تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1135 از 1805 اولاول ... 1356351035108511251131113211331134113511361137113811391145118512351635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,341 به 11,350 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من 4 ساله از مخابرات اینترنت میگیرم...
    خطم فیبر نیست اما بقیه شرکتا هم خیلی بهتر از مخابرات نیستن...از مخابرات دفاع نمیکنم ولی واقعا سرویس نامحدودش عالی بود.
    همین الان هم اگه طرحی بذاره با قیمت همین طلایی پاییزه بدون دانلود شبانه و حداقل 15 گیگ حجم خیلی عالیه برای من...
    که همچین قیمتی فقط یه رویاست...
    شما چرا تو گذشته و رویا سیر میکنی وضعیت الانو ببین
    در ضمن جناب ملک همینجا گفت مخابرات 3 ساله شروع کرده adsl واگذار میکنه.
    Last edited by [ Ehsan ]; 10-04-2014 at 22:59.

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما چرا تو گذشته و رویا سیر میکنی وضعیت الانو ببین
    الان تهران هنوز طرح های نامحدود داره...
    اشتباه تایپی بود ۴ سال...درستش کردم...چند صفحه قبل هم گفته بودم ٣ سال.
    برای من دانلود شبانه سرعتش تغییر نکرده ولی سرعت روزانه خیلی نوسان داره فردا تست ٨ مگ هم میذارم اما فقط صبح رو ٨ مگه...
    Last edited by fight12; 10-04-2014 at 23:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

الان تهران هنوز طرح های نامحدود داره...
    اشتباه تایپی بود ۴ سال...درستش کردم...چند صفحه قبل هم گفته بودم ٣ سال.
    برای من دانلود شبانه سرعتش تغییر نکرده ولی سرعت روزانه خیلی نوسان داره فردا تست ٨ مگ هم میذارم اما فقط صبح رو ٨ مگه...
    به گمونم این تاپیک رو دارن مانیتورمیکنن که هر چی رو کاربرا ازش تعریف میکنن برمیدارن!!!

پس شما بیا باز ده بیستا از اون تست های 8 مگت بذار تا اینم بردارن : دی
    ای بابا داداش چرا تو گذشته و رویا و شهرهای دیگه سیر میکنی؟ بیا زمان حال مخابرات مشهد
    !!!!!!!!!!
    Last edited by [ Ehsan ]; 10-04-2014 at 23:11.

4. این کاربر از [ Ehsan ] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ای بابا داداش چرا تو گذشته و رویا و شهرهای دیگه سیر میکنی؟ بیا زمان حال مخابرات مشهد
    !!!!!!!!!!
    من تمام تاپیکای شرکتای دیگه و مخابرات شهرهای دیگه رو نزدیک به٢ ماهه دارم پیگیری میکنم و انتخابم رو کردم.که باز از مخابرات گرفتم.
    ١ ماه مودم جدید گرفته بودم و وارد سایت ٢٠٢٠ نمیشد,چندین بار به پشتیبانی زنگ زدم اصلا نمیدونستن مشکلم چی هست!که نهایتا خودم مشکل رو پیدا کردم.
    اگه ناراضی هستید میتونید از مخابرات اینترنت نگیرید ولی با هیچ شرکتی این دانلود شبانه رو بدون ایجاد محدودیت سرعت نخواهید داشت...
    Last edited by fight12; 10-04-2014 at 23:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من تمام تاپیکای شرکتای دیگه و مخابرات شهرهای دیگه رو نزدیک به٢ ماهه دارم پیگیری میکنم و انتخابم رو کردم.که باز از مخابرات گرفتم.
    من ٢ ماه مودم جدید گرفته بودم و وارد سایت ٢٠٢٠ نمیشد,چندین بار به پشتیبانی زنگ زدم اصلا نمیدونستن چی میگن تا خودم مشکل رو پیدا کردم.
    اگه ناراضی هستید میتونید از مخابرات اینترنت نگیرید ولی با هیچ شرکتی این دانلود شبانه رو بدون ایجاد محدودیت سرعت نخواهید داشت...
    اولا ما فیبرا مجبوریم از مخابرات بگیریم.
    دوما به قول خودت اینقدر بیا اینجا بگو شبانه عالیه تا همینم محدود کنن.اگه از مخابرات برای تو خوبه برو حالشو ببر لازم نکرده بیا اینجا کل کل از مخابرات دفاع کنی.
    اینجا ما مشکلاتو میگیم.
    سوما اسیاتک الان یه ساله با 1 ترا تضمینی میده 150ت
    Last edited by [ Ehsan ]; 10-04-2014 at 23:30.

7. 2 کاربر از [ Ehsan ] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

حق با احسانه .

لازم نیست بیایم از مخابرات تمجید کنیم .
    شما دوستانی هم که خط کابل مسی دارید , مطمئنم اگر مثل امثال ما فیبر نوری بودین اون موقع حساب کار دستتون می اومد .

فقط واسه اینکه خیالتون رو راحت کنم میگم که اگر من کابل مسی بودم , هیچ وقت از مخابرات سرویس نمیگرفتم . حتی مفته هم میداد نمیگرفتم .

9. 4 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اولا ما فیبرا مجبوریم از مخابرات بگیریم.
    دوما به قول خودت اینقدر بیا اینجا بگو شبانه عالیه تا همینم محدود کنن.اگه از مخابرات برای تو خوبه برو حالشو ببر لازم نکرده بیا اینجا کل کل از مخابرات دفاع کنی.
    اینجا ما مشکلاتو میگیم.
    سوما اسیاتک الان یه ساله با 1 ترا تضمینی میده 150ت
    حق با احسانه .

لازم نیست بیایم از مخابرات تمجید کنیم .
    شما دوستانی هم که خط کابل مسی دارید , مطمئنم اگر مثل امثال ما فیبر نوری بودین اون موقع حساب کار دستتون می اومد .

فقط واسه اینکه خیالتون رو راحت کنم میگم که اگر من کابل مسی بودم , هیچ وقت از مخابرات سرویس نمیگرفتم . حتی مفته هم میداد نمیگرفتم .
    از مخابرات دفاع نمیکنم,خودم هم میخواستم کلا قید adsl رو بزنم یا برم یه شرکت دیگه که نشد و مجبور شدم برگردم همینجا...
    در کل انتخاب بین بد و بدتره .
    هر شرکتی یه مزایا و معایبی داره که هر کسی با توجه به نیازش باید با مشکلات یکی از شرکتا کنار بیاد نهایتا.
    فیبر نوری ها بیشترین ظلم بهشون میشه چون حق انتخاب ندارند و تعریف فیبر نوری براشون کاملا برعکسه!!! سرعت کمتر از مسی....
    مخابرات خوزستان انحصار فیبر نوری رو واگذار کرده آسیاتک که اونا هم شدیدا ناراضین...اونجا هم برای فیبر نوری حق انتخاب نیست...
    در مورد مشکلتون: این مشکل سامانشونه که برطرف نکردن یا عمدیه...بعد از تغییر قیمتها یا اضافه شده طرح های جدید گزینه های تمدید زمانی و حجمی برداشته میشن,که فقط با خرید جدید یا تغییر تعرفه برمیگردن.(البته تا قبل از عید که اینجوری بود)
    باید دوستانی که از ٢٠ فروردین به بعد تمدید کردن یا تغییر طرح دادن بگن تمدید زمانی و حجمی براشون فعاله یا نه.
    Last edited by fight12; 11-04-2014 at 00:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ح

از مخابرات دفاع نمیکنم,خودم هم میخواستم کلا قید adsl رو بزنم یا برم یه شرکت دیگه که نشد و مجبور شدم برگردم همینجا...
    در کل انتخاب بین بد و بدتره .
    هر شرکتی یه مزایا و معایبی داره که هر کسی با توجه به نیازش باید با مشکلات یکی از شرکتا کنار بیاد نهایتا.
    فیبر نوری ها بیشترین ظلم بهشون میشه چون حق انتخاب ندارند و تعریف فیبر نوری براشون کاملا برعکسه سرعت کمتر از مسی....
    مخابرات خوزستان انحصار فیبر نوری رو واگذار کرده آسیاتک که اونا هم شدیدا ناراضین...اونجا هم برای فیبر نوری حق انتخاب نیست...
    در مورد مشکلتون این مشکل سامانشونه که برطرف نکردن یا عمدیه...بعد از تغییر قیمتها یا اضافه شده طرح های جدید گزینه های تمدید زمانی و حجمی برداشته میشن,که فقط با خرید جدید یا تغییر تعرفه برمیگردن.
    اگه دفاع نمیکنی اینکه 3 صفحه هی من از مشکلات میگم تو مخالفت میکنی اسمشو چی میشه گذاشت.
    میگی باید کنار اومد یعنی هر کار خواستن بکنن ما هیچی نگیم.
    همونطور که گفتم ما اینجا مشکلاتو میگیم اگه تو راضی هستی برو حالشو ببر لازم نکرده هی نقل قول بگیری یه چیزی بگه.
    هم تاپیک شلوغ میشه.هم همش یه سری حرف تکراریه.

12. این کاربر از [ Ehsan ] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگه دفاع نمیکنی اینکه 3 صفحه هی من از مشکلات میگم تو مخالفت میکنی اسمشو چی میشه گذاشت.
    میگی باید کنار اومد یعنی هر کار خواستن بکنن ما هیچی نگیم.
    همونطور که گفتم ما اینجا مشکلاتو میگیم اگه تو راضی هستی برو حالشو ببر لازم نکرده هی نقل قول بگیری یه چیزی بگه.
    هم تاپیک شلوغ میشه.هم همش یه سری حرف تکراریه.
    ادامه نمیدم!١ ماه پیش هم بابت سو استفاده از یوزر و پسورد همه مشکلاتشون رو گفتن که باید مک آدرس قفل بشه و ... که نتیجه نداد.الان هم اگه همه پیگیری کنن و زنگ بزنن خوبه وگرنه....
    منم ٣٠ گیگ ترافیک خریدم ١ ماه دیگه مهلت زمانی تموم میشه نمیشه هم تمدید کنم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ادامه نمیدم!١ ماه پیش هم بابت سو استفاده از یوزر و پسورد همه مشکلاتشون رو گفتن که باید مک آدرس قفل بشه و ... که نتیجه نداد.الان هم اگه همه پیگیری کنن و زنگ بزنن خوبه وگرنه....
    منم ٣٠ گیگ ترافیک خریدم ١ ماه دیگه مهلت زمانی تموم میشه نمیشه هم تمدید کنم...
    اوکی حالا شد یه چیزی....همین که مشکلات بیان بشه بهتر از هیچی نگفتن و کنار اومدنه.

15. این کاربر از [ Ehsan ] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •