نه رفیق خبری نشد
فقط Fifa12 رو هم رو 3.55 اجراکردند
گرفتم ریختم حال کردم![]()
نه رفیق خبری نشد
فقط Fifa12 رو هم رو 3.55 اجراکردند
گرفتم ریختم حال کردم![]()
Last edited by shahin_mp3; 16-01-2012 at 02:05.
خدایی هی میگن با نسخه PC یکی هست یکی هست کجاش یکیه.
اصلا یه دنیای دیگه داره تو کنسول.
خیلی حرکت بازیکنا نرم تره انگار داری فوتبال واقعی نگاه میکنی.
بچه ها اخر این pes بهتره یا fifa بخصوص این اخری 12؟ pes 11 بد نبود ولی خوشم نیومد
فیفا مشکلی نداره مثا انچارتد نیس که هر بار یک pack میدادند برای فیکس و ...
الان انچارتد 3 راحت بازی میشه کرد هنگ و مشکل فریز و .. نداره؟
سلام دوست عزیز
از نظر من pes
ولی هر کی یه نظری داره مثلا خود من با pes2010 خیلی بیشتر از بقیه ی pes ها حال کردم با این که pes های جدید خیلی با گرافیت ترند![]()
PES که هنوز نیومده.
فیفا هم مشکلی نداره سالم هست.
آنچارتد هم همون موقع ها یه پچ کامل واسش اومد که تمام مشکلاتش حل شده بود.
سلام
دوست عزیز جفت نسخه کنسولی و PC فیفا 12 از نظر گیم پلی و ... کاملا شبیه هم دیگر هستن! فقط در PC شما میتونین رزلوشن و AA رو افزایش بدین که در نسخه کنسولی این مورد امکان پذیر نیست.
البته نسخه PC بازی بعضی وقت ها افت فریم های مسخره ای براش پیش میاد که بدجور رو اعصابه!![]()
سلام
به نظر من که خیلی فرق دارن در ps3 هم از نظر گرافیکی بالا تره و هم با فرم بیشتری اجرا می شه البته این نظر منه ممکن ایراد از com من باشه
ولی فکر نکنم چون سیستممو تازگیه ارتقا دادم
![]()
سلام
گرافیک هر دو نسخه کاملا یکی هست! فقط توی PC همون AA و AF و Resolution هست که باعث برتری میشه!
فریم هم (اگر اون افت فریم های لحظه ای PC رو در نظر نگیریم!) در هر دو یکیه به جز زمان ریپلی ها که در PC اگه سیستمتون نسبتا خوب باشه با 60 فریم اجرا میشه ولی در کنسول ها با 30 فریم اجرا میشه!
دقیقا منم یه همچین حسی داشتم خیلی نرم تر بود
همان طور که شهاب جان توضیح دادند فزقی نمی کنه بستگی به PC داره که بیشتر ما ها PC مون در حد PS3 نیست
همون طور که دوستان گفتند PES که نیومده
ولی از روی نسخه ی PC میشه فهمید که FIFA12 حرف نداره و PES خیلی ضعیف عمل کرده بود اینو من نمی گم حتی خود کسایی هم که PES بازی می کردن و اومدن Fifa12 رو بازی کردند گفتند که توی تاپیکش معلومه
U3 هم که دیگه مشکلی نداره![]()
مسئله جالب فقط و فقط اینه که این کنسول ها با تکنولوژی 5-6 سال پیش دارن اینجوری بازیها رو اجرا میکنن ولی برای اجرای همین بازیا رو PC باید قیمت گزافی پرداخت کرد.
به هر صورت به من که روی کنسول بیشتر چسبید تا PC.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)