Max Rate
این زیاد میشه یا نه
این سرعتیه که از لحاظ تئوری زیرساخت اتصال میتونه بهت بده اگه این بالا نره مال خط تلفنه کاریش نمیشه کرد
Max Rate
این زیاد میشه یا نه
این سرعتیه که از لحاظ تئوری زیرساخت اتصال میتونه بهت بده اگه این بالا نره مال خط تلفنه کاریش نمیشه کرد
آقا بنده کمپین تابستان پاییزه دارم پارسال بهمن ماه گرفتم یکساله. تا دو روز پیش سرعت رو 5000 کیلو بیت بسته شده بود اما از دیشب رفت رو 10230 کیلوبیت. الان یک مگ بر ثانیه سرعت دانلودم هستش. زرین شهر. میخوام بدونم این مورد میمونه یا موقتیه. آخه لامصب یک ربع یه گیگ رو دان میکنه و شش ساعت رایگان شب میشه 24 گیگ. کم نیست.
شما فرض کن موقتیه و تا میتونی ازش لذت ببر
من هم زرین شهرم و همین سرویس رو دارم ولی سرعتم 3 مگه.پیش شماره ی شما چنده؟
از امروز علاوه بر نشانی قبلی سامانه پلوتو می توانید از وب سرویس جدید آن به نشانی روبرو هم استفاده کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بیشتر ربط به خط تلفنتون داره
ما هم یک روز خط تلفنمون قطع شد و بعد از اینکه وصل شد سرعت اتصال رفت روی 10مگ
سلام
تا میتونی استفاده کن
البته بعد یه حجم دانلود شبانه به احتمال زییاد بن خواهید شد
![]()
معلوم نیست این شایعات بی اساس و کذب از کجا می آید،اگر قرار به بن شدن بود تا الان من باید هزار بار رانژه ام از مخابرات جمع شده بود.
ماه پیش من بیش از 200 گیگ دانلود شبانه داشتم و مخابرات هم هیچ ایرادی به من نگرفت
بعد دوباره برگشت به حالت سابق ؟؟؟
- - - Updated - - -
بعد دوباره برگشت به حالت سابق ؟؟؟
بازم خوش به حالت بیشتر
سمته ما مخابراتش تنها کارش مخابره نکردن اینترنت به سمت منه![]()
اینی که اینترنت شما خوبه دلیل نمیشه که اینترنت همه خوب باشه
و اینیم که اینتنت بنده بده بازم دلیل نمیشه که اینترنت همه بد باشه !
و در جواب دوستمون نوید هم بگم که من تنها چیز خوبی که از مخابرات دیدم شبانه رایگانشه و مقدار دانلودی که هر شب میتونی بکنی
و مگه آدم چقدر دانلود نیاز داره ! من یه ماه 80 گیگ دانلود کردم دیگه هم الان 2 ماهه که از شبانه استفاده نکردم شایدم بیشتر !
و خوب بودن اینترنت فقط به شبانه رایگان داشتنش نیست
من همیشه یا پاینگم بالاس یا تایم اوت زیاده و یا بعضی روز ها قعطی وصلی یا همش باهم !
Last edited by asgharpalang; 20-09-2015 at 20:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)