تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1135 از 1783 اولاول ... 1356351035108511251131113211331134113511361137113811391145118512351635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,341 به 11,350 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

2. 3 کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فکر کنم تا ۱۲ مگ رو بتونی بگیری البته فکر کنم خیلی سر در نیووردم

4. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگر روی خط تلفنت و روی مکالمه تلفن صدای نویز و خرخر داری زنگ بزن 17 بیان نگاه کنند.من 90 درصد احتمال میدم این مشکل صدای نویزت روی بوق تلفن اگه حل بشه مشکل نویزت هم حل میشه.ما یک دفعه این مشکل رو داشتیم دقیقا که از سیمکشی بد داخلیمون بود یک کابل روکار که کشیدم همش درست شد.اما از اونجایی که سر خط هم کلی نویز داری شاید از باکس تو کوچه تا دم در خونتون مشکلی داشته باشی.در هر صورت زنگ بزن خرابی تلفن بگو نویز خیلی شدید داری جوری که صدای طرف رو نمیشنویم.شاید زودتر بیان درست کنند.
    الان نویز نداره !ی دفعه نویز میگیره و نت ام قطع میشه!دیگه مودمم قطع کنم بازم نویز میمونه و باید صبر کنم !گاهی تا 12 13 ساعت نت ام قطع بوده تا نویزش درست شده!واسه مشکل خط و پهنای باندم زنگ بزنم 17؟یا برم مخابرات حضوری؟یا 117؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آخه ایشون رفته از سر خط هم تست کرده و بازم نویزش فرقی نکرده.این یعنی سیمکشی داخلی مشکلی نداره.اما اگر صدای خرخر و ویزویز روی مکالمه تلفنی دارند این یعنی نویز شدید بابت سیمکشی بد داخلی.
    داداش منم میگم که یارو برای من سیمکشی ساختمان رو چک کرد دونه دونه از اول... یعنی از جعبه تقسیم طبقه اول تا سوم... که مشکل از داخل یکی از اونا بود.

7. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliahmadi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خطت روی دو مگ بسته شده
    اوضاع attenuation جالب نیست باید کمتر باشه 50 خیلی زیاده
    و شاید 4 مگ به سختی
    راهی هست بشه این Attenauation رو کم کرد؟؟

نهایتا تا 4 مگ میتونن واست ببندند.اگه مشکلی پیش نیاد ایشالله.شما میتونی فاصله ات به کیلومتر رو تا مرکز مخابرات منطقتون بگی چنده؟
    حدودا 1.5 کیلومتره

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

4 مگ رو احتمالا بتونی بگیری ولی 6مگ رو قطعا نمیتونی چه برسه به 12 مگ

10. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

راهی هست بشه این Attenauation رو کم کرد؟؟

حدودا 1.5 کیلومتره
    تنها راهی که میشه Attenauation رو کم کنی اینه که یا خونتونو بکشی سمت مرکز مخابرات یا مرکز مخابراتو بکشونی سمت خونتون هر کدوم خوش دست تر بود.یه جوری دستشونو تو دست هم بذار. اگه فاصلت 1.5 کیلومتره(که واسه پهنای باند بالا تقریبا عالیه) پس چرا Attenuation اینقدر زیاده و شده 54.من با فاصله 2 کیلومتری Attenuation برابر با 40 دارم.این نشان دهنده نبوغ بالای مخابرات در کابلکشی است.یعنی وقتی فاصله ماشین روی شما تا مرکز مخابرات 1.5 کیلومتر باشه باید فاصله کابلیتم تو همون اندازه ها باشه حالا شاید یک کم بیشتر.ولی مخابرات همیشه دورترین مسیر رو واسه کابلکشی تا دم خونه مشترک انتخاب میکنه.در هر صورت با این وضعیت حداکثر همون 4 مگ رو میتونی داشته باشی.
    Last edited by david-ebi; 12-07-2014 at 06:37.

12. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

الان نویز نداره !ی دفعه نویز میگیره و نت ام قطع میشه!دیگه مودمم قطع کنم بازم نویز میمونه و باید صبر کنم !گاهی تا 12 13 ساعت نت ام قطع بوده تا نویزش درست شده!واسه مشکل خط و پهنای باندم زنگ بزنم 17؟یا برم مخابرات حضوری؟یا 117؟
    عزیز شما مشکلت داره یک کمی بغرنج میشه و شاید باید بری خارج کشور عمل کنی .اصلا بهترین کار اینه که یک کابل مخابراتی از همون نوعی که گفتم ولی فقط 2 متر بگیر(اینبار روکش سفیدشم میتونی بگیری و الکتریکی محلتون روکش سفید رو داره)بعد یکی رو بیار واست یکسرشو وصل کنه به جعبه تقسیم مخابرات تو کوچه یا محلتون(الان برو ببین کدوم کابل ماله شماست که رفته تو جعبه تقسیم اشتباهی ماله یکی دیگه رو باز نکنه)بعد سر دیگشم سوکت بزن مستقیم بزن پشت مودمت.بعد با موبایلت یا لپ تاپت برو ببین نویزت چند شده.ایشالله اگه درست شده بود که دیگه باید همون کابل مشکی روکار رو بکشی.اما اگر بازم نویزت فرقی نکرد دیگه 17 که کاری واست نمیکنه فقط مگر خود صبانت مرکزی تهران واست کاری بکنه یا پارتی تو مخابرات که بره پورتتو دو جفت موازی کنه.این آخرین راهی است که به عقل ناقص ما میرسه والله. .بعدشم خرابی تلفن واسه مشهد 17 هستش و واسه شهرستانهای استان خراسان 117 هستش.
    Last edited by david-ebi; 12-07-2014 at 06:34.

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

اینترنت پر سرعت صبانت : 2مگ طلایی / تایم رایگان (سه ساعت اول شروع به دانلود نکردم/ سرعت 10 kb بود حدودا ! )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hoseinsps; 12-07-2014 at 10:21.

15. 4 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

4 مگ رو احتمالا بتونی بگیری ولی 6مگ رو قطعا نمیتونی چه برسه به 12 مگ
    مشکل چیه؟
    خیر سرم 2 کوچه تا مخابراته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •