نبود.......منتظرم![]()
نبود.......منتظرم![]()
با سلام خدمت اساتید من بازی god of war 1,2 رو روی لب تابم با ویندوز 7 نصب کردم ولی بازی با جوی استیک کار نمیکنه در حالی که بازی pes 2010 به راحتی میشه با جوی استیک بازی کرد
منظور از جوی استیک دسته بازیه
حالا منتظر راهئنمایی دوستانم
ممنون
این ایراد رو تقریبا همه داشتند (از جمله خود من)حالا شما بیخیال DX10 شو چون خیالت راحت تفاوتی بین DX9 و DX10 نخواهی دید....
شما عزیز اول یه سرچی بکن بعد بگو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما داری این بازی رو با emulatore اجرا می کنی برای همین بهترین کار اینه که اول شما برو توی قسمت تنظیمات کنترل که معمولا توی منوهای تنظیمات خود این برنامه ها وجود داره حالا هر کدومش در جاهای مختلف باید بگردی پیداش کنی...
اگه کار نکرد احتمالا برمیگرده به بایوس برنامه که شاید با joystick مشکل داره...
در کل ایم بگم به بازیهایی که با اینجور برنامه ها اجر میشه اعتمادی نیست و اصلا نمیشه درست کار کردنشون رو ضمانت کرد!!!
[QUOTE=mehdy.z;4654304]این ایراد رو تقریبا همه داشتند (از جمله خود من)حالا شما بیخیال DX10 شو چون خیالت راحت تفاوتی بین DX9 و DX10 نخواهی دید....
دوست عزیز
اتفاقا خودم مشکل رو حل کردم و الان میشه با dx10 بازی کرد. اول باید مجموعه dx10 رو از سایت مایکروسافت دانلود کنی و بعد همه فایل های مربوط به d3dx10_39 رو تو پوشه system32 ویندوز کپی کنی.
اینکه خوبه
ولی آخه خیلی از دوستان نتونسته بودند حتی با آخرین آپدیت DirecteX هم این مشکل رو برطرف کنن...مثل اینکه یه جور باگ توی بازی بوده(یا حداقل بعضی از نسخه هاش)ولی مثل اینکه با روش شما شده خوب عالیه![]()
با سلام خدمت اساتید و بقیه!
من بازی درایور 3 رو از این لینک دانلود کردم:بعد از 3 شب دانلودش تموم شد. 6 تا فایل با پسوند bin داره و یک فایل install با پسوند exe. ولی وقتی روی فایل install میزنم هیچ عملی انجام نمیشه. بیشتر از 3 گیگ دانلود کردم. لطفا کمکم کنید. حالم گرفتست!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
پسوند bin رو میتونی با IsoBuster ، Daemon Tools ، UltraISO ، Bin2Iso باز کنی.
سایت برا دانلود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از راهنماییت ممنونم. اما deamon tools کاری نکرد. آخه 6 تا فایله، یه برنامه به نام uniextract دانلود کردم، تا دینشو اکسترکت کرد اما فایده نداشت!!!
آیا با دیمون تولز باید کار خاصی انجام بدم؟ چون اولا فایلهارو به عنوان دیفالت نمیشناسه! و باید all files رو بزنم تا نشون بده، دوما یکیشو بیشتر نمیتونم تبدیل به درایو کنم! چیکار کنم؟؟؟؟؟
--------------------------------------------------------------------
دوست عزیز. متاسفانه هیچ کدو جواب ندادن!!!!![]()
Last edited by pourya_javani; 09-02-2010 at 12:44.
سلام خدمت دوستان
من بازی اویل 5 نصب کردم بعد از اجرا بازی کند اجرا میشه سیستم 3gh cpu گرافیک 512 ram 1g
لطفا راهنمایی کنین
سلام
ببخشید دوستان من بازیه Mass Effect 1 رو نصب کردم و یه پچ هم واسه رفع اشکال در اجرای برنامه configuration روی کارتهای ati نصب کردم، بازی هم خوب و روون اجرا میشه ولی تو بعضی جاها مثلا یه قسمتی از زمین هیچ رنگی نداره سیاهه سیاهه، الان رفتم تو یه سیاره ولی روش نشستم بعضی جاهای سیاره سیاهه سیاهه هیچی دیده نمیشه، ولی بعضی جاهاش کاملا رنگیه، میخواستم برای رفع مشکل راهنماییم کنید. ممنون
cpu:amd phenumII x4 810
graphic: ati radeon 4890 1g
ram:4 gig ddr3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)