عزیز من که با پیغام خصوصی جوابتونو دادم.
عزیز من که با پیغام خصوصی جوابتونو دادم.
ممنون اما آدرسی که دادی پیدا نشد!!! اون مابین که خالی بود من نمی دونم آدرس چه سایتی رو بذارم. P30world رو که می نویسم نمیشه.
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=22441
Last edited by konami-pes; 29-01-2010 at 13:12.
بچه ها چه دنيايي شده اين ايكس باكس حيف من فروختم الان ميخوام دوباره بخرم . خواستم بخرم همه اين درايور جديد ها روش نصبه يا بايد برم نكست جن نصب كنه ؟
سلام دوستان من زیاد وارد نیستم
لطفا منو در مورد خرید xbox360 راهنمایی کنید...
بورد جسپر چیه ؟؟
اینکه وقتی میخام بخرم به چه چیزایی باید توجه کنم ؟؟
.
.
.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
شهاب جان من فکر کردم لینک خود تاپیک رو میگی !!
شرمنده, مثل اینکه مشکل پیدا کرده .تا عصری درستش میکنم.
ممنون
سعيد جان يه خورده درباره هارد ها توضيح ميدي؟
الان من بخوام دوباره بخرم با هارد lite on بگيرم كه LT روش نصب ميشه ؟ يا نه ؟ كلا بايد الان به چه چيزهايي توجه كنم
ميخوام اليت با برد جاسپر بگيرم
Last edited by hamijoon; 29-01-2010 at 13:46.
باید این مورد را از فروشنده بپرسید
لینکی که براتون گذاشته بودم مربوط به سایت بازی سنتر بود که اموزش این اپدیت را به طور کامل توضیح داده بود اما از شانس شما دو روزی هست که به علت سو استفاده از مطالبی که مربوط به این اپدیت هست شده فقط افرادی که عضو پرنیوم هستن مینونن از این مطالب استفاده کنن. در هر صورت شما خیلی هم رو این اموزش حساب نکنید چون کاره سختیه شما بگردین تا یه جایی را برای انجام این اپدیت تو شهرتون پیدا کنید که به نظر من این خیلی به صرفه تره.
از زمان عزضه x360 ماکروسافت برای بهینه سازی سخت افزار کنسولش مادربوردهای دستگاهش را ارتقا میداد که این ارتقا بیشتر مربوط به کاهش دمای قطعات از جمله cpu و gpu بوده یکی از این مادربوردها که جدیدترین و البته بهترین مادر بورد این کنسول هست مادر بورد جاسپر هست.
شما در هنگام خرید اول از همه باید تشخیص بدید که مادر بورد دستگاه جاسپر هست برای این کار باید پبینید که پاور دستگاه چند واته اگر پاور 150 وات بود مادر بورد جاسپر هست
Xbox 360 به خاطر مشکلات سخت افزاری که داشته تا حالا 5 بار ویرایش شده .یعنی با تغییرات یکسری مسیر ها و قطعات و
کوچکتر کردن ساختمان آنها از 90nm به 45nm که تمام این ویرایش ها با نام های مختلفی مثل : Lunch,Zephyer ,Falcon,Xenon,Jasper که آخرین ورژن هم همین بورد Jasper هست .
1-اول از اینکه از جای مطمئن خرید کنید.
2-Serial Number های پشت دستگاه و Box رو با هم تطابق بدید.
3-Label پشت GamePad کنسول رو چک کنید که اصل باشه.
4-پشت هارد دستگاه یک Label روی یکی از پیچ خا خورده.اون رو هم چک کنید تا اصل باشه.
5-تاریخ کنسول باید 2009 به بعد باشه.هر چه به تاریخ روز نزدیک تر بهتر.
نه اکثرا نصب کردن.اگه از فتحی بگیری روش نصب شده هست.
چی شو میخوای عزیزم ؟
آره, البته دیگه الان همه LiteOn شده و LT رو هم اگه از جای مطمئنی مثل فتحی بگیری حتما روش نصب هست.Elite هم الان واقعا بهترین انتخاب هست پس معتلش نکن .قیمت هم توپ شده.
راستی نگران هیچ چیزش هم نباش.برو از فتحی بخر همه چیش هم اصله .
Last edited by SamGun; 29-01-2010 at 14:13.
ببخشید اگه میشه در مورد 3و4 بیشتر توضیح بدید.
تایپکی سراغ ندارید که برم از تو اون توضیحاتو بخونم..
خیلی ممنون
ببخشید ولی کسی جواب نداد میخواستم بدونم LT جدید لینک دانلود دیگری نداره؟
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)