختی های غلت خوردن و سینه خیز و ... شروع شد:( (قبلش فقط بشین پاشو بود )
    خب آره باید بعد از اینکه رفتی نظام وظیفه بری پادگان ... البته اگر اعزامت نوزدهم باشه میتونی راحت 22 اون ماه بری که معطل نشی

14. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه من 1/10 اعزامم. تف:(

16. این کاربر از farryad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

من اعزامم یک دی هست
    یک دی جمعه هست پس میفته واسه شنبه درسته ؟
    الان برم پلیس +10 مشخصه کجا افتادم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •