[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
های وب 512mb
256 نامحدود ماهی 15 هزارتمن .... با منیجر از سرور داخلی حدود 200 و سرور خارجی حدود 100 ... ولی تک کانکشن زیاد تعریفی نداره ... ولی خداییش عجب پینگ داخلی داره ...
![]()
اینم یه tracert مشتی .. پینگ داخلی جالبه.... من اینقدر با های وب پینگ 80 90 با داخلی دیدم که خیلی تعجب کردم ... حتی با دی ان اس شرکت 80 میگرفتم .. پس مشکل از مرکز مخابراتی نبوده ...چه فحش هایی که به فیاض بخش بیچاره ندادم...
![]()
خیلی خوبه .. !!!
این چه شرکتیه؟
فقط برای یک شهر خاص سرویس میده یا سراسر کشور؟
من خودمم آخر نفهمیدم چه شرکتیه ... شرکت سرعت گستر نور شیراز .. نماینده فن آوا .. ولی isp name میزنه آریاگستر اسپادانا ... خودم گیچ شدم چیه ولی شما روو حساب فن آوا بدون چون اکانتمو از اونجا چک میکنم ... البته این اینترنت داداشمه که رفتم پشت لبتاپش و تست گرفتم ... الانم یه کله داره میدانلودهاینجور ادامه بده فردا پس فردا محدودش میکنن
----------
من خودم های وب دارم ...
به آرش خاننمردیم و یه بار دیدیم که شما هم راضی باشی
نوش جونت !!! بیت به بیتش برات خوش یمن باشه
اینم 128 نامحدود من :(ماهی 12500 تمن !!!!(به خاطر جمع اوری اون یکی خطم پینگم زیاد شدهشاید بگید مسخره، چه ربطی داره اخه
!!!! ولی داره
ولی با این خط سرعتم بیشتر از اون یکی خط هست!!! اینم ربط داره باز
)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم با دانلود منیجر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 15-10-2013 at 22:13.
ای تو جان نوبهاران، خوش رسیدی، خوش رسیدی!ای تو شور آبشاران، خوش رسیدی، خوش رسیدی!آمدی چون ماه تازه، تیغ بر کف، خنده بر لبآمدی ای عید قربان! خوش رسیدی، خوش رسیدی!
عیدی همگی مبارک...
سرعت دانشگاه دوست بنده در المان
توی خونه دانشجوییش هم یه آب باریکه 18Mbps داره![]()
شهر SAN DIEGO یکی از دوستان .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)