اصلا معافیت پزشکی خوبه یا بده؟برای استخدام مگه گیر نمیدن؟
اصلا معافیت پزشکی خوبه یا بده؟برای استخدام مگه گیر نمیدن؟
با عرض سلام
در کل کسانی که چنین ببیماری هایی دارن براشون جایی در خدمت وجود نداره... مگر این که فقط بخوان 21 ماه از عمر بنده خدا رو به فنا بدن
اما باز هم به احتمال خیلی زیاد دکتر نظام وظیفه درست گفته و این دوستتون معاف میشه
دوستان جوری نوشتن که انگار میخوان برن و یا رفتن آلکاتراس، من خودم کوچکترین استرسی ندارم، فقط موندم این ساعت خوابم رو چه جور تنظیم کنم.
کاملا موافقم، من خودم از فردای عاشورا برنامه خوابم رو عوض میکنم.
دوست من برا این مشکلش معافیت گرفت. اونجور که من از خودش شنیدم انواع مختلفی داره، شما باید ببینید علی الخصوص در تیر اندازی و یا ورزش ها و... مشکل ساز میشه یا نه.
سلام
طبق قانونی که خودشون وضع کردن (البته اگر تبصره و مبصره و پارتی بازی توش نباشه!!!!) کسانی که از معافیت پزشکی استفاده میکنن نمیتونن در ادارات رسمی دولتی و یا دستگاه های نظامی به کار گیری شوند.
در کل برای استخدام اولویت برای کسانی هست که کارت پایان خدمت دارند و بعد معافیت کفالت
داداش ادم باید امادگی برخورد با هر شرایطی رو داشته باشه
پ.ن:والا اموزشی ما در حد گوانتانامو بود نه الکاتراس
send from my open source device
Last edited by SNOW PATROL; 19-11-2012 at 16:38.
خب لباس و این چیزا رو کی دادن؟ ینی رفتی نظام وظیفه از همونجا باید بری پادگان؟:(
شما رفتی؟؟؟؟دوستان جوری نوشتن که انگار میخوان برن و یا رفتن آلکاتراس، من خودم کوچکترین استرسی ندارم، فقط موندم این ساعت خوابم رو چه جور تنظیم کنم.
اگر نرفتی لطفا در مورد مسئله ای که اطلاع نداری اظهار نظر نکن... به امید خدا رفتی آموزشی به خصوص اگر دیپلم و زیر دیپلم باشی میبینی چند نفز همون موقع قصد فرار به سرشون میزنه
زمانی که ساعت 2 نصف شب بیدارتون کردن و الکی تنبیهتون کردن دوست دارید از شدت زوری که بهتون وارد شده بزنید طرف رو نابود کنید ولی حتی یه اشاره هم نمیتونید بهش کنید...
لباس رو فکر کنم روز سوم بود که به ما دادن... از همون موقع هم بدبختی های غلت خوردن و سینه خیز و ... شروع شد:( (قبلش فقط بشین پاشو بود)
خب آره باید بعد از اینکه رفتی نظام وظیفه بری پادگان ... البته اگر اعزامت نوزدهم باشه میتونی راحت 22 اون ماه بری که معطل نشی![]()
من اعزامم یک دی هست
یک دی جمعه هست پس میفته واسه شنبه درسته ؟
الان برم پلیس +10 مشخصه کجا افتادم ؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)