وای علی پاشو برو 2 3 تا PS3 بگیر 4 5 تا بازیم برا من بگیر به افتخار این شب های فراموش نشدنی : دی !
جالبیش اینه که وقتی همه تو لباس رئال ببیننش سکته میزنن ! مخصوصا منچستری ها ! در فروم های مختلف : دی ! الان همه میگن شایعه هستش بابا میاد منچستر !
وای علی پاشو برو 2 3 تا PS3 بگیر 4 5 تا بازیم برا من بگیر به افتخار این شب های فراموش نشدنی : دی !
جالبیش اینه که وقتی همه تو لباس رئال ببیننش سکته میزنن ! مخصوصا منچستری ها ! در فروم های مختلف : دی ! الان همه میگن شایعه هستش بابا میاد منچستر !
من اگه این همه پول داشتم میرفتم یکی واسه خودم + کیلزون 2 می خریدم !! :ديوای علی پاشو برو 2 3 تا PS3 بگیر 4 5 تا بازیم برا من بگیر به افتخار این شب های فراموش نشدنی : دی !
تایید میشه !
بچه ها گروه ها باز شده
همه بريزين دي:
رسمی اعلام نشده
ولی روزنامه های صبح اسپانیا نوشتن که کریم رو رئالی بدونیم کاراش تموم شده.
این رسانها تا حالا هر چی گفتن به واقعیت تبدیل شده
گفتن کاکا خریده شده خریدش
گفتن کریس خریده شده خریدش
مطمئنم این یکی هم خریده شده
میگم من وقتی میرم تو تاپیک 11 تایی ها دلم واسشون می سوزه !
همشون با یه حسرتی پست می دن ! :دي
میگم بچه ها توجه کردین بالای 5 میلیون یورو رئال از فروش 50000 بلیت برای معرفی کاکا در آمد کسب کرد ! هر بلیت 100 یورو بود !
40-50 میلیون که قبلا برگشته بود حالا هم 5 میلیون
هنوز هیچی نشده پولش برگشت !
رونالدو بود که وقتی به رئال اومد به خاطر تبلیغاتش 31 میلیون سود داشت برای رئال ؟!
نه کاکا بود اول یه قراردادی بست
آره
خيلي خوشحالم كه سال ديگه رائول رو نيمكته دي:
ببینم میتونی یه جنگ داخلی راه بندازی : دی !
این پولی که پرز خرج کرد تا وسطای فصل همش بر میگرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)