تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1137 از 1364 اولاول ... 137637103710871127113311341135113611371138113911401141114711871237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,361 به 11,370 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به رفیق عزیز و شفیق، کوروش خان؛ خوبی آقا؟...

سوالات بنده ی حقیر:

چگونگی آشنایی با P30 (دقیق و کامل)؟

اگر جواب با سوال بالا مشترک نیست، چگونگی آشنایی با انجمن موسیقی؟

ساز می زنی؟ اگه آره، چی؟ اگه نه، کدومو دوست داری؟

موسیقی هنر چندمه؟

هنر موسیقی در یک جمله؟

سبک مورد علاقه؟ اگه سبکی هم نیستی جواب سوال قبل رو چی میدی؟

حرفه ی مورد علاقه؟

سرگرمی غالب؟

روحیه؟

عامل ترس؟

بستر ساز اکثریت قریب به اتفاق حس خشنودی یحتمل ناراحتی گویا هم در صورت وجود عذاب وجدان؟

(خارج از پی سی در دنیای واقعی) دوست داری جای کس دیگه ای باشی، اگه آره کی؟ دوست داری کسی جای تو باشه، اگه آره کی؟

CRC چیه؟ (در مبحث کامپیوتر)

با توجه به سوال قبل CRC خودت رو چی می دونی؟

نظرت راجع به Pipe Organ؟

نظرت راجع به مرگ؟

دوست داری موقعش کی باشه؟

دوست داشتی زمان مرگت رو میدونستی؟ اگر نه و اتفاقا میدونستی چیکار می کردی؟

فعلا همینا...

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

A_M_IT2005
    ---------------------------

سلام کورش جان.

سلام عزیزم

در سلامتی کامل به سر میبری ؟ هو ؟

در سلامتی که هستم خدا رو شکر...

اگه سوالام تکراریه بخشش از بزرگان است

کوچیکیم...

1. تا حالا دعوا کردی؟ کتک خوردی یا زدی ؟

نه،اهل دعوا نیستم،به هیچ وجه...ولی اگه دعوا کنم فکر نکنم به این راحتی ها ببازم

2. Kurosh Nobody یعنی کورش هیچکسی نیست یا هیچکسی مثل کورش نیست ؟

تقریبا" همون اولی درسته...این رو هم بگم که (بر خلاف تصور خیلیا) این Nobody هیچ ربطی به اون خواننده ی رپ نداره...

3. نظرت در مورد سوالاتی که می پرسن نظرت در مورد فلان چیز یا فلان کس چیه ، چیه؟

خب تو آدما اگه در مورد آشنا باشه،یه کم سخته حقیقت رو گفتن،چون بالاخره ناراحت میشه و آدم تو رو دربایستی باید حقیقت رو پنهان کنه...ولی در مورد چیز! من هنوز مشکلی پیش نیومده برام،نباید اظهار نظر در موردشون زیاد سخت باشه،مگه در موارد استثنایی...

4. اگه به جای میثم یا سینا یا علی ، ادمین سایت بودی چیکار میکردی ؟

تا اینجایی که دیدم مدیریت بد نبوده...شاید اول قالب رو کل یوم! عوض می کردم (البته نمی دونم امکانش هست یا نه) آخه خیلی وقته کاربرا بهش عادت کردن،شاید یه کم تکراری شده باشه،یه سری زیر شاخه و انجمن هم کم داره که شاید اگه امکانش باشه اضافه کنم

5. اگه به جای مافیا و بابک بودی از اختیاراتت چه استفاده ای میکری ؟

من قبلا" هم به یه نفر گفتم اینو،مهران و بابک گل،خیلی سرشون شلوغه،باید به همه فروم ها سر بزنن،کار بقیه مدیرا رو بررسی کنن،مهران جان مدیر متفرقه هم هست و ....شاید اینا باعث شده که کمتر به انجمن موسیقی سر بزنن،والا عقده ای شدیم مدیر انجمنمون از این سبزا باشه همشون نارنجین! آخه این جوری همه کارا رو حمید و رضا باید انجام بدن،البته اصلا" منظورم این نیست که مهران و بابک کم کاری می کنن،نه...اگه موردی لازم باشه،همکاران بهشون میگن و اونا میان یه سری می زنن،ولی خب تو انجمن های دیگه مدیراش می تونن کل وقتشون رو وقف انجمن خودشون بکنن،و این خیلی به نظم انجمن کمک می کنه،شاید من اگه جای این دو عزیز بودم،یه مدیر دیگه واسه این انجمن می آوردم...

6. اگه جای بهروز یا سعید رونالدو یا یکی از اعضای تیم هدایت صندلی داغ بودی چه کارایی میکردی؟

همه چیز این تاپیک تا حالا خوب بوده،شاید تنها ضعفش ملاک انتخاب افراد باشه،من فکر کنم سلیقه ای ور می دارن،شاید اگه یه اصولی واسه این انتخاب ها بوده باشه،دیگه به کسی مثه من (که تازه چهار ماهه اومدم پیسی) پیشنهاد ندن...من که خیلی خوشحالم اینجائم،ولی شاید واسه من زود بود...
    در کل دم جفتشون گرم

نظرت در مورد مطلب زیر چیه:

چرا همه‌ي ما به دانشگاه آزاد عشق مي ورزيم؟
    الف. چون اگر دانشگاه آزاد نبود ما بي‌سواد مانده و در نتيجه معتاد مي‌شديم.

100 درصد درسته،دانشگاه واسه خیلیا اون آرمان شهریه که خودشون و خونوادشون تصور کردن،اهمیتی هم نداره که آزاد باشه یا دولتی یا پیام نور،مهم دانشگاه رفتن و ... است

ب. چون اگر دانشگاه آزاد نبود پدران ما ثروتمند شده و از ياد خدا غافل مي‌شدند.

اینو خوب اومدی خیلی باحال بود!

ج. چون اگر دانشگاه آزاد نبود مردم از داشتن الگوي موفق مديريت محروم شده و جامعه دچار بحران مديريت مي‌شد.

این یکی که اصلا" شکی درش نیست،(بیشتر در موردش حرف نمی زنم چون هم خودم بن میشم هم تاپیک میره ترش!)

د. چون اگر دانشگاه آزاد نبود مقدار زيادي از وسايل آرايشي و لباسهاي کوتاه و ...

مرده ی این یه موردشم،می بینین با یه کار کوچولوی مسئولین (یعنی احداث داشنگاه آزاد) چند تا شغل ایجاد شد؟ اشتغال زایی به این میگن...

موفق باشی

چاکریم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

*Necromancer
    ---------------------------

هر روز که میایی چن تا پ خ داری؟

هی آقا..کی به ما پیغام خصوصی می زنه؟ خودم به خودم پیغام می فرستم عقده ای نشم

2-معمولا در مورد چی هستن؟

چند تایی که سالی یه بار میاد یا درخواستشون رو با پ خ میدن ،یا اونو تاکید می کننبعضیا هم هر یه قرن یه بار یه پیغام تشکر می فرستن! دیگه چیزی نیست...آها راستی...یه بار هم شاهین جان (مدیر انجمن گرافیک) زحمت کشیدن و از پطرف همه مدیرا (اسم همشون رو نوشته بود!) به ما تولدمون رو تبریک گفت که اونم فکر کنم به همه میده!

3-چند تا زبون بلدی؟

فارسی! همین یکی! ولی خب یه چیزایی هم از زبون این اجنبی ها از نوع آمریکاییش بلدیم

4-از ناظم مدرسه تون متنفری؟

بدجور...حالم ازش به هم می خوره...یعنی من آخر سال یا حتی یه روز از عمرم مونده باشه،اینو می کشم! حالا دیه قتل زیاده،می گیرم به قصد کشت می زنمش،کمتر هم راه نداره...!

5-اسمش چیه؟

ناظمه؟ النصر و من الله و فتح القریب! نصراللهی!

6-ناظمو گفتم اینشتین!

ها؟ خوب منم فهمیدم ادیسون!

7-اولین موسیقی ای که شنیدی و یادته چی بود؟

راستش اصلا" نمی شه آدم اولین آهنگی رو که شنیده یادش بمونه! آخه شاید تو دو ماهگی مامانت واست چرا چیه گزاشته باشه! از کجا معلوم؟ مامانت هم که یادش نیست ازش بپرسی!
    ولی شاید اولیش از داریوش عزیز بود،دلیل عشقم به داریوش هم شاید همین باشه...

8-اخرین تکی که گرفتی تو چه درسی بود؟(غریبه اینجا نیست بگو! همه سال دوم دبیرستان تک داشتن!)

آخریش ریاضی بود،راستش خیلی آسون بود برام،نمی دونم چی شد ییهو همه فرمول ها یادم رفت... تازه کلی بالا گرفتم! 3.5 از 10 ،این و عربی که قبلا" اشاره کردم،همون افتیه که قبلا" گفتم تو درسم پیدا کردم،

9-یه خاطره از همین سال تحصیلی بگو

حتما" باید با تخمه شکستن شروع بشه؟
    امسالیه زیاد خنده دار نیست: سر صف،ناظممون (نصر اللهی نه،اون یکی که مال طبقه پایینه) گفتش 5 بار دعای امن یجیب بخونید،خودش شروع کرد و پنج بار که شد طبق قرار قبلی دعای فرج باید می خوند،گفتش: حالا دعای فرج،همه با هم: بسم الله الرحمن الرحیم...امن یجیب ...!
    خیلی سوتی بدی داد بنده خدا...مدرسه ترکید از خنده،

ولی پارسال همش خاطره بود! مهم ترینش هم مال اواسط سال بود که تو کلاسمون نفتالین زدیم،بوش تو کل مدرسه پیچید،تا 3 هفته کل مدرسه،و تا 2 ماه کلاسمون تق و لق بود،من یکی رو کسی نفهمید،ولی دوستام همه با امضای تعهد خلاص شدن! (شیطون بودم بابا!)

10-به کسی باج می دی؟

نه اصلا"،اگه طرف یه نفر باشه،هر چقدر هم که زورش زیاد باشه،عمرا" بهش باج بدم،اما فقط در یه حالت مجبور میشم،اونم وقتیه که طرف کلی دوست و رفیق قلدر داشته باشه،در اون حالت دیگه زورم نمی رسه، (البته الان نه،چون خودمون دار و دسته داریم!) البته باج ها هم چیز خاصی نیست،معمولا" چون بچه درسخون بودم،تقلب می خواستن،و چون بدم میومد از تقلب (فقط به دلیل اینکه آدم میره کلی درس می خونه و میاد جواب بده،اون وقت دیگران می خوان از معلوماتش سو استفاده کنن) بهشون نمی رسوندم،اونا هم متوسل به زور می شدن،البته این فقط مال اون موقع بود،الان خیلی عوض شدم! ولی هنوز هم فیزیک و شیمی و ریاضیم بیسته (اون ریاضیه استثنا بود!)

11-رقص بلدی؟

فکر کنم قبلا" گفتم،ولی: نه اصلا" حتی کوچک ترین حرکت،از این رقصای ایرانی هم دوست ندارم یاد بگیرم،شاید اگه بخوام یاد بگیرم (که البته خیلی دوست دارم) تکنو یاد می گیرم

12-تو از تاریکی میترسی یا تاریکی از تو؟

تو جای آشنا باشم،تاریکی از من! یعنی تو خونه و این جور جاها تاریکی که ترس نداره،ولی خب آدم تو بیابون و جنگل،نا خود آگاه یکم می ترسه

1+12-منو شناختی؟

هنوز نه! بیا این هفته بشین جای من،باهات آشنا میشیم!

همین دیگه خدافظ!

قربونت

آخر فروم باز avril's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم سلام
    چند تا سوال
    1. دوست دختر داری ؟؟
    2. gf یا گوجه فرنگی؟
    3. اینجوری که گفتی بچه کوچیکه هستی و تابع جمع تا حالا چند دفعه این جمله رو شنیدی ؟؟؟ نظرت در این مورد چیه ؟؟؟
    بچه چقدر حرف میزنی سرم رفت
    4. Evanescence رو که میشناسی چند تا از آهنگهای معروفش رو نام ببر ( سوء استفاده از افکار )
    5. قیلون با چی دوست داری؟؟

طالب اذیتیم ولی نشد........

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نه بابا صاحب تاپیک کجا بود.....

این کار خود بهروزه (پسورد سعید را گرفته هرچند وقت یه بار پست اول را اپدیت میکنه)
    خب حالا تو ضایع نمی کردی دیگه! می زاشتی مخفی بمونه! تابلو کردی دیگه!

+++++++++++++++++++

maxeemo
    -------------------

سلام به رفیق عزیز و شفیق، کوروش خان؛ خوبی آقا؟...

چه عجب بابا،می زاشتی هفته دیگه میومدی؟ شیطون گزاشتی آخر هفته واسه چی؟ منظور داشتی؟ تو که می دونستی!

سوالات بنده ی حقیر:

چگونگی آشنایی با P30 (دقیق و کامل)؟

2004 یا 2005 عضو شدم،به پیشنهاد برادرم،اون اینجا رو نشونم داد،همون طور که بهت گفتم قبلا"،چند وقت نیومدم،تا اوائل 2007،از اسم آیدی قبلی خوشم نیومد (اون موقع تو بحر سابقه و ... اینا نبودم!) یه آیدی دیگه ساختم و فعالیت کردم...بعدا" هم که فهمیدم سابقه دار باشیم بهتره،دیدم پسوردم رو گم کردم و ایمیلی که باهاش آیدی رو ساهتم هم یادم نیست! ایم شد که بی خیالش شدم!

اگر جواب با سوال بالا مشترک نیست، چگونگی آشنایی با انجمن موسیقی؟

دقیق یادم نیست،شاید درخواست داشتم،شاید هم به آرشیوم نگاه کردم،دیدم آهنگ کم ندارم،گفتم شاید بشه اینجا به ملت کمک کرد...

ساز می زنی؟ اگه آره، چی؟ اگه نه، کدومو دوست داری؟

خب شاید سازی که می زنم رو دوست نداشته باشم! سوالت کامل نیست!
    نه عزیز،هم خودم گیتار دارم،هم برادرم،ولی تا حالا فرصت کلاس رفتن گیر نیوردم،امکانش بوده ولی نمی دون چرا نمیرم...ساز هم همون گیتار خشنگه (تو که فکر کنم بالابان و دودوک دوست داری؟!) تو ستنی هم قانون ساز زیباییه

موسیقی هنر چندمه؟

می خواد چندمی باشه؟ معلومه که سرتر از همه هنرها موسیقیه!

هنر موسیقی در یک جمله؟

فکر کنم قبلا" ذکر شده: آنجا که زبان از سخن باز می ماند،موسیقی آغاز می شود

ولی خب تعبیر ادبی زیاد میشه گفت واسش! مثلا" :

موسيقي نبض جاري متعاليست در کالبد زندگي پر مشغله انساني !

موسيقي کليد سل ارامش است

موسيقي نت ارامش در پارتيتور هستي

سبک مورد علاقه؟ اگه سبکی هم نیستی جواب سوال قبل رو چی میدی؟

شاید پاپ،ولی اگه بخوام اون چیزی رو که دوست دارم دوست داشته باشم! رو بگم،New Age

حرفه ی مورد علاقه؟

تا حرفه چی معنی بشه؟ اگه شغل منظورته،یه بار گفتم: کاری که با کامپوتر ارتباط مستقیم داشته باشه

سرگرمی غالب؟

Just Internet،البته خب Pes هم زیاد بازی می کنم،ولی الان به خاطر درسا،کمش کردم (فقط دومی رو)

روحیه؟

فعلا" یه کم استرس دارم،چون پدرم گفته کارنامت زیر 16 17 داشته باشه،سیستمت رو جمع می کنم! من هم که زندگیم به سیستمم و اینترنت بسته...

عامل ترس؟

عامل؟ شاید استرس خیلی به ترس آدم اضافه کنه

بستر ساز اکثریت قریب به اتفاق حس خشنودی یحتمل ناراحتی گویا هم در صورت وجود عذاب وجدان؟

ها؟ بابا زیر دیپلم صحبت کن! سر کاری نیست؟!
    شاید معنیش این باشه:
    هر اتفاق خوبی که واسه آدم میفته،اگه به بستر و بطنش دقت کنیم،ممکنه خیلی هم منشا درستی نداشته،
    همین طور اینکه: اگه عذاب وجدانی وجود نداشته باشه،شاید انسان زیاد هم از لذت های زندگیش لذت نبره
    (یه چیزی تو این مایه ها! سوادم بیشتر قد نمیده)

(خارج از پی سی در دنیای واقعی) دوست داری جای کس دیگه ای باشی، اگه آره کی؟ دوست داری کسی جای تو باشه، اگه آره کی؟

دوست دارم جای...برد پیت باشم
    کس دیگه مگه دیوانست بیاد جای من باشه؟ نه بابا! ما آرزوی بدبختی کسی رو نمی کنیم

CRC چیه؟ (در مبحث کامپیوتر)

می خوای بگی کامپیوتر بلدم؟ بابا،ما کوچیکتیم،ما یه قرون سواد نداریم،تو انیشتین!

مخفف Cyclyc redandancy check است، بر اساس یک الگوریتم ، کدی را تولید می کند که در ارسال اطلاعات کد رمز و نتیجه نهایی به مقصد ارسال می شود و باید در مقصد هم همین کار بر روی اطلاعات صورت گیرد .در صورت بروز خطا مبدا و مقصد نتیجه متفاوتی بدست خواهند آورد .
    در ذخیره سازی فایلها هم کاربرد دارد .(به عنوان کد تشخیص خطا)
    البته خودم این کار رو امتحان نکردم،این رو از یه جایی خونده بودم
    با توجه به سوال قبل CRC خودت رو چی می دونی؟

الان جوابی ندارم که بدم...شاید یه کم فکر کنم یه چیز یادم بیاد...

نظرت راجع به Pipe Organ؟

راستش رو بخوای تا حالا از این ساز ارگ لوله ای! آهنگی نشنیدم !

نظرت راجع به مرگ؟

گفتم قبلا" : خدا مارو واسه یه مدت زمان کوتاهی از خودش دور می کنه،می فرسته به یه جای دیگه،خب بالاخره اون مدت سر می رسه دیگه،و به وسیله یکی از فرشته هاش،مارو بر می گردونه پیش خودش
    البته این تعبیریه که خیلی دوتس دارم بهش اعتقاد داشته باشم،یعنی هر کسی اگه همچین تعبیری داشته باشه،دیگه از مرگ عزیزانش ناراجت نمیشه،ولی خب حیف یه کم سخته جا افتادنش واسم...

دوست داری موقعش کی باشه؟

نه وقتی باشه که آدم هنوز کلی می تونه زندگی کنه و خوش باشه و از زندگیش لذن ببره،و نه وقتی که دیگه آدم صدای ... خودش رو هم نمی تونه بشنوه
    یه ادیب انگلیسی،در میانسالی،تفنگ رو گزاشت رو شقیقش و ماشه رو کشید و خودش رو کشتريالبعدا" تو وصیت نامش خوندن که:

"همه لذت های دنیا رو چشیده بودم،جز لذت مرگ رو"

دوست داشتی زمان مرگت رو میدونستی؟ اگر نه و اتفاقا میدونستی چیکار می کردی؟

بدم نمیاد! شاید این جوری تا اون موقع یه خونه واسه خودمون تو پنت هاوس بهشت می ساختیم!

فعلا همینا...

فعلا" نداریم،تموم شد دیگه!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

avril
    ------------------

بازم سلام

سلام سلام

چند تا سوال
    1. دوست دختر داری ؟؟

من؟اصلا" به من میاد؟ بچه به این خوبی! اصلا" کی با ما دوست میشه! آدم قحطه؟!

2. gf یا گوجه فرنگی؟

گوجه فرنگی

3. اینجوری که گفتی بچه کوچیکه هستی و تابع جمع تا حالا چند دفعه این جمله رو شنیدی ؟؟؟ نظرت در این مورد چیه ؟؟؟
    بچه چقدر حرف میزنی سرم رفت

خب وقتی بچه بودم (نیست الام خیلی بزرگ شدی!) چند باری!.کلا" حرف بدیه،رو نرو بچه میره و بزرگ که شد عقده میشه واسش و اونم به بچه هاش میگه! یعنی همه نوعبدرفتاری همین اثر رو داره؟
    4. Evanescence رو که میشناسی چند تا از آهنگهای معروفش رو نام ببر ( سوء استفاده از افکار )

سو استفاده گر! می خوای تستم کنی؟

My Imoortal
    Bring Me to Life
    Hello
    Tourniquet
    Forgive Me
    Anywhere

5. قیلون با چی دوست داری؟؟

قلیون؟ ها؟! من که دودی نیستم؟!

طالب اذیتیم ولی نشد........

قربونت،بازم به ما سر بزن!

در آغاز فعالیت masoud37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کوروش اومدم نبودی
    وقتی من اومدم رفته بودی
    بگو با کی رفته بودی
    چرا بدون من رفته بودی

در آغاز فعالیت masoud37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

I LOVE You

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

كوروش جان تا حالا به ازدواج فكر كردي؟

دوست داري همسر ايندت چجوري باشه؟

ممنون

بهروز

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

سلام کورش عزیز و فعال:

دیر که نکردم؟

بله درست حدس زدی. بریم سر اصل مطلب: سوالات: (اگه تکراری بود شرمنده من نمیتونم همه صفحه ها را ببینم)

1- سبک اصلی مورد علاقه؟ (نگی همه چیزو دوست دارم که ...)
    2- نظرت درباره موسیقی اصیل ایرانی؟

3- به طبقه بندی موسیقی در دو نوع حلال و حرام اعتقاد داری؟ اگه نه چه نوع طبقه بندی ای برای ارزش گذاری داری؟

4- چرا دوست داری مجرد بمونی؟(چیه؟ حرف گذاشتم تو دهنت؟)

فعلا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •