باد آمد و بوی عنبر آورد
چه عجب یاد فقیرا کردی؟
من یه 5 دقیقه LBP بازی کردم نفهمیدم چی به چیه
شما میتونی از فریمویر 5.03gen-b که تازه عرضه شده استفاده کنی
اینم آموزشش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باد آمد و بوی عنبر آورد
چه عجب یاد فقیرا کردی؟
من یه 5 دقیقه LBP بازی کردم نفهمیدم چی به چیه
شما میتونی از فریمویر 5.03gen-b که تازه عرضه شده استفاده کنی
اینم آموزشش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام علی جان.چه عجب!!!!!نوشته شده توسط choory
سلام دوستان
چه خبر ها؟مارا نمیبینید خوش میگذره؟
میبینم کلی بازی جدید اومده و همتون سرگرم هستید.
کسی بازی LBP را بازی کرده؟من خودم دانلود کردم اما هنوز وقت این را پیدا نکردم بریزم روی دستگاه.
من یکی که حسابی کیفورم!البته فعلا فقط بازیهارو تست میکنم چون درسها رو هم باید خوند!
در مورد lbp باید بگم بازی خیلی خوش ساخت و خوبیه!البته من نسخه ps3 شو ندیدم ولی برای پی اس پی گرافیک خوبی داره.ضمن اینکه کاراکتر بامزه ای هم داره.روند بازی هم یه چیزی شبیه لوکو روکو ولی بصورت سه بعدیه.یه جاهایی هم مثل توم ریدره!!!
همه درس خوناش ...
چه عجب بعضی ها یه سر به تاپیک زدن![]()
آقا یه راهی هست که بشه با پی اس پی از 4shared یا 2shared دانلود کرد؟؟؟؟؟
آخه موقعی که میزنی دانلود روی 1 ثانیه وای میسه و دانلود نمیکنه !
آق دمت گرم درست شد
حالا دوباره رفتم سراغ آپ گرید
باید فایل آپگرید رو یکیشو بریزم تو همون صفحه ی اول مموری (\:X همون درایو PSP در کامپیوتر)یکی رم تو فولدر گیم درسته؟
الان رفتم تو آپگرید
برنامه رو ریختم و اجرا شد enter رو زدم یه چند ثانیه گیر کرد بعد مانیتور دستگاه خواموش شد چراغ پاور هم همینطور ازم نصب Flash install CFW 5.50 GEN-D رو هم نپرسید
یعنی دستگاه بریک شد؟
باطری هم 100 در 100 بود
ویرایش :
دکمه پاور دستگاه رو کشیدم بدون مشکل روشن شد
الن می ترسم دوباره امتحان کنم
Last edited by Hamid..God; 16-11-2009 at 09:04.
نه بریک نشده . سیستم پی اس پی رو ریست کن دوباره بازش کن . در ضمن تا وقتی توش نرفته و شروع به هک نکرده بریک نمشه و تو هک احتمال بریک شدن 1% هست .
منظورت از ریست کردن سیستم روشن خاموش کردنشه؟
یا اینکه سیستم رو مستر ریست کنم؟
مظورم خاموش روشن کردن نیست . سیستم رو ریست کن .
.................................................. .................................................. .........................................
وای پی اس پیم بریک شد. رفتم تم flash0 نصب کنم زدم ری..... . دیگه بالا نمیاد . باطری منم فیک هست و پاندورا نمیشه . باید تا 5شنبه هفته بعد صبر کنم و پی اس پی دوستمو قرض بگیرم و یک باطری که پاندورا شه بخرم
امروز بازی assassins creed را انجام دادم . تا اینجا خیلی خوب بود و فکر کنم open world هم نیست . پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)