تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1137 از 2014 اولاول ... 1376371037108711271133113411351136113711381139114011411147118712371637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,361 به 11,370 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

واقعا زشته اگه قطبی رو بیرون کنن.

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مديرعامل باشگاه پرسپوليس خاطر نشان ساخت: به هيچ عنوان با بوناچيچ مذاكره يا قراردادي نداشتيم. اين مورد فقط نوشته كساني است كه در مورد آينده پرسپوليس حدس مي‌زنند؛ اما روي حرف خودمان هستيم. قطبي به مدت دو سال در ايران و در پرسپوليس كار خواهد كرد تا قهرماني آسيا را براي ما به ارمغان بياور
    خب این مصاحبه مصطفوی را که دیدید خودش هم گفته حدس می زنن بعضی ها

ولی بنظر من همون که بوناچیچ بره به سپاهان محتمل تره آخه اگه قراره هر مربی تو پرسپولیس اخراج بشه اول خب خرابش می کنن بعدا می ندازنش بیرون ولی قطبی هنوز به اون مرحله نرسیده

اما با تمام این تفسیر من حاضر نیستم قطبی بره به چند تا دلیل

1 - اگه هر مربی دیگه ای بیاریم حتی نمی تونه بین 3 تا تیم بمونه تا لااقل بریم اسیا

2 - اگه مربیه ای دیگه ای بیاد بهونه میاره که تیم را نبسته و ........

3- اگه مربیه ای دیگه ای بیاد مارکو و دی کارم باید برن با قطبی که هم باید پولش را بدیم م حاشیشون را بکشیم ......

4 - باید بمونه قطبی و فردا نگه که باید تا اخر فصل مهلت می دادید

5 - زمان دنیزلی حتی 12 امتیاز عقب افتادیم اما با افت کردن بقیه تیم ها رفتیم جلو شاید امسال هم همین طور بشه

6 - شاید با اومدن خلیلی تو نیم فصل دوم خیالمون از لحاظ گل زنی راحت بشه و بهتر نتیجه بگیریم

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا این دیگه داره شورشو درمیاره
    اینا چه جوری با این قرارداد بستن؟
    الان دارم نسبت به صحبتای قبل از فصلم راجع به استیلی پشیمون میشم.
    تو رو خدا این حرفها رو دیگه تموم کنید.
    من نمیدونم واقعا وقتی تمرین هم تعطیله ، تیم هم تعطیله ، حضور قطبی توی ایران چه دلیل و فایده ای داره؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل اینه که قطبی خودش تمرین و تیم رو تعطیل میکنه تا بره امارات و یه کم خوش بگذرونه
    خداوکیلی بدون تعصب کدوم مربی مطرحی این کارو میکنه اونم در سطح باشگاهی نه ملی

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علیرضا حقیقی : مقابل صباگل نمي خورم

کانون هواداران پرسپولیس : دروازه‌بان جوان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر مقابل صبا به ميدان بروم تمام تلاشم را مي كنم كه دروازه پرسپوليس را بسته نگاه دارم.
    عليرضا حقيقي در گفت و گویی عنوان كرد: در طول هفته عابدزاده تمرينات ويژه بسيار سنگيني را براي من در نظر گرفته است و در حال حاضر از هر نظر براي حضور ثابت در دروازه پرسپوليس آماده ام. من براي واعظي احترام بسيار زيادي قايل هستم و سعي مي كنم كه در غياب وي دروازه تيم را بسته نگه دارم. وي ادامه داد:‌خط دفاع و كلا سازمان دفاعي پرسپوليس در اين بازي ثابت مي كند كه هيچ مشكلي ندارد و در مقابل صبا طوري بازي مي كنيم كه همه سازمان دفاعي پرسپوليس را تحسين كنند.
    حقيقي خاطر نشان كرد: صبا جزو تيم هاي طراز اول فوتبال ايران است اما آنها چاره اي جز شكست مقابل پرسپوليس و انگيزه هاي بازيكنان اين تيم ندارد.

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تو رو خدا این حرفها رو دیگه تموم کنید.
    من نمیدونم واقعا وقتی تمرین هم تعطیله ، تیم هم تعطیله ، حضور قطبی توی ایران چه دلیل و فایده ای داره؟

مشکل اینه که قطبی خودش تمرین و تیم رو تعطیل میکنه تا بره امارات و یه کم خوش بگذرونه
    خداوکیلی بدون تعصب کدوم مربی مطرحی این کارو میکنه اونم در سطح باشگاهی نه ملی
    همین را بگو تیم را بخاطر خودش تعطیل می کنه برا چی

افشین پیروانی و عقاب و کماسی که هستن مثل قبل از فصل بزاره تیم با همین ها تمرین کنه

مگه دنیزلی دوشنبه ها نمی رفت برای تلویزیون ترکیه تحلیل می کرد
    ولی دنیزلی تمرینات را تعطیل نمی کرد

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

خواهشا اولین کسی که اینجا اومد نتیجه رو به من بگه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهشا اولین کسی که اینجا اومد نتیجه رو به من بگه
    نتیجه چی رو عزیز؟
    بازی که فردا هستش

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شريفى: آقاى قطبى، يك تا ۶ جلسه بايد محروم شويد

قطبى: شوخى جالبى بود

سه شنبه چهاردهم آبان ماه، ساعت: 50/،۱۵ فدراسيون فوتبال.
    قطبى از پله هاى فدراسيون در حال بالا آمدن است. خبرنگاران صدا مى زنند: «آقاى قطبى چرا به كميته انضباطى احضار شديد » و قطبى جواب مى دهد: «نمى دانم.» و بعد وارد جلسه كميته انضباطى مى شود.
    مجتبى شريفى رييس كميته انضباطى در ابتدا شكواييه آيت اللهى را قرائت مى كند: «طبق شكواييه آقاى آيت اللهى شما با حركت دست به سوى تماشاگران و اعتراض به كمك داور باعث تحريك تماشاگران شده ايد.»
    قطبى در جواب شريفى مى گويد: «شوخى جالبى بود!» شريفى جا مى خورد و خيلى جدى مى گويد: «ما اينجا با كسى شوخى نداريم و كاملا جدى هستيم. ما چند بار ديگر هم قصد داشتيم شما را به كميته دعوت كنيم، يك بار به خاطر اينكه به داور گفتى ديوانه، يك بار ديگر گفتى توره را به خانه سگ دعوت مى كنم و همچنين به خبرنگارها حيوان گفته بودى، اما آقاى آخوندى به ما گفت كه خودمان به آقاى قطبى تذكر مى دهيم تا از اين به بعد در استفاده از لغات دقت كند. اين بار هم كه آقاى آيت اللهى به خاطر تحريك تماشاگران از شما شكايت كرده است.»
    قطبى وقتى حرف هاى شريفى را مى شنود، اينگونه جواب مى دهد: «ولى من تماشاگران را تحريك نكردم.» شريفى وسط حرف قطبى مى آيد و مى گويد: «آقاى آيت اللهى گفته بعد از گل مقاومت به سمت تماشاگران ضلع جنوبى ورزشگاه رفتى و با حركت دست آنها را تحريك كردى همين امر باعث شده تا تماشاگران اشيا و صندلى و بطرى به زمين پرتاب كنند.»
    قطبى خيلى زود در قبال اين حرف موضع مى گيرد: «من اين كار را نكردم. مقاومت كه گل زد برگشتم به طرف نيمكت و به افشين پيروانى گفتم كى گل زد!»
    در همين حين محمود خوردبين حرف هاى قطبى را قطع مى كند و در حمايت از سرمربى پرسپوليس مى گويد: «در يك صحنه قطبى دستش را به طرف جايگاه كه مصطفوى نشسته بود بلند كرد و گفت ببين داور چه كار با ما مى كند. با توجه به شناختى كه از قطبى دارم مطمئنم تحريكى در كار نبوده است. واقعا آقاى آيت اللهى از قطبى شكايت كرده است. اگر اين طور بوده شما يك جلسه بگذاريد و آقاى آيت اللهى و قطبى را رودرروى هم بنشانيد تا حرف هايشان را بزنند.»
    شريفى وقتى حرف هاى خوردبين را هم مى شنود، اين جواب را مى دهد: «آقاى آيت اللهى را هفته آينده به كميته دعوت مى كنم تا با آقاى قطبى رودررو صحبت كنند. اما آقاى قطبى طبق ماده ،۴۹ ۵۰ آيين نامه تحريك هواداران به خشونت و پرتاب اشيا يك تا ۶ جلسه محروميت دارد.»
    قطبى شوكه شده و جواب مى دهد: «تحريك نكردم، قبول ندارم كه هواداران را تحريك كرده ام.»

شريفى دوباره مى گويد: «طبق ماده ۳۲ تهديد و مداخله در كار داورى مجازاتش از تذكر شروع مى شود تا توبيخ كتبى، جريمه و محروميت. به شما پيشنهاد مى دهم چند فيلمبردار استخدام كنيد تا صحنه هاى داورى را فيلمبردارى كنند اگر اعتراض داشتيد به كميته داوران فيلم بازى را بفرستيد. همين حالا هم به هواداران توصيه كنيد كه صندلى هاى ورزشگاه را نشكنند.»
    قطبى رو به دوربين هاى حاضر در جلسه مى كند و حرف اش را اينگونه پايان مى دهد: «از هواداران مى خواهم صندلى ها را نشكنيد، با رفتارتان در ورزشگاه فرهنگ ايرانى را نشان دهيد.»
    در آخر اين جلسه شريفى رو به قطبى مى گويد: «كميته انضباطى را چطور مى بينيد »
    قطبى جواب مى دهد: «حضور كميته انضباطى براى نظارت خيلى مهم است. براى من اخلاق و رفتار بازيكنانم مهمتر از پيروزى است.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افشين قطبى:
    بعضى ها چشم ديدنم را ندارند

ايران ورزشى- به گفته خودش از دليل آمدن و احضار به كميته انضباطى خبر نداشته. افشين قطبى آنقدر از اين جلسه بى اطلاع به نظر مى رسد كه حتى در ابتداى جلسه حرف هاى رييس كميته انضباطى را شوخى فرض مى كند. قطبى كاملا اتهام تحريك تماشاگران را در شيراز رد كرده و خود را در اين باره بى گناه مى داند.

جلسه چطور بود
    نمى دانستم به خاطر چه چيزى به كميته انضباطى دعوت شده ام. به من گفتند كه تماشاگران را در حافظيه شيراز تحريك كرده ام.
    تحريك كرده ايد
    اصلا چنين چيزى نبوده. اين كار در ادبيات من جايى ندارد. من هميشه از هواداران خواسته ام با نظم خود فرهنگ ايرانى را نمايش بدهند. براى من اخلاق و رفتار مهمتر از برد است. سعى مى كنم پرسپوليس بهترين تيم اخلاق آسيا شود.
    جو جلسه كميته انضباطى را چطور ديديد
    فكر مى كنم جلسه خوب و مفيدى بود.
    قبول داريد نسبت به فصل گذشته رفتارتان خيلى تغيير كرده است
    اين را قبول ندارم. من عوض نشده ام. موفقيت و محبوبيت دردسرهاى خود را دارد. بعضى ها چشم ديدن موفقيت مرا ندارند. به خاطر مشكلات امسال به من استرس وارد مى شود. سعى مى كنم با مشكلات منطقى برخورد كنم اما بعضى وقت ها من هم مثل بقيه عصبانى مى شوم.
    اما اين مشكلات فصل گذشته بيشتر بود.
    درست است. اين مشكلات فصل گذشته بود اما انتظار نداشتم بعد از جلساتى كه قبل از فصل با مسوولان باشگاه داشتم امسال هم همان طور با مشكلات مختلف مواجه باشم.
    خب برخى مشكلات را هم به نظر خودتان به وجود آورديد، مثل جذب دى كارمو با مبلغ بالا
    بايد به دى كارمو زمان بدهيد. دى كارمو فقط ۱۵۰ هزار دلار براى پرسپوليس هزينه داشته نه بيشتر و مى تواند عملكرد خوبى داشته باشد.
    گفته مى شود باشگاه قبلى دى كارمو با مديريت و مربيگرى كره اى ها بوده و اين شبهه ايجاد كرده است.
    من مديرعامل و سرمربى باشگاه دى كارمو را نمى شناختم فقط DVD بازى او را ديده بودم.
    اين آيين نامه كه در دست داريد چيست
    آقاى شريفى اين آيين نامه كميته انضباطى را به من داده تا مطالعه كنم و با قوانين كميته آشنا شوم.
    راستى بحث آمدن صادقى صحت دارد
    صادقى بازيكن بزرگى است و دوست داشتم او را داشته باشم اما ما جايى در ليست خود نداريم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •