دوربين Canon Ixus 310 رو ديدي؟ دوربين بدي نيس بيشتر دربارش تحقيق كن من خودم اين دوربين رو دارم
دوربين Canon Ixus 310 رو ديدي؟ دوربين بدي نيس بيشتر دربارش تحقيق كن من خودم اين دوربين رو دارم
سلام دوستان
خیلی فوری نیاز به یه دوربین دیجیتال زیر 200 تومن دارم و امروز عصر قصد خریدشو دارم
دو مدلی که مدنظرم هست canon a2200 و fuji jv260 هست که اختلاف قیمتشون کمه(حدودا 30 تومن) تو یکی از فروشگاه ها با هر دو عکس گرفتم و کیفیتشو تو کامپیوتر چک کردم که کیفیت عکس فوجی خیلی بهتر از کنون بود مخصوصا موقع زوم عالی بود واقعا و رنگ عکس فوجی هم طبیعیتر بنظر میرسید
خودم از اول canon مدنظرم بود چون کیفیت برام خیلی مهمه و نمیدونم کیفیت فوجی چطوره خوشحال میشم نظرتونو بدونم و خیلی عجله دارم چون باید امروز عصر یکیشو بخرم،مرسی
ممنون ار شما
این مدل به نظر خوب میاد ولی چند مشخصه که برای من مهم هستش رو نسبت به sx150 پاین تر هستش مثل زوم اپتيکال پایین و نداشتن فوکوس دستی و لی خوب صفحه نمایش با کیفیت تری داره و چند چیز دیگه .
در هر صورت دوستان دیگه خواهشا راهنمایی بیشتری کنن.
درسته ولي به نظر من يكي از مهمترين تفاوتاش كيفيت فيلمبرداري 310 كه حتما ميدونيد Full HD هست در حاليكه SX150 كيفيتش HD هست كه خودم وقتي كه ميخاستم دوربين بخرم برام مهم بود كه فول اچ دي باشه و يكي از ملاكاي خريد دوربين برام بود
يه چيز ديگه به نظرم قيافه Ixus310 قشنگتر از SX150 هست![]()
خوب دیگه قیافه سلیقه ایولی خوب به طور 100 درصد این مدل رو هم مد نظر خواهم داشت تا بتونم بین این ها یکی که کیفیت عکس بالا و همچنین زوم خوبی داشته باشه انتخاب کنم .به نظرت مدل sx150 بجز فول اچدی نبودن (که ملاک اصلی بنده هم نیست ) چه مشکلی دیگه ای میتونه داشته باشه .
درضمن به نظر این مدل چطور هستش Canon PowerShot SX230 HS
Last edited by mahmood_t; 08-12-2011 at 15:47.
SuperSt@r وLpix عزیز ممنون از هر دو شما بابتِ راهنماییتون
راستش این دوربین هایی که شما معرفی کردین canon sx 230 منم شنیدم دوربینِ خوبیه ، ولی فکر کنم از این بهتر هم هست ، این مدل یکم قدیمی شده ، حتی دکمه مستقیم برای پاک کردن تصاویر و فیلم ها رو هم نداره
علاوه به اینکه شکل ظاهریش هم دخترونه نیست و یکمی هم بزرگه
استاتید دیگه اگه در مورد دوربین های wx30 , hx7v سونی اطلاعات دارن لطف کنن ، منو راهنمایی کنن
راستش مشخصاتشونو تو اینترنت خوندم و خوشم اومده ولی کسی که باهاشون کار کرده باشه بهتر میتونه نظر بده، چون شنیدم سونی تو مدل های قبلش نویز تصاویرش زیاد بوده ، میخواستم نظرتون رو تو این مدل های جدید بدونم؟!!!
تشکـــــــر
با سلام
خیلی ممنون دوستان
و اینکه همونطور که فهمیدم حدود 50 هزار تومن دیروز سر خرید دوربین سرم کلاه رفته آخه امروز دوباره از یه مغازه دیگه تو پاساژ ایرانیان بود، فکر کنم بالاتر از پاساژ بزرگمهر قیمت گرفتم، گفت اگر خواستید 455 هزار تومن هم میتونم بدون لوازم خدمتتون بدم (خداییش الان فهمیدم بعد از بازار رضا(بازار کامپیوتر ) پاساژ بزرگمهر هم دست کمی از بازار رضا نداره تو دزدی و سر مردم کلاه گزاشتن نمیدونم چجوری این پول ها از گلوشون پایین میره ایشاالله که همش رو خرج دوا و دکتر کنن
Last edited by mInI_ClockEr; 08-12-2011 at 20:15.
با سلام
دوستان من این باطری ها رو گرفتم چجوری هستن ؟؟؟
به قیمت 28 تومن با گارانتی ایران رهجو هست
دوستان اگر از این باطری ها استفاده نکنم برای یه مدت شارژشون خود بخود خالی میشه؟؟؟؟
راستی چند ساعت باید بزارم تو شارژ
فروشنده گفت بزن به شارژ تا اون چراغ زیر شارژر خاموش بشه
درسته ؟؟؟؟
اینم یه لینک از این باطری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم دوتا از اینها دارم البته بدون شارژرش اصلیش تا 6 ساعت شارز میکنم عالیه کارایی و بازدهیش برای من 2700 هست خیلی ازش راضیم از باطری و شارژر اولم زیاد راضی نیستم
دوربینم powershot sx150
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم بین این گزینه ها و یا احتمالا پیشنهاد بهتری بنده رو راهنمایی بفرمائید.
نیکون D3100 + لنز 18-105 بدنه با گارانتی نیکو نگرش 800 تومن هست
نیکون D5100 + لنزکیت 18-55 که با گارانتی نیکو نگرش 1120 تومن هست
کنن 600D + لنز 18-135 با گارانتی تهران کنن 1160 تومن هست .
البته اول با راهنمایی دوستان عزیز قصد داشتم نیکون D5100 و لنز 18-105 بردارم ولی با افزایش قیمت ها و محدودیت بودجه حداکثر 1200 میتونم هزینه کنم.
از کمک و راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)