عدم تعلیق حساب رو مبین نت هم داره، چون خودم یه مدتی حدود دو ماه استفاده نکردم، اما دقیقاً نمی دونم مدتش چند ماه یا چند روزه.
عدم تعلیق حساب رو مبین نت هم داره، چون خودم یه مدتی حدود دو ماه استفاده نکردم، اما دقیقاً نمی دونم مدتش چند ماه یا چند روزه.
پاسخ مبین نت به خوانندگان خبرآنلاین : مودم خود را خاموش روشن کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اون دو ماه که استفاده نکردی بعد دوباره ازت هزینه اولیه برای نصب و فعالسازی نگرفتن؟
البته باز هم ایرانسل اینجا طرح مصرف آزاد داره که مبین نت این رو دیگه نداره یعنی بعد 89 روز که استفاده نکردی اگه توی حسابت پول باشه میتونی حداقل به عنوان مصرف آزاد ازش استفاده کنی ولی مبین نت تا طرح انتخاب نکنی نمیذاره از اینترنت استفاده کنی. درست نمیگم؟
نه هیچ هزینه ای نداشت جز هزینه ی خود طرح تعرفه ی مورد نظرم که حدود 21 تومن بود. مصرف آزاد نداره، اما اگر بعد از یه مدت که استفاده نکرده باشی تو حسابت پول بریزی، میتونی از این اعتبار استفاده کنی (به عنوان حجم اضافی خریداری شده برای آخرین تعرفه ی فعال).
سرویس منم 1مگه ولی تابحال ساعات رایگان سرعت 100 نداشتم(رویا شده برام!).درضمن بعد ماه رمضون و قبل مهر سرعتم بهتر شده بود ولی بعد از این دو سه بار قطعی های سراسری اول مهر شدیدا وضعیت افتضاح شده.سرعت پایین و قطعی های مکرر
بعد از اون قطعي ها , الان سه شبي هست سرعت من عاليه و در حد روزانه اس . البته ديشب ساعت 6 صبح برق رفت ديگه هم نيومدتنها مشكلم نداشتن هارده
در كل فكر كنم منطقه ما خوبه سرعت
دوستان من از کنترل پنل فارسی نمی تونم تغییر طرح بدم. غیر فعاله. برای شما چطور؟
داداش ممنون ولی من چیزی پیدا نکردم!! میشه بیشتر راهنمایی کنید یا لینک بدید.
یه دنیا ممنون
منم 1Mbs دارم، روزا که تقریبا همیشه 1Mbs رو پر میکنه، چند شب سرعت رایگانم هم همون حدود بود، اما افت سرعت داشت و ساعت 3-4 صبح حدود 70-80 کیلوبایت بر ثانیه(600kKbs) دانلود میکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)