رفیق بیا برو خدمت خودتو خلاص کن!
رفیق بیا برو خدمت خودتو خلاص کن!
سلام بر رفقا
اعزامم افتاده اول دی ماه خوبه یا نه؟
سلام
ســــرما بیداد میکنه ... آیه هم از آسمون نازل نشده که هر کی زود تر بره خدمت به نفعشه ... خودم اگر گردنم خورد میشد و دفترچه پست نمیکردم الان زندگیم همونطوری بود که میخواستم ولی الان دارم خدمت میکنم...
میل خودتونه ولی اگر بتونید به تعویق بندازید و برج 12 برید هم مرخصی عید بهتون میخوره هم هوا نسبتا خوبه...
به هر صورت میدونید که بیدار باش توی آموزشی بین ساعت 4.30 و 5 صبح هست این روزا که سرما به بدترین نحو ممکن وارد رگ و پوست آدم میشه ...
یه بنده خدایی تعریف میکرد(( افتاده بود اقید اموزشیشو اونم برج 10...)) قسم میخورد میگفت از ساعت 8 شب به بعد آب برای خوردن هم نبودچه برسه برای مصارف دیگه...
هیچی بد تر از سرما نیست تو خدمت مخصوصا آموزشی
من آموزشی خودم خورد توی دی 86 سرمای بدی بود هنوز مریضی از اون دوران برام یادگاری مونده ، اگر براتون امکان داره بندازید توی فصلهای بهار و تابستان که بهتر هست
واویلا لیلی دوست ندارم سردار موسی کمالی
یعنی 56 روز مرخصی من میشه 40 روز ؟؟؟
خوبه من رفتم یه 23 روز ازمرخصیم رو از سیستم نیرو انسانی حذف کردم وگرنه الان مجبور بودم به سردار فحش بدم
سردار خوبه مرخصی خودتو بکنن 12 روز چون خونت تهرانه؟ببینم اگه 45 روز مرخصی سردار بشه 12 روز فحش نمیداد؟
ناجا=برده داری نوین
من این بیچاره رو درک میکنم
تف تو این خدمت 4 ماه مونده ولی انگار 4 سال باید بگذره
هر کاری میکنید بکنید فقط ناجا نیفتین مخصوصا راهور که واقعا لیسانس و فوق لیسانس باشین هیچ فرقی نمیکنه
مثل یه برده باید روزی 8 ساعت یه روز در میون 12 ساعت سر پا باشین همه تعطیلات باید برین سر پست ( هیچ روزی تعطیل نیستین) تازه تعطیلات کار سخت تر هم هست تعطیلات رسمی تا روزی 16 ساعت هم میرسه پستتون تقی به توقی میخوره آماده باش از ولنتاین گرفته تا .. که کلا لغو مرخصی و 16 ساعت پست رو در بر داره
واسه مرخصی باید ... خودتونو پاره کنید تا بدن
هر روز باید با کلی ملت در گیر شین چون از شانس ...ی تخیلیتون افتادین ناجا .
حتی اگه لازم بود زمان خدمتتونو تمدید کنید و 2 ماه عقب بندازین شاید جای دیگه بیفتین وگرنه 21 ماه هیچ زمانی برای خودتون و زندگیتون ندارین .
یه حرفی هم واسه اون بیچاره هایی که میافتن راهور تا میتونین سعی کنید با درجه استواری بیاین از اموزشی که اگه ستوان شین 19 ماه باقی به خودتون کلی فش میدین که چه حماقتی کردین و مسوولیت 10 برابر دارین پس تو اموزشی هرررررررررررررر کاری دلتون میخواد بکنید تا ستوان نشین آموزشی همش کشک و فقط میترسوننتون هیچ کاری هم نمیتونن باهاتون بکنن
( بعدا متوجه میشین چی میگم ..)
خب حالا که ما برج 10 افتادیم نصیحتی پیشنهادی چیزی برامون ندارین؟ تجربه ی مفیدی چیزی؟
یعنی چی مرخصی شد 1 روز در ماه ؟
دیگه ربات هم باشه اینو دووم نمیاره![]()
سلام، خوبی دوست عزیز.
اول اینکه به نظر من خدمتو عقب ننداز. هر چی زودتر بهتر. اینو چندبار تو پستای قبلیم گفتم.
دوما درسته هوا سرده اما هر وقت دیدی خیلی روت فشار اورده، اینو یادت بیاد که 120 نفر دیگه هم مثل تو دارن باهات خدمت می کنن. فکر نمیکنم ضعیفترینشونم طوریش بشه.
من دی 90 افتادم 04 بیرجند. درسته خیلیشو مریضی کشیدم اما الان نزدیک یه سال گذشته و همش خاطره شده! دوما آموزشی اونقدرها هم که میگن سخت نیست. از قدیم گفتن: چون میگذرد غمی نیست!
اما واسه توصیه ها: - لباس گرم یادت نره. مخصوصا جوراب ساق بلند، مشکی و کت و کلفت! شال گردن ترجیحا مشکی و ساده اما گرم. درسته استحقاقی بهتون میدن اما دیرو زود میشه واسه همین لباس بافت گرم، کلاه و دستکش ترجیحا مشکی سر پست نگهانب خوب به دادت میرسه. البته اینکه کجا بیوفتی آموزشی و مدرکت چی باشه هم مهمه. من خیلی کلی و بر اساس تجربه خودم از 04 میگم.
دارو هم یادت نره، صفحه اولو بخون ببین چیا مجازه! کرم مرطوب کننده واسه جاهایی با هوای سرد و خشک لازمه و الا پوستت میشه کروکودیل!
سعی کن لذت ببری از این دوره هر چند شده لحظه های کوتاه. البته من هیچ وقت نمیگم آموزشی بهترین دوره اس اما حداقل همه با یه پایه خدمت میرین اونجا.
شکلات کاکائویی هم خیلی میچسبه تو آموزشی. هم گرمه و هم انژیتو بالا نیگه میداره.
مواظب وسایلت توی آموزشی باش و قفل واسه خودت ببر. ازینکه چیزیو ازت کش برن خیلی حرص خواهی خورد.
امیدوارم بیوفتی ارتش چون نزاجا واقعا ت@#$یه! دوستم با لیسانس رفته اما یک دهم من که تو ارتشم و با دیپلم مرخصی نمیاد! من تعطیلیها خونه ام و هفته ای ماکزیمم دوبار نگهبان! تا الان بالی 60 روز هم مرخصی داشتم. الته خدا خیلی هوامو داشته.
راستی واسه اینکه حوصله ات سر نره، چیزی واسه خوندن ببر. ازجک گرفته تا داستان کوتاه و حتی متن ترانه(من کلی متن آهنگهای ابی رو برده بودم که کلی هم مشتری داشت و حتی بچه ها ازم قرض میگرفتن!!)
ذر کل به هیچ وجه نگران نباش و سعی کن بیشتر راههای منفک شدن و جیم زدنو تو آموزشی یاد بگیری!
موفق و پیروز باشی.
دوست عزیز ممنون از نصیحتت. چند تا سوال. کتاب میزارن بخونم؟ یعنی اصلا وقت میشه؟ دستکش میزارن؟ مثلا موقع رژه یا کارای دیگه دستکش بپوشم.
بعد توی این یه ماه قبل خدمت چکار کنم که استرسم کمتر بشه؟
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)