تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1136 از 1547 اولاول ... 136636103610861126113211331134113511361137113811391140114611861236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,351 به 11,360 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

داداش کدوم شرکت رفتی، و آیا راضی هستی؟
    چون منم می خوام برم.

------
    اینجا هم رفتم به شاتل امتیاز خیلی ضعیف دادم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اول آسیاتک ثبت نام کردم که یک هفته من رو الاف کرد .... همش می گفت فردا وصل می شه !! منم گفتم پول رو برگشت بزنید که قبول نکردن ! رفتم تو 195 شکایت کردم که بالاخره مجبور شدن پول رو برگشت بزنن

دیروز عصر صبانت ثبت نام کردم ، کمتر از 24 ساعت وصل شد ..... چند ساله واسه مغازه هم از صبانت می گیرم
    به نظرم میاد سرعت تک کانکشنش از شاتل بهتره چون فایل های تلگرام و اینستاگرام رو راحتتره باز می کنه .... واسه بازی هم پینگم 110 هست که مشکلی واسه بازی های آنلاین ندارم

2. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

واسه تخلیه خط حتما تو 195 شکایت کنید چون بدون شکایت حدود یک هفته طول می کشه که تخلیه کنن

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان عزیز شاتلی من که توصیه میکنم خودم امروز فهمیدم قضیه رو درجا ورداشتم شکایت نوشتم سایت 195

سرویس هم هنوز تمدید نکردم تا تکلیف روشن بشه اینترنت خونه و محل کار قطعه دارم از مودم همراه استفاده می کنم
    بحث 5تومن 10تومن گرون کردن هم نیست بحث حرف زور و فروش اجباری خدمات هست!
    من یا شمایی که چندین ساله مشترک شاتل هستیم برای چی باید مبلغ بیشتری پرداخت کنیم !
    این مبالغ هم ضربدر 200هزار مشترک شاتل کنید می بینید چند صد میلیون تومان پول واقعا اضافی میشه که شاتل در قبال دریافت هزینه اضافی خدمات خاصی ارائه نکرده!
    در صورت عدم تغییر تعرفه لطفا شما هم تخلیه بزنید تا شاتل شب نخوابه صبح پاشه قیمت رو زیاد کنه!!!!

ممنون از همراهی همه شما

من به خود وزیر ارتباطات هم نامه زدم و ماجرا رو کامل شرح دادم. مصداق عینی فروش اجباری خدمات هست.
    منتظر جواب وزیر هم هستم.
    دقیقا مشکل ما اون 10 تومن نیست ، مشکل ما گرون فروشی و حرف زور هست

5. 4 کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان عزیز شاتلی من که توصیه میکنم خودم امروز فهمیدم قضیه رو درجا ورداشتم شکایت نوشتم سایت 195

سرویس هم هنوز تمدید نکردم تا تکلیف روشن بشه اینترنت خونه و محل کار قطعه دارم از مودم همراه استفاده می کنم
    بحث 5تومن 10تومن گرون کردن هم نیست بحث حرف زور و فروش اجباری خدمات هست!
    من یا شمایی که چندین ساله مشترک شاتل هستیم برای چی باید مبلغ بیشتری پرداخت کنیم !
    این مبالغ هم ضربدر 200هزار مشترک شاتل کنید می بینید چند صد میلیون تومان پول واقعا اضافی میشه که شاتل در قبال دریافت هزینه اضافی خدمات خاصی ارائه نکرده!
    در صورت عدم تغییر تعرفه لطفا شما هم تخلیه بزنید تا شاتل شب نخوابه صبح پاشه قیمت رو زیاد کنه!!!!

ممنون از همراهی همه شما

من به خود وزیر ارتباطات هم نامه زدم و ماجرا رو کامل شرح دادم. مصداق عینی فروش اجباری خدمات هست.
    منتظر جواب وزیر هم هستم.
    بنده هم از کیفیت خدماتش راضی نیستم و مهمترین خصوصیت بدی که داره اینه که باقیمانده ی ترافیکش توی سرویس های بلند مدت بعد از هر ماه سوخت میشه و پشتیبانیش هم عادت داره همه چیز رو همونطوری که خودشون میخان به مشترک تحمیل کنن.
    واسه تخلیه خط حتما تو 195 شکایت کنید چون بدون شکایت حدود یک هفته طول می کشه که تخلیه کنن
    این سامانه برای تنظیم مقررات هست اما شکایت شما به طور مستقیم به خود اپراتور فرستاده میشه .در واقع دارید از یک سرویس دهنده پیش خودش شکایت میکنید با این تفاوت که شکایت شما برای تنظیم مقررات قابل پایش هست و به همین دلیل زودتر کار شما رو انجام میدن.

7. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این سامانه برای تنظیم مقررات هست اما شکایت شما به طور مستقیم به خود اپراتور فرستاده میشه .در واقع دارید از یک سرویس دهنده پیش خودش شکایت میکنید با این تفاوت که شکایت شما برای تنظیم مقررات قابل پایش هست و به همین دلیل زودتر کار شما رو انجام میدن.
    در سامانه 195 رسیدگی اول بوسیله اپراتور انجام میشه. بعد از جواب اول که اپراتور میده به شکایت، شما چند روز (فک کنم سه روز) وقت دارید تا درخواست تجدید نظر کنید در همون صفحه شکایت. در مرحله تجدید نظر شکایت بوسیله کارشناس سازمان تنظیم بررسی میشه.

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده هم از کیفیت خدماتش راضی نیستم و مهمترین خصوصیت بدی که داره اینه که باقیمانده ی ترافیکش توی سرویس های بلند مدت بعد از هر ماه سوخت میشه و پشتیبانیش هم عادت داره همه چیز رو همونطوری که خودشون میخان به مشترک تحمیل کنن.

من با جواب ماست مالی شده سایت 195 کوتاه نمیام دفعه اول حرف شما درسته اول پیام میره برای خود اپراتور زنگ میزنن توضیح میدن
    شما قانع نمیشی از پاسخ. دوباره میره تو سامانه روی جواب شرکت تجدید نظر میزنی اون تجدید نظر رو خود سازمان تنظیم پیگیری میکنه.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگر تویتر دارید حتما برید صفحه خود وزیر ارتباطات گران فروشی شاتل رو گزارش کنید پیگیری کنه خودش جواب بده.
    پامروز جلو شاتل کوتاه بیایید بگید حالا 10 تومنهههههه دیگه سال دیگه همین سرویس ها رو بازم به یه بهانه دیگه گرون می کنه!
    کوتاه نیایید سر حقتون.

آدرس تویتر وزیر ارتباطات:
    https://twitter.com/azarijahromi
    سامانه 195 برای شکایت از شاتل (حتما بعد از پاسخ اپراتور درخواست تجدید نظر خواهی بزنید): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تعویض سرویس دهنده و ... راحتترین پاک کردن صورت مسئله هست. مصوبه خود تنظیم مقررات میگه پورت 8 مگ مساوی است با 50 هزار تومان.

اصلا 10 هزار تومان نبود 1 هزار تومان بود گرون کردن. باید تابع قانون باشن. اگرم قانون جدیدی هست یوزرها خبر ندارن اطلاع بدن و لینک لطف بفرماین!!

با این منوالی که شاتل شروع کرده یوزرهاش جلوش ساکت باشن ای اس پی های دیگه هم همین منوال رو ادامه میدن الان برید ای اس پی دیگه!!

داره خودمونی میشه Sorrow_X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

درسته که قیمت ها رو سازمان تنظیم مقررات تعیین کرده اما ایا درمورد حجم هم چیزی گفته بود ؟؟
    الان شاتل اومده ترفند زده سرویس با همون قیمت های قدیم هم گذاشته ولی با حجم ناچیز

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

تعویض سرویس دهنده و ... راحتترین پاک کردن صورت مسئله هست. مصوبه خود تنظیم مقررات میگه پورت 8 مگ مساوی است با 50 هزار تومان.

اصلا 10 هزار تومان نبود 1 هزار تومان بود گرون کردن. باید تابع قانون باشن. اگرم قانون جدیدی هست یوزرها خبر ندارن اطلاع بدن و لینک لطف بفرماین!!

با این منوالی که شاتل شروع کرده یوزرهاش جلوش ساکت باشن ای اس پی های دیگه هم همین منوال رو ادامه میدن الان برید ای اس پی دیگه!!
    منم شکایت ثبت کردم.
    ولی شاتل می تونه بگه من سرویس 4Mb با فیمت 40 هزار تومان ارائه می دم(سرویس برنزی).
    اگر کسی خودش خواست می تونه بیاد سرویس نقره ای و 50 هزار تومان بده.

بنابراین به نظرم تنها راه ترک شاتل است.

کسی از های وب سرویس داشته؟
    Last edited by MARTIN; 14-05-2019 at 12:25.

15. این کاربر از MARTIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •