تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1134 از 4105 اولاول ... 13463410341084112411301131113211331134113511361137113811441184123416342134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,331 به 11,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

دوستان من موندم برای سرباز معلمی اقدام کنم یا همینطوری برم خودم رو الاف نکنم، مدرکم لیسانس کامپیوتر هست، اگر بخام برای سرباز معلمی اقدام کنم باید کلی صبر کنم و تاریخ آموزشیم میوفته اول تیر سال دیگه، چیزی که برام مهم هست اینه که توی دوران خدمت انقدر وقت آزاد داشته باشم که بتونم به کارهای خودم برسم که البته برای این کارها لپتاپ لازم دارم معنیش اینه که باید بتونم بعد از پایان ساعت اداری از پادگان یا هر جا خارج بشم و بتونم خونه ای چیزی بگیرم، به نظرتون سرباز معلمی ارزشش رو داره؟ با توجه به اینکه من زیاد آدم اجتماعی نیستم و عصبی هستم سر و کله زدن با بچه های کم سن و سال به نظر شما کار سختی نیست؟ و اینکه محیطهایی مثل سپاه زیاد با روحیات من سازگار نیست و برای همین سرباز معلمی هم اگر قرار بر امتحان عقیدتی از من گرفتن باشه هم فکر میکنم کارم ساخته هست از طرفی شنیدم برای سرباز معلم شدن بسیجی لازم هست و من ندارم ولی از آموزش پرورش شهرستان خودمون که پرسیدم گفتند بسیجی لازم نیست، اگر بدون امریه به سربازی برم به نظر شما ممکن هست روزانه وقت آزادی رو برای خودم داشته باشم؟
    رفیق بیا برو خدمت خودتو خلاص کن!

2. 3 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.R.2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خودش می دونه!!

پيش فرض

سلام بر رفقا
    اعزامم افتاده اول دی ماه خوبه یا نه؟

4. این کاربر از M.R.2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

سلام بر رفقا
    اعزامم افتاده اول دی ماه خوبه یا نه؟
    سلام
    ســــرما بیداد میکنه ... آیه هم از آسمون نازل نشده که هر کی زود تر بره خدمت به نفعشه ... خودم اگر گردنم خورد میشد و دفترچه پست نمیکردم الان زندگیم همونطوری بود که میخواستم ولی الان دارم خدمت میکنم...
    میل خودتونه ولی اگر بتونید به تعویق بندازید و برج 12 برید هم مرخصی عید بهتون میخوره هم هوا نسبتا خوبه...
    به هر صورت میدونید که بیدار باش توی آموزشی بین ساعت 4.30 و 5 صبح هست این روزا که سرما به بدترین نحو ممکن وارد رگ و پوست آدم میشه ...
    یه بنده خدایی تعریف میکرد(( افتاده بود اقید اموزشیشو اونم برج 10...)) قسم میخورد میگفت از ساعت 8 شب به بعد آب برای خوردن هم نبودچه برسه برای مصارف دیگه...

6. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

هیچی بد تر از سرما نیست تو خدمت مخصوصا آموزشی

من آموزشی خودم خورد توی دی 86 سرمای بدی بود هنوز مریضی از اون دوران برام یادگاری مونده ، اگر براتون امکان داره بندازید توی فصلهای بهار و تابستان که بهتر هست

8. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

مرخصی ها از مهرماه شده یک روز در ماه

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح از افزایش 10 روزه مرخصی سربازان مناطق بد آب و هوا و متاهلان خبرداد.

سردار موسی کمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش 10 روزه مرخصی سربازان متاهل گفت: مرخصی سربازان متاهل 10 روز در سال بیشتر از مرخصی سربازان مجرد است.

وی با بیان اینکه مدت مرخصی در مناطق بد آب و هوای درجه 2 شش روز، درجه 3 هشت روز و درجه 4 ده روز اضافه می‌شود گفت: 30 روز مرخصی نیز در اختیار فرماندهان و مسئولان است که به مقتضای ابراز لیاقت و شایستگی به سربازان داده می‌شود.

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه ایام تعطیل جزو مرخصی سربازان محسوب نمی‌شود، خاطرنشان‌کرد: روزهای پنج‌شنبه دربرخی از یگان‌ها تعطیل است که بنابراین این روز نیز برای سربازان مشغول به خدمت مانند جمعه‌ها و سایر ایام تعطیل به عنوان تعطیلات حساب شده و جزو مرخصی آنان محسوب نمی‌شود.

کمالی با بیان اینکه این قوانین به عادلانه‌تر شدن مرخصی سربازان در مناطق مختلف کمک کرده و در بسیاری از موارد روزهای مرخصی را افزایش داده در خصوص قوانین جدید مدت مرخصی سربازان نیز گفت: برابر مقررات قبلی مدت مرخصی کارکنان وظیفه در مناطق عادی 30 روز در سال و در مناطق بد آب و هوا 45 روز در سال بود که در این مقررات تفاوتی میان مرخصی افرادی که در مناطق بد آب و هوای درجه یک تاچهار خدمت می‌کردند، وجود نداشت.

کمالی ادامه داد: در قانون قبلی در مرخصی کسانی که در محل سکونت خود اشتغال داشتند و گاهی بعد از ساعت اداری به منزل می‌رفتند با کسانی که 100ها کیلومتر دورتر از محل سکونت خود خدمت می‌کردند، تفاوتی وجود نداشت.

به گفته کمالی در همین راستا به منظور عادلانه‌تر شدن مرخصی تغییراتی در مقررات صورت گرفت که بر اساس آن مرخصی کارکنان وظیفه مستقر در مناطق جنگی، امنیتی و عملیاتی به ازای هر 45 روز 10 روز، مرخصی یگان‌های پدافندی و انتظامی مناطق مهم به ازای هر 30 روز 7 روز و مرخصی در مناطق عادی به ازای هر سال 12 روز است.

به گفته جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح مدت این مرخصی به ازای هر 100 کیلومتر دوری از محل زندگی نیز یک روز اضافه می‌شود و علاوه بر این برای مسافت‌های بین 300 تا 600 کیلومتر نیز یک روز و بیش از 600 کیلومتر دو روز و حداکثر سه بار در سال مرخصی اضافه می‌شود.

وی گفت: اگر محل سکونت سربازی 300 کیلومتر تا یگان خدمت‌ وی فاصله داشته باشد علاوه بر سه روز مرخصی که به خاطر مسافت دریافت می‌کند یک روز نیز به عنوان درراهی به وی تعلق می گیرد که این مرخصی حداکثر تا سه بار تا پایان خدمت قابل تکرار است.

کمالی با تاکید بر اینکه مقررات اعلام شده پیرامون شرایط مرخصی سربازان از مهرماه امسال اجرایی شده است به ایسنا گفت: مرخصی کارکنان وظیفه به ازای خدمتی که قبلا انجام داده‌اند برابر مقررات قبلی محاسبه می‌شود و اضافه خدمتی به آنان تعلق نخواهد گرفت.
    واویلا لیلی دوست ندارم سردار موسی کمالی
    یعنی 56 روز مرخصی من میشه 40 روز ؟؟؟
    خوبه من رفتم یه 23 روز ازمرخصیم رو از سیستم نیرو انسانی حذف کردم وگرنه الان مجبور بودم به سردار فحش بدم
    سردار خوبه مرخصی خودتو بکنن 12 روز چون خونت تهرانه؟ببینم اگه 45 روز مرخصی سردار بشه 12 روز فحش نمیداد؟

10. 3 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sir.AShkaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه آف تاپیک هم بزنم و بگم دم همه سربازا گرم...

ناجا=برده داری نوین

من این بیچاره رو درک میکنم
    تف تو این خدمت 4 ماه مونده ولی انگار 4 سال باید بگذره
    هر کاری میکنید بکنید فقط ناجا نیفتین مخصوصا راهور که واقعا لیسانس و فوق لیسانس باشین هیچ فرقی نمیکنه
    مثل یه برده باید روزی 8 ساعت یه روز در میون 12 ساعت سر پا باشین همه تعطیلات باید برین سر پست ( هیچ روزی تعطیل نیستین) تازه تعطیلات کار سخت تر هم هست تعطیلات رسمی تا روزی 16 ساعت هم میرسه پستتون تقی به توقی میخوره آماده باش از ولنتاین گرفته تا .. که کلا لغو مرخصی و 16 ساعت پست رو در بر داره
    واسه مرخصی باید ... خودتونو پاره کنید تا بدن
    هر روز باید با کلی ملت در گیر شین چون از شانس ...ی تخیلیتون افتادین ناجا .

حتی اگه لازم بود زمان خدمتتونو تمدید کنید و 2 ماه عقب بندازین شاید جای دیگه بیفتین وگرنه 21 ماه هیچ زمانی برای خودتون و زندگیتون ندارین .

یه حرفی هم واسه اون بیچاره هایی که میافتن راهور تا میتونین سعی کنید با درجه استواری بیاین از اموزشی که اگه ستوان شین 19 ماه باقی به خودتون کلی فش میدین که چه حماقتی کردین و مسوولیت 10 برابر دارین پس تو اموزشی هرررررررررررررر کاری دلتون میخواد بکنید تا ستوان نشین آموزشی همش کشک و فقط میترسوننتون هیچ کاری هم نمیتونن باهاتون بکنن
    ( بعدا متوجه میشین چی میگم ..)

12. 7 کاربر از Sir.AShkaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام
    ســــرما بیداد میکنه ... آیه هم از آسمون نازل نشده که هر کی زود تر بره خدمت به نفعشه ... خودم اگر گردنم خورد میشد و دفترچه پست نمیکردم الان زندگیم همونطوری بود که میخواستم ولی الان دارم خدمت میکنم...
    میل خودتونه ولی اگر بتونید به تعویق بندازید و برج 12 برید هم مرخصی عید بهتون میخوره هم هوا نسبتا خوبه...
    به هر صورت میدونید که بیدار باش توی آموزشی بین ساعت 4.30 و 5 صبح هست این روزا که سرما به بدترین نحو ممکن وارد رگ و پوست آدم میشه ...
    یه بنده خدایی تعریف میکرد(( افتاده بود اقید اموزشیشو اونم برج 10...)) قسم میخورد میگفت از ساعت 8 شب به بعد آب برای خوردن هم نبودچه برسه برای مصارف دیگه...
    هیچی بد تر از سرما نیست تو خدمت مخصوصا آموزشی

من آموزشی خودم خورد توی دی 86 سرمای بدی بود هنوز مریضی از اون دوران برام یادگاری مونده ، اگر براتون امکان داره بندازید توی فصلهای بهار و تابستان که بهتر هست
    خب حالا که ما برج 10 افتادیم نصیحتی پیشنهادی چیزی برامون ندارین؟ تجربه ی مفیدی چیزی؟

14. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یعنی چی مرخصی شد 1 روز در ماه ؟
    دیگه ربات هم باشه اینو دووم نمیاره

16. این کاربر از behnmah66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

خب حالا که ما برج 10 افتادیم نصیحتی پیشنهادی چیزی برامون ندارین؟ تجربه ی مفیدی چیزی؟
    سلام، خوبی دوست عزیز.
    اول اینکه به نظر من خدمتو عقب ننداز. هر چی زودتر بهتر. اینو چندبار تو پستای قبلیم گفتم.
    دوما درسته هوا سرده اما هر وقت دیدی خیلی روت فشار اورده، اینو یادت بیاد که 120 نفر دیگه هم مثل تو دارن باهات خدمت می کنن. فکر نمیکنم ضعیفترینشونم طوریش بشه.
    من دی 90 افتادم 04 بیرجند. درسته خیلیشو مریضی کشیدم اما الان نزدیک یه سال گذشته و همش خاطره شده! دوما آموزشی اونقدرها هم که میگن سخت نیست. از قدیم گفتن: چون میگذرد غمی نیست!
    اما واسه توصیه ها: - لباس گرم یادت نره. مخصوصا جوراب ساق بلند، مشکی و کت و کلفت! شال گردن ترجیحا مشکی و ساده اما گرم. درسته استحقاقی بهتون میدن اما دیرو زود میشه واسه همین لباس بافت گرم، کلاه و دستکش ترجیحا مشکی سر پست نگهانب خوب به دادت میرسه. البته اینکه کجا بیوفتی آموزشی و مدرکت چی باشه هم مهمه. من خیلی کلی و بر اساس تجربه خودم از 04 میگم.
    دارو هم یادت نره، صفحه اولو بخون ببین چیا مجازه! کرم مرطوب کننده واسه جاهایی با هوای سرد و خشک لازمه و الا پوستت میشه کروکودیل!
    سعی کن لذت ببری از این دوره هر چند شده لحظه های کوتاه. البته من هیچ وقت نمیگم آموزشی بهترین دوره اس اما حداقل همه با یه پایه خدمت میرین اونجا.
    شکلات کاکائویی هم خیلی میچسبه تو آموزشی. هم گرمه و هم انژیتو بالا نیگه میداره.
    مواظب وسایلت توی آموزشی باش و قفل واسه خودت ببر. ازینکه چیزیو ازت کش برن خیلی حرص خواهی خورد.
    امیدوارم بیوفتی ارتش چون نزاجا واقعا ت@#$یه! دوستم با لیسانس رفته اما یک دهم من که تو ارتشم و با دیپلم مرخصی نمیاد! من تعطیلیها خونه ام و هفته ای ماکزیمم دوبار نگهبان! تا الان بالی 60 روز هم مرخصی داشتم. الته خدا خیلی هوامو داشته.
    راستی واسه اینکه حوصله ات سر نره، چیزی واسه خوندن ببر. ازجک گرفته تا داستان کوتاه و حتی متن ترانه(من کلی متن آهنگهای ابی رو برده بودم که کلی هم مشتری داشت و حتی بچه ها ازم قرض میگرفتن!!)
    ذر کل به هیچ وجه نگران نباش و سعی کن بیشتر راههای منفک شدن و جیم زدنو تو آموزشی یاد بگیری!
    موفق و پیروز باشی.

18. 6 کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام، خوبی دوست عزیز.
    اول اینکه به نظر من خدمتو عقب ننداز. هر چی زودتر بهتر. اینو چندبار تو پستای قبلیم گفتم.
    دوما درسته هوا سرده اما هر وقت دیدی خیلی روت فشار اورده، اینو یادت بیاد که 120 نفر دیگه هم مثل تو دارن باهات خدمت می کنن. فکر نمیکنم ضعیفترینشونم طوریش بشه.
    من دی 90 افتادم 04 بیرجند. درسته خیلیشو مریضی کشیدم اما الان نزدیک یه سال گذشته و همش خاطره شده! دوما آموزشی اونقدرها هم که میگن سخت نیست. از قدیم گفتن: چون میگذرد غمی نیست!
    اما واسه توصیه ها: - لباس گرم یادت نره. مخصوصا جوراب ساق بلند، مشکی و کت و کلفت! شال گردن ترجیحا مشکی و ساده اما گرم. درسته استحقاقی بهتون میدن اما دیرو زود میشه واسه همین لباس بافت گرم، کلاه و دستکش ترجیحا مشکی سر پست نگهانب خوب به دادت میرسه. البته اینکه کجا بیوفتی آموزشی و مدرکت چی باشه هم مهمه. من خیلی کلی و بر اساس تجربه خودم از 04 میگم.
    دارو هم یادت نره، صفحه اولو بخون ببین چیا مجازه! کرم مرطوب کننده واسه جاهایی با هوای سرد و خشک لازمه و الا پوستت میشه کروکودیل!
    سعی کن لذت ببری از این دوره هر چند شده لحظه های کوتاه. البته من هیچ وقت نمیگم آموزشی بهترین دوره اس اما حداقل همه با یه پایه خدمت میرین اونجا.
    شکلات کاکائویی هم خیلی میچسبه تو آموزشی. هم گرمه و هم انژیتو بالا نیگه میداره.
    مواظب وسایلت توی آموزشی باش و قفل واسه خودت ببر. ازینکه چیزیو ازت کش برن خیلی حرص خواهی خورد.
    امیدوارم بیوفتی ارتش چون نزاجا واقعا ت@#$یه! دوستم با لیسانس رفته اما یک دهم من که تو ارتشم و با دیپلم مرخصی نمیاد! من تعطیلیها خونه ام و هفته ای ماکزیمم دوبار نگهبان! تا الان بالی 60 روز هم مرخصی داشتم. الته خدا خیلی هوامو داشته.
    راستی واسه اینکه حوصله ات سر نره، چیزی واسه خوندن ببر. ازجک گرفته تا داستان کوتاه و حتی متن ترانه(من کلی متن آهنگهای ابی رو برده بودم که کلی هم مشتری داشت و حتی بچه ها ازم قرض میگرفتن!!)
    ذر کل به هیچ وجه نگران نباش و سعی کن بیشتر راههای منفک شدن و جیم زدنو تو آموزشی یاد بگیری!
    موفق و پیروز باشی.
    دوست عزیز ممنون از نصیحتت. چند تا سوال. کتاب میزارن بخونم؟ یعنی اصلا وقت میشه؟ دستکش میزارن؟ مثلا موقع رژه یا کارای دیگه دستکش بپوشم.
    بعد توی این یه ماه قبل خدمت چکار کنم که استرسم کمتر بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •