تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1137 از 2365 اولاول ... 13763710371087112711331134113511361137113811391140114111471187123716372137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,361 به 11,370 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول از همه بازهم تشکر و تشکر

دوم ، با توجه به اینکه راهنمایی کرده بودی که 1073 برای عقب بگیرم و یه جفت کواک برای جلو + یه آمپ 4 کانله ... فک کردم که آمپ 4 کاناله بگیرم + یه جفت 1073 برای عقب ببینم چجوری میشه. که اگه راضی نبودم و به قول شما از اون دسته ای نبودم که آواز دهل رو از دور خوششون میاد و خواستم باندهای جلو رو استفاده کنم ، نیاز به یه آمپ دیگه نداشته باشم واسه جلو . (البته نمیدونم این که میگم شدنیه یا نه؟!)

سوم اینکه در مورد آمپ هم قبلا 8004 رو بهم پیشنهاد داده بودن.

فک کنم جمع بندی پیشنهاد شما این میشه :

هدیونیت 8019 (حدود 450)
    آمپ 8004 (حدود 450)
    یه جفت 1073 برای عقب (حدود 450)
    یه جفت کواک یا کامپوننت برای جلو (اگه واسه این مورد آخر هم پیشنهادی داری منت رو بر من تمام کن . یا حتی در این حد که کواک یا کامپوننت؟!؟)

اساتید گل کسی اگه رو این جمع بندی با بودجه حدود 1500 نظری داره ، ممنون میشم.
    خواهش میشه هومن جان، چشه مایی بابا، منت کجا بود!!!!؟؟؟؟؟
    هومن جان اگه نیتت رو 9004 صد در صده بجنب دادا که اصلا دیگه گیر نیماد . تهران هستی؟
    نکته بعد در مورد موضوعی که اشاره کردی (4 کانال بگیری و 1073 ، اگه صدا راضیت نکرد ، کامپ یا آمپ جلو رو اضافه کنی ) اینم شدنیه دیگه، چرا نشــه؟؟؟
    من منظورم این بود که اگه برای جلو کلا تصمیمی نداری بی جهت هزینت بالا نره
    در مورد استیج جلو چون اختلاف کواک با کامپ از نظر قیمت زیاده ،پیشنهادش یکم قابل تامله
    اگه تا 100الی 200 هزینه میکنی میتونی تقریبا هر کواکی بگیری، کنودی ، mtx ، هرتز یا هز چیز دیگه ای که کارنامه خوبی داره یا دوستان تجربشو دارن
    اگه بری سراغ کامپ حداقل باید 350 هزینه کنی، که البته من فکر کنم یه انتخاب متوسط رو به بالا تا 450 هم میرسه
    حالا بذار شیرینی ماشیتو بوخوریم ذهنمون بیشتر فعال میشه یه سیستم توپی می بندی به امید خدا

2. 3 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه خورده گیج شدم!از اساتید لطفا بهم کمک کنین

تو خرید باند به مشکل برخوردم .یعنی هرکی یه چیزی میگه که تو انتخاب موندم.فقط من تازه کارم و یه سوال(شاید خنده دار) داشتم اینه که هرچی توان ورودی و خروجی که رو اسپیکرا مینویسن بیشتر باشه صرفا نشانه خوب بودنش نیست که؟؟؟مثلا دوستمون aghasamimi اسپیکر های dls 960 رو پیشنهاد دادن که در مقایسه با pioneer6984s ورودی و خروجی توان کمتره اما قیمتشون بیشتر و همه میگن با کیفیت تره
    سلام، بله برادار
    چیزی که پشت کواک ها مینوسیه تنها یکی از مولفه های اون قطعه هست در حالی که نمیشه فقط با توجه به این موفه نسب به خوب و بد بودن یا کیفیت اون قطعه داوری کرد
    فاکتورهای دیگه ای که بسادگی میتونی مقایسه کنی حساسیت اون قطعه DB، بازه بازده فرکانسی اون قطعه HZ، جنس اجزای تشکیل دهنده و تکنولوژی ساخت اون قطعست که معمولا در دفترچه راهنماشون ذکر میشه
    راستی الان 960 چند شده؟

4. 3 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hoomanhooman2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خواهش میشه هومن جان، چشه مایی بابا، منت کجا بود!!!!؟؟؟؟؟
    هومن جان اگه نیتت رو 9004 صد در صده بجنب دادا که اصلا دیگه گیر نیماد . تهران هستی؟
    نکته بعد در مورد موضوعی که اشاره کردی (4 کانال بگیری و 1073 ، اگه صدا راضیت نکرد ، کامپ یا آمپ جلو رو اضافه کنی ) اینم شدنیه دیگه، چرا نشــه؟؟؟
    من منظورم این بود که اگه برای جلو کلا تصمیمی نداری بی جهت هزینت بالا نره
    در مورد استیج جلو چون اختلاف کواک با کامپ از نظر قیمت زیاده ،پیشنهادش یکم قابل تامله
    اگه تا 100الی 200 هزینه میکنی میتونی تقریبا هر کواکی بگیری، کنودی ، mtx ، هرتز یا هز چیز دیگه ای که کارنامه خوبی داره یا دوستان تجربشو دارن
    اگه بری سراغ کامپ حداقل باید 350 هزینه کنی، که البته من فکر کنم یه انتخاب متوسط رو به بالا تا 450 هم میرسه
    حالا بذار شیرینی ماشیتو بوخوریم ذهنمون بیشتر فعال میشه یه سیستم توپی می بندی به امید خدا
    نه گل پسر ... متاسفانه اهوازم ... اینجا هم یکم ببینن سر در نمیاری تا شصت پا کلاه میذارن سرت
    آره ... خو طبیعی هم هست یکی از بچه ها لینک سایتش رو گذاشته بود قیمت زدخ بود 520 دلار !!! الان اگه وارد شه خودش بالای 1 قیمت داره !!!

) مرسی برادر ... شیرینی هم به چشم ...

6. این کاربر از hoomanhooman2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه گل پسر ... متاسفانه اهوازم ... اینجا هم یکم ببینن سر در نمیاری تا شصت پا کلاه میذارن سرت
    آره ... خو طبیعی هم هست یکی از بچه ها لینک سایتش رو گذاشته بود قیمت زدخ بود 520 دلار !!! الان اگه وارد شه خودش بالای 1 قیمت داره !!!

) مرسی برادر ... شیرینی هم به چشم ...
    سلامت باشی دادا
    این سری آرسنال دو سال پیش تولید شده گویا دیگه تولید نمیشه، پس دیگه اومدنی در کار نیست
    هومن جان برو یه آمار بگیر ببین 9004 گیر میاری یا نه اگه نشد دنبال یه جایگزین باش

8. 2 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

دوم ، با توجه به اینکه راهنمایی کرده بودی که 1073 برای عقب بگیرم و یه جفت کواک برای جلو + یه آمپ 4 کانله ... فک کردم که آمپ 4 کاناله بگیرم + یه جفت 1073 برای عقب ببینم چجوری میشه. که اگه راضی نبودم و به قول شما از اون دسته ای نبودم که آواز دهل رو از دور خوششون میاد و خواستم باندهای جلو رو استفاده کنم ، نیاز به یه آمپ دیگه نداشته باشم واسه جلو . (البته نمیدونم این که میگم شدنیه یا نه؟!)

هدیونیت 8019 (حدود 450)
    آمپ 8004 (حدود 450)
    یه جفت کواک یا کامپوننت برای جلو (اگه واسه این مورد آخر هم پیشنهادی داری منت رو بر من تمام کن . یا حتی در این حد که کواک یا کامپوننت؟!؟)

سلام
    برای جلو باید بینیم چند سانت هست جای فابریکی
    فکر کنم 12 یا 13 سانت باشه
    اگه 16 سانت باشه mx165 آدیوسیستم هست حدود 360-70 تومن
    اگه قوی تر و با کیفیت تر بخوای rs165 قیمتش رو دقیق ندارم ولی چیزی حدود 500 تومن هست

10. 6 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی در مورد طاقچه ضدسرقت برا 206 چیزی شنیده؟چجوریاس؟قیمت چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مرسی گل پسر از راهنماییت ... سورن ELX ه .
    واقعا ؟ ینی در این حد ؟؟؟
    در حد یه جفت کامپوننت تو در جلو کفایت میکنه دیگه ؟
    دقيق اطلاع ندارم اما اگر سورن هم مثل سمندهاي عادي باشه در جلو كامپوننت 10 سانت ميشه جا داد و 13 سانت رو خيلي سخت ميشه جا داد براي 16.5 سانت هم كه بايد كلا در بياد فريم جلو و برش بخوره و فايبرگلاس يا ... پر بشه و بسيار كار حرفه و فني اي هست !! خود من الان درگير اين قضيه هستم چون كامپ هاي 10 سانت اصلا ارزش ندارند از نظر قيمت نسبت به صدا ...

13. 3 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هدیونیت 8019 (حدود 450)
    آمپ 8004 (حدود 450)

سلام همون جان.
    1- با توجه به اينكه درايو كردن 1073 كار مشكليه من پيشنهاد ميكنم براي كواكسيال از گزينه هاي آديو سيستم CO 609 PLUS يا هرتز 690 سري هاي انرژي،آلپاين SPR-69يا در نهايت راكفورد سري پاور T1692 استفاده نمائيد.با اين توجه كه من دستم براي امكان تهيه دوستان از برندهاي گليدن آديو سيستم و جديدا آلپاين و MTX (در صورت موجود داشتن شركتها) با تخفيف باز هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با اجازه اساتید
    استیج جلو عالمی داره که اگه غول ترین سیستم رو هم ببندی و استیج جلو فیری باشه اون سیستم اصلا لذتبخش نخواهد بودواسه افرادی که جلو نشستن !
    حتما به فکر استیج جلو باش (100% هزینه کن و کامپوننت بگیرید)و اینکه ماشین چی هست دوستان بهتر راهنمایی می کنن
    مخلص"مهران
    به به آقا مهران كم پيدا؟!كجائي گلم؟دلم برات تنگ شده بود.انشاءالله هر كجا هستي موفق و پيروز باشي عزيزم.
    مرسی گل پسر از راهنماییت ... سورن ELX ه .
    واقعا ؟ ینی در این حد ؟؟؟
    در حد یه جفت کامپوننت تو در جلو کفایت میکنه دیگه ؟
    من سورن رو نميدونم ولي فكر ميكنم كلا خانواده سمند قسمت جلو محل نصب اسپيكر خوب نداره. سايز اسپيكرش خيلي افتضاح هست. الان اغلب برندها ديگه 16.5 رو طراحي ميكنن يا نهايت 13 ولي سمند متاسفانه نه 10 نه 12 س خلاصه .....لذا براي جلو مجبوري 10 سانت نصب كني كه نه ميشه گفت ببندي نه ميشه از استيج جلو قافل شد.چه گرفتاريه ها.
    اون دوستم كه براش كامپوننت زيرو PP رو گرفته بودم هنوز ماشين نگرفته،بهش گفتم يه وقت سمند نگيريا كه 2.700 استيج جلو ميره رو هوا
    Last edited by hamidR15; 09-07-2013 at 08:30.

15. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام علیک
    آقا حمید ما هنوز درگیر ساخت باکس هستیم

دیگه خسته شدم . شیطونه میگه برم از همین باکس لوله ای های بگیرم بره
    تو انتخاب آمپ هم موندم
    یه نفر از jbl معرفی کرد قیمتش هم حدود 350 تومن بود نمیدونم 1201 بود چی بود الان یادم نیست اون چطوره؟
    Last edited by Mohammadkiller; 09-07-2013 at 10:17.

17. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام علیک
    آقا حمید ما هنوز درگیر ساخت باکس هستیم
    دیگه خسته شدم . شیطونه میگه برم از همین باکس لوله ای های بگیرم بره
    تو انتخاب آمپ هم موندم
    یه نفر از jbl معرفی کرد قیمتش هم حدود 350 تومن بود نمیدونم 1201 بود چی بود الان یادم نیست اون چطوره؟
    سلام محمد جان

سه تا JBL منو هست، از سری GTO که استاندارد CEA رو هم داره ، ولی نمی دونم اینی که الان تو بازه و می فروشن همین هاست یا فیکش هستش، چون خیلی زیاده تو بازار، نسبت قیمت به توانشون خوبه
    دوستان کسی تجربشو داره؟؟؟؟
    301.1 با قیمت 245 تومن که زیر 300 وات خروجی داره
    600.1 با قیمت 345 و 1201 با قیمت 445
    Last edited by pahama1; 09-07-2013 at 10:02.

19. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •