سلام عزیز
قبلا گفته شده بود که ویندوز 7 با برخی بازی ها و برنامه ها مشکل داره و این مشکلی که شما دارید غیر عادی نیست و معمولیه ..
سلام عزیز
قبلا گفته شده بود که ویندوز 7 با برخی بازی ها و برنامه ها مشکل داره و این مشکلی که شما دارید غیر عادی نیست و معمولیه ..
یعنی هیچ راه حلی براش نیست ؟ با این وجود الان هرکسی از ویندوز 7 استفاده میکنه باید این مشکل داشته باشه .
بله همه این مشکل رو دارن توی 7 البته مهدی انگار یه راه بلده برای حلش... من موندم این XP SP3 چه ایرادی داره که ملت گول ظاهر این ویندوز های جدید قرطی و سوسول رو می خورن. من زمانی از XP دل می کنم که روی گیمی که می خوام بازی کنم بنویسه XP Not Supported
عزیز شما بازیی رو که تو xp بازی میکنید رو با همون بازی رو ویندوز 7 مقایسه کنید میفهمید راه حلی جز کوچ به این ویندوز جدید قرطی و سوسول نداری!![]()
Last edited by EngineeR EhsaN; 28-06-2010 at 13:43.
فكر كنم يه دفعه قبلا در اين مورد بحث كرديم آرمين جان و اينجا جاش نيست
ولي والله به خدا به پيغمبر من الان روي 7 دارم اين بازي رو بازي مي كنم مثل بنز. هيچ راه حل خاصي هم به كار نبردم براش.
نه فقط اينو كه به خاطر اينترنت پر سرعتي كه از صدقه سر شركتي كه توش كار مي كنم دارم تقريبا 99 درصد بازي هايي كه مياد(نگفتم 100 درصد چون اين اواخر فقط شرك و هري پاتر لگو رو دانلود نكردم) رو دانلود مي كنم حداقل چند دقيقه اي بازي بازي ميكنم ولي تا به حال كوچكترين مشكلي نداشتم.
به جاش با اكس پي يه دفعه .net framework مي خواد يه دفعه ميگه service pack 3 بايد باشه حتما. يه دفعه ايراد Directx ميگيره يه موقع هايي با xlive مشكل پيدا مي كنم.بعد از يه مدتم ويندوز كلا مي پره يا يه ويروس شخمي ميگيره كه بيا و درستش كن.
نمي دونم با ويندوز 98 چقدر كار كردي شما. اگه كار كرده باشي يادت مياد كه واسه يه درايور نصب كردن به آدم تعرض مي كرد. تفاوت اكس پي و 7 دقيقا مثل xp و 98 شايدم ملموس تر. البته يادمه اوائل كه اكس پي اومده بود خيليا مي گفتن چرا 98 به اين خوبي رو ول كنيم و بريم سراغ اين كه فقط جنگولك بازي اضافه داره. مايكروسافت داره روز به روز تجربياتش رو تو كارش به كار مي بره و به غير از ويستا كه خودشم قبول كرده مرتب در حال رشد و پيشرفت بوده.
يكم اين احساسات نوستالژيكمون رو بزاريم كنار كه مثلا pes فقط pes 6 و از اين دست صحبت ها كه هميشه وجود دارن( فكر كنم يه جا خوندم كه واقعا اين عقيده رو داري )
ببخشيد كه بحث بي ربط به تاپيك انجام دادم. به هر حال دوستت دارم به خاطر تمام زحمت هايي كه واسه تمام بچه ها ميكشي
با سلام دوست عزیزم من ترینر پول pes 210 را می خواستم کسی می تونه برام پیدا کنه؟
بحث سیستم عامل نکنید که من جوش میارم . خدایی سون از نظر سیستم عامل بودن مفت نمی ارزه . اگه برنامه نویسی سیستم عامل بدونید ، می دونید که باید سیستم عامل سبک باشه و در عین حال سریع . ولی سون فقط سریعه و به هیچ وجه سبک نیست . شما گوگل آندروید رو یا لینوکس رو ببینید . چقدر سبک کار شدند فقط رابط گرافیکیشون زیاد خوب نیست وگرنه xp هم پیشش چیزی نبود . یه روز مایکروسافت رو می بینم که داره از ویندوز میکشه بیرون![]()
در این تاپیک دوست من :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله بهتره ما هم همگی از سیستم عامل بکشیم بیرون! چون بحثش کاملاً غیر مربوطه. مخصوصاً وقتی بچه ها ادعای دونستن برنامه نویسی سیستم عامل رو هم می کنن![]()
آقایون این بازی چه سیستمی میخواد واسه very high ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)