تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1136 از 2199 اولاول ... 13663610361086112611321133113411351136113711381139114011461186123616362136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,351 به 11,360 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dead Space's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

768 کیلو بیت اونم با سرویس 512؟؟؟؟؟:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
    احتمالا منظورت 76 یا 68 نبوده ؟

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
    عزیزم انگار خوب متوجه منظورم نشدی! بله ۷۶۸ کیلوبیت بر ثانیه معادل ۹۶ کیلوبایت بر ثانیه با سرعت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه!
    همونطور که می دونید مبین سرعت هاش رو حدودا ۱.۵ برابر سرعت ذکر شده اراپه می ده. برای مثال ۵۱۲kbps میشه 768kbps و 2mbps معادل 2048kbps میشه حدود 3072kbps که می بینید من ۳۳۹۱kbps می گیرم!
    حالا هنوز هم ابهامی هست؟

2. این کاربر از Dead Space بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

عزیزم انگار خوب متوجه منظورم نشدی! بله ۷۶۸ کیلوبیت بر ثانیه معادل ۹۶ کیلوبایت بر ثانیه با سرعت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه!
    همونطور که می دونید مبین سرعت هاش رو حدودا ۱.۵ برابر سرعت ذکر شده اراپه می ده. برای مثال ۵۱۲kbps میشه 768kbps و 2mbps معادل 2048kbps میشه حدود 3072kbps که می بینید من ۳۳۹۱kbps می گیرم!
    حالا هنوز هم ابهامی هست؟
    فکر می کنم علت ابهام ایشون اینه که خیلی جاها اینجوری که شما میگی نیس. بستگی به ترافیک منطقه داره. مثلاً من 2 مگ داشتم، همینجوری بود که شما گفتی، ولی موقعی که 512 داشتم، سرعت دانلود بیشتر از 70 کیلوبایت نمیداد (احتمالاً به خاطر اینکه بیشتر کاربرای منطقه ی ما سرویس 512 کیلوبیت دارن).

4. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

میشه بگید منبع این جملتون کجاست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سرعت برا من ریدس

7. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab.hiro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

مبین نت دیگه گندشو در اورده هر روز داره بدتر میشه.

اون از قطعی های پریشبش که نذاشت هیچی دانلود کنم دیشب هم فقط تونستم 500MB دانلود کنم.

قبل از مهر خیلی بهتر بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من دیگه نمیدونم چیکار کنم. این چندمین برای که Auto Power-on & Shut-down پی سی رو روشن نمیکنه!!!!
    دوستان کسی نرم افزاری میشناسه که به طور خودکار به وایرلس وصل شه؟واقعا نیازه.مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

عزیز یه این روش DLNA میگن ... یه سرچ تو اینترنت بزن هم نرم افزارش هست هم روش اتصال ...

11. این کاربر از behzad1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    من قبلا یادمه یه بنده خدایی برام توی کنسول مودم یه کاری تو تنظیمات انجام داد که میتونستم فولدر های share شده توی لپ تابم رو توی PC که با کابل به مودم وصل هست ببینم ولی الان نمیشه!! کسی میتونه راهنمایی کنه و بگه چطوری میشه این کارو انجام داد.
    عزیز به این روش DLNA میگن ... یک سرچ تو اینترنت بزن هم نرم افزارش هست هم روش اتصال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من سرویس 1 مگ دارم ... هم شیراز هستم هم کرج ... سرعتم روزانه متوسط 133 هست ولی شبا یک بار خوبه 100 تا 110 میده یک بارم بده 50 تا 60 میده .... ولی دقیقا مشکل از تعداد کاربر هست ، چون از وقتی مهر شروع شده سرعت شبانه من هم بیشتر شده ( احتمالا رفتن سراغ درس و مشقشون ) ... متوسط شبی 1.8 گیگ دانلود میکنم ... که بستگی خیلی شدیدی به سرور سایتی که ازش دانلود دارم هم داره .... خلاصه اگر مبین نت رو حالت خوبش باشه و کاربر های دیگه هم حال دانلود نداشته باشن و سرور سایتم قوی باشه و ------ فایر هم خوب کار کنه میشه یه چیزی دانلود کرد ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    تو نواحی داخلی تحت پوشش مبین نت باز یه ناحیه داخلی کوچیکه دیگه تو بعضی از شهرا هست کسی میدونه تو اون ناحیه چه خبره؟؟؟
    تو اون ناحیه کوچیکها پوشش داخلی نداره! به اصطلاح نقطه کوره! فقط پوشش بیرونی!

اين مطلب رو تو تاپيك ايرانسل هم گفتم .

ايرانسل و مبين نت هر دو سرويس اينترنت وايمكس ميدن ولي شرايطشون خيلي باهم فرق ميكنه

مبين نت يه شركت وايمكس سراسري هست و تقريبا تو اكثر شهرهاي مهم سرويس ارائه ميده بعلاوه اينكه سرويس شبانه رايگان هم داره.

در عوض ايرانسل شركتي هست كه فقط تو 6 استان اونم بطور محدودسرويس ميده. با اين حال تفاوت زيادي از نظر كيفيت

بين اين دو تا نيست. مطمئن باشيد اگه ايرانسل بخواد به اين وسعت جغرافيايي و اين تعداد يوزر اينترنت بده و تازه شبانه ش رو هم فعال كنه

وضعيت بهتري از مبين نت نخواهد داشت. (كما اينكه تو اين يه هفته اي كه سرويس شبانه محدود خودش رو راه انداخته افت كيفيتش رو ديديد.)

به دليل همين تعداد زياد كاربر هست كه تعداد شكايت كاربرها از مبين نت بيشتر از ايرانسل به چشم مياد. بغير از اين اگر دقت كنيد اكثر اين نارضايتي ها از

سرعت و كيفيت اينترنت رايگان شبانه است و تو روز معمولا ثبات كيفيت و سرعت خيلي بهتر هست

حالا شما مي تونيد بسته به مكان هايي كه رفت و امد داريد و كيفيت شهر محل زندگيتون و هزينه ها يكي از اين دو رو انتخاب كنيد
    من کاری به کیفیت سرویس دهی ایرانسل و مبین نت ندارم ولی شما از کجا میدونید تعداد کاربران ایرانسل کمتر از مبین نت هست؟ بعدش هم 7 تا استان هست نه 6 تا. در ضمن کی میگه ایرانسل توی اون هفت استان به صورت محدود سرویس میده؟! اول برو نواحی تحت پوشش ایرانسل رو ببین که توی همین هفت استان بالای 35 شهر رو تحت پوشش داره!
    میخواید تبلیغ کنید درست تبلیغ کنید. مثلاً الان تنوع طرحهای مبین نت بهتر از ایرانسل هست یا نواحی تحت پوشش به مراتب بیشتری از ایرانسل داره ولی در عوض قیمت مودمهاش سر به فلک زده! ایرانسل داره مودم USB هاش رو فقط 19900 تومن میده! مودم wifi اش رو هم به هر مناسبتی 50 هزار تومن میده در حالی که همون مودم رو مبین نت الان داره 165000 تومن میده! ایرانسل طرح مصرف آزاد داره برای کاربران خیلی کم مصرف (از جمله خودم) که مبین نت نداره! وایمکس ایرانسل رو میتونی تا 89 روز اصلاً استفاده نکنی بدون اینکه حساب تعلیق بشه! مبین نت همچین چیزی داره؟ در کل هر سرویس دهنده ای داره یه بخشی از کاربران رو پوشش میده و هر کدوم هم ضعفهایی دارن. تا وقتی رقیب بیشتر برای این دو اپراتور نباشه همین آش و همین کاسه هست!
    Last edited by mahdi_206; 30-09-2012 at 10:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •