طرف دوباه از واحد شکایت تماس گرفت بعد از کلی حرف زدن گفت این سرویسی که داری میگیری اوضاش خیلی خوبه.....
اخرش نتونست کاری بکنه بعد از کلی روضه خوندن براش!!!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
طرف دوباه از واحد شکایت تماس گرفت بعد از کلی حرف زدن گفت این سرویسی که داری میگیری اوضاش خیلی خوبه.....
اخرش نتونست کاری بکنه بعد از کلی روضه خوندن براش!!!
تست من از مشهد
![]()
Last edited by مهدی صفایی; 30-05-2013 at 09:10.
دوستان دستور tracert به شما نشون می ده اطلاعات شما از کامپیوتر خودتون تا زمانی که به مقصد مورد نظر برسه چه route ها و مسیرهایی رو طی می کنه. مثلا توی دستور تریس از یه مقصد خارج از کشور مثل 4.2.2.4 ٬ اگه از مودم روتر استفاده می کنید ip اولی که می بینید آی پی مودم خودتونه. بعد از اون وارد شبکه داخلی isp ایتون می شه که معمولا ۲-۴ آی پی بعدی رو تشکیل می ده. بعد از اون وارد شبکه زیرساخت(شرکت ارتباطات زیر ساخت٬ تنها متولی اینترنت در ایران) از اونجا به بعد دیگه مثل خیلی چیزهای دیگه توی مملکت ما همه چی بستگی به شانس پیدا می کنه! شرکت ارتباطات زیرساخت به طور کاملا تصادفی بار ترافیکی pap های مختلف (سرویس دهنده های اصلی اینترنت کشور) در مسیرهای مختلف تقسیم می کنه. اینی که یه شرکت بیوفته روی یه مسیر خوب مثل rostelecom فقط به شانس بستگی داره! البته شرکت ها می تونن فشار بیارن ولی معمولا نتیجه ای نمی ده. و این شد داستان زیبای پینگ تایم در ایران! حالا می شه با این دستور و بررسی اون به این نتیجه برسید که بالا بودن پینگ تایم شما به چه دلیلیه. اگر از مسیر زیرساخت به بعد یعنی به خارج از کشور مسیر خوبی استفاده نشده باشه شما ۱ میلیون بار هم که به شرکت تماس بگیری هیچ کاری از شما و شرکت بر نمیاد! والسلام نامه تمام!
Last edited by Aryaeiboy; 30-05-2013 at 09:20.
سرویس مثلا دو مگ!! سرور باکو٬ساعات غیررایگان:
داره رکورد می زنه این آسیاتک! هیچ isp ای رقیب پینگ تایم زیبای آسیاتک نمی شه!
![]()
Last edited by Aryaeiboy; 30-05-2013 at 09:23.
سرویس نامحدود 512
اصفهان - فولادشهر
این تست ها مال صبح بوده
الان ترکید![]()
کلا همه سر تا پا یک کرباسن منم صبانت دومگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
به جان خودم کم مونده شاخ در بیارمخب آسیاتر رکورد پینگ رو بین همه ISP ها شکسته
اونم توساعت غیر رایگان
این به اصطلاح کیمیای 10 گیگی هستش
![]()
1.تو گیگ سرعت بالاتر
2.معمولا باید سرعت واقعی بدن ولی نوساناتی هم داره
3.اگر منظورتون استفاده منصفانه هست باید بگم که اسیاتک ظاهرا از این قانون استفاده نمی کنه
4.سرعت متغیره ولی معمولا باید بالاتر از سرویس درخواستی باشه
تمام این اطلاعات از خودم بوده یعنی از تجربه ای که در آسیاتک داشتم
بقیه شرکتهای خصوصی هم وضعشون زیاد تعریفی نداره . 4-5 تا isp عوض کردم که اخرش اومدم اسیاتک محدود کردن سرعت شبانه توی همشون هست
بازم به نظرم وضع اسیاتک خوبه با همین سرویس 2 مگ اش شبی 3 گیگ میشه گرفت درسته که باید بیشتر باشه ولی همینیه که هست بخوایم هم فسخ کنیم کجا بریم
اینم تست :
سرویس 2 مگ کیمیا
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)