من که دیگه واقعا با دیدن این قاطی کردم و وسوسه شدم.
هنوز 8 گیگم مونده.میزنم 24 ساعته دانلود و میرم هر چه سریعتر اینو میگیرم.خیلییییییییی خفنه . . .
راستی : تو شیراز که میدن ؟؟؟
من که دیگه واقعا با دیدن این قاطی کردم و وسوسه شدم.
هنوز 8 گیگم مونده.میزنم 24 ساعته دانلود و میرم هر چه سریعتر اینو میگیرم.خیلییییییییی خفنه . . .
راستی : تو شیراز که میدن ؟؟؟
اقایون اگه میشه این شماره ی قسمت فروش پارس انلاین رو بدید چون اونکه توی سایتش زده هر چی میزنی اشغاله....
راستی چند روز طول میکشه که وصل کنن...
7تا 10 روز کاری طول میکشه
اینجوری من تقریبا 15 روز نباید اینترنت داشته باشم چون 5 روزم طول میکشه لایزر خطم رو جمع کنه...
راستی میتونم اینکار رو بکنم مثلا الان زنگ بزنم لایزر بگم خطم رو بردارن بعد همزمان به
پارس زنگ بزنم بگم که برام وصل کنن؟
اینجوری میشه؟
امروز زنگ بزن لایزر بگو خطو جمع کنن 2روز بعد برو واسه درخواست
چون ممکنه پارس مدارک رو سریعتر بفرسته ولی چون خطت جمع اوری نشوده درخواستت برگشت بخوره از مخابرات
برای من دقیقا 16 روزه مدارکمو گرفتن و هنوز وصل نشده چندین بار پیگیر شدم فقط میگن جواب از مخابرات نیومده امروز زنگ زدم کلی حرف بارشون کردم بعد میگه تا 3روز دیگه وصل میشه.
به طور معمول از رانژه خارج کردن یک خط 1 تا 2 روز بیشتر طول نمیکشه ولی ممکنه شرکتی که شما ازش استفاده می کنید بخواد برای منصرف کردن شما این قضیه رو کش بده .
ممنون بچه ها به لایزر زنگ زدم گفتن 4 تا 5 روز طول میکشه که سرویستون قطع بشه...
حالا به نظرتون کی به پارس زنگ بزنم برا درخواست؟
یه خبر دیگه اینکه به پارس زنگ زدم گفت که ما سرویس نامحدود رو ارایه میدیم و انواع مختلف داره از لحاظ سرعت و قیمت....
یه سوالی که بی مربوط به موضوع هست ولی تو این چند روزه اینترنت که ندارم چیکار کنم؟
شما قبلا از کجا داشتی سرویس ؟ کدوم منطقه هستی؟برای من دقیقا 16 روزه مدارکمو گرفتن و هنوز وصل نشده چندین بار پیگیر شدم فقط میگن جواب از مخابرات نیومده امروز زنگ زدم کلی حرف بارشون کردم بعد میگه تا 3روز دیگه وصل میشه.
اره ولی لایزری که من میشناسم خیلی طولش میده...به طور معمول از رانژه خارج کردن یک خط 1 تا 2 روز بیشتر طول نمیکشه ولی ممکنه شرکتی که شما ازش استفاده می کنید بخواد برای منصرف کردن شما این قضیه رو کش بده .
لایزر گفته بعد 5 روز قطع میکنه یعنی من دو روز دیگه درخواست بدم به پارس که زنگ زدم گفت خططتون باید ازاد بشه بعد درخواست بدید...امروز زنگ بزن لایزر بگو خطو جمع کنن 2روز بعد برو واسه درخواست
چون ممکنه پارس مدارک رو سریعتر بفرسته ولی چون خطت جمع اوری نشوده درخواستت برگشت بخوره از مخابرات
Last edited by majid322; 25-09-2011 at 13:23.
من امروز با هزار بدبختی یدونه گرفتم
512 نامحدود
چندین بار گفتن این ها خیلی خرابه و بدتر از دایالاپه حالا دوست داری دایال ببر منم با پررویی گرفتم =)))
![]()
عجب چیز خفنی گرفتی
اپ استریم و دان استریم رو چند بسته شده واست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)