تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1136 از 1211 اولاول ... 13663610361086112611321133113411351136113711381139114011461186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,351 به 11,360 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به هم دوستان
    من به تازگی ویندوز 7 نصب کردم بازی که اجرا کردم اولا صدای تماشگران درست نیست و بهم ریخته هست
    دوما یکم تصویر کند شده ولی این مشکل تو ویندوز XP نداشتم تیک use frame هم برداشتم باز نشد ضمنا کارت گرافیکم هم ATI radeon HD 5450 هست
    سلام عزیز
    قبلا گفته شده بود که ویندوز 7 با برخی بازی ها و برنامه ها مشکل داره و این مشکلی که شما دارید غیر عادی نیست و معمولیه ..

2. 3 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام عزیز
    قبلا گفته شده بود که ویندوز 7 با برخی بازی ها و برنامه ها مشکل داره و این مشکلی که شما دارید غیر عادی نیست و معمولیه ..
    یعنی هیچ راه حلی براش نیست ؟ با این وجود الان هرکسی از ویندوز 7 استفاده میکنه باید این مشکل داشته باشه .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی هیچ راه حلی براش نیست ؟ با این وجود الان هرکسی از ویندوز 7 استفاده میکنه باید این مشکل داشته باشه .
    بله همه این مشکل رو دارن توی 7 البته مهدی انگار یه راه بلده برای حلش... من موندم این XP SP3 چه ایرادی داره که ملت گول ظاهر این ویندوز های جدید قرطی و سوسول رو می خورن. من زمانی از XP دل می کنم که روی گیمی که می خوام بازی کنم بنویسه XP Not Supported

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بله همه این مشکل رو دارن توی 7 البته مهدی انگار یه راه بلده برای حلش... من موندم این XP SP3 چه ایرادی داره که ملت گول ظاهر این ویندوز های جدید قرطی و سوسول رو می خورن. من زمانی از XP دل می کنم که روی گیمی که می خوام بازی کنم بنویسه XP Not Supported

عزیز شما بازیی رو که تو xp بازی میکنید رو با همون بازی رو ویندوز 7 مقایسه کنید میفهمید راه حلی جز کوچ به این ویندوز جدید قرطی و سوسول نداری!
    Last edited by EngineeR EhsaN; 28-06-2010 at 13:43.

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فكر كنم يه دفعه قبلا در اين مورد بحث كرديم آرمين جان و اينجا جاش نيست

ولي والله به خدا به پيغمبر من الان روي 7 دارم اين بازي رو بازي مي كنم مثل بنز. هيچ راه حل خاصي هم به كار نبردم براش.

نه فقط اينو كه به خاطر اينترنت پر سرعتي كه از صدقه سر شركتي كه توش كار مي كنم دارم تقريبا 99 درصد بازي هايي كه مياد(نگفتم 100 درصد چون اين اواخر فقط شرك و هري پاتر لگو رو دانلود نكردم) رو دانلود مي كنم حداقل چند دقيقه اي بازي بازي ميكنم ولي تا به حال كوچكترين مشكلي نداشتم.

به جاش با اكس پي يه دفعه .net framework مي خواد يه دفعه ميگه service pack 3 بايد باشه حتما. يه دفعه ايراد Directx ميگيره يه موقع هايي با xlive مشكل پيدا مي كنم.بعد از يه مدتم ويندوز كلا مي پره يا يه ويروس شخمي ميگيره كه بيا و درستش كن.

نمي دونم با ويندوز 98 چقدر كار كردي شما. اگه كار كرده باشي يادت مياد كه واسه يه درايور نصب كردن به آدم تعرض مي كرد. تفاوت اكس پي و 7 دقيقا مثل xp و 98 شايدم ملموس تر. البته يادمه اوائل كه اكس پي اومده بود خيليا مي گفتن چرا 98 به اين خوبي رو ول كنيم و بريم سراغ اين كه فقط جنگولك بازي اضافه داره. مايكروسافت داره روز به روز تجربياتش رو تو كارش به كار مي بره و به غير از ويستا كه خودشم قبول كرده مرتب در حال رشد و پيشرفت بوده.

يكم اين احساسات نوستالژيكمون رو بزاريم كنار كه مثلا pes فقط pes 6 و از اين دست صحبت ها كه هميشه وجود دارن( فكر كنم يه جا خوندم كه واقعا اين عقيده رو داري )
    ببخشيد كه بحث بي ربط به تاپيك انجام دادم. به هر حال دوستت دارم به خاطر تمام زحمت هايي كه واسه تمام بچه ها ميكشي

8. این کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Cristiano_Ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام دوست عزیزم من ترینر پول pes 210 را می خواستم کسی می تونه برام پیدا کنه؟

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

عزیز شما بازیی رو که تو xp بازی میکنید رو با همون بازی رو ویندوز 7 مقایسه کنید میفهمید راه حلی جز کوچ به این ویندوز جدید قرطی و سوسول نداری!

بحث سیستم عامل نکنید که من جوش میارم . خدایی سون از نظر سیستم عامل بودن مفت نمی ارزه . اگه برنامه نویسی سیستم عامل بدونید ، می دونید که باید سیستم عامل سبک باشه و در عین حال سریع . ولی سون فقط سریعه و به هیچ وجه سبک نیست . شما گوگل آندروید رو یا لینوکس رو ببینید . چقدر سبک کار شدند فقط رابط گرافیکیشون زیاد خوب نیست وگرنه xp هم پیشش چیزی نبود . یه روز مایکروسافت رو می بینم که داره از ویندوز میکشه بیرون

11. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام دوست عزیزم من ترینر پول pes 210 را می خواستم کسی می تونه برام پیدا کنه؟
    در این تاپیک دوست من :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

بحث سیستم عامل نکنید که من جوش میارم . خدایی سون از نظر سیستم عامل بودن مفت نمی ارزه . اگه برنامه نویسی سیستم عامل بدونید ، می دونید که باید سیستم عامل سبک باشه و در عین حال سریع . ولی سون فقط سریعه و به هیچ وجه سبک نیست . شما گوگل آندروید رو یا لینوکس رو ببینید . چقدر سبک کار شدند فقط رابط گرافیکیشون زیاد خوب نیست وگرنه xp هم پیشش چیزی نبود . یه روز مایکروسافت رو می بینم که داره از ویندوز میکشه بیرون
    بله بهتره ما هم همگی از سیستم عامل بکشیم بیرون! چون بحثش کاملاً غیر مربوطه. مخصوصاً وقتی بچه ها ادعای دونستن برنامه نویسی سیستم عامل رو هم می کنن

15. این کاربر از scorpion818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    استودیو چهارده

پيش فرض

آقایون این بازی چه سیستمی میخواد واسه very high ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •