تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1134 از 4751 اولاول ... 13463410341084112411301131113211331134113511361137113811441184123416342134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,331 به 11,340 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال CinemaTik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

پيش فرض

حالا ما هرچي بگيم شما باز شك دارين كاري نداره 5 شنبه ساعت 12 بامداد اگه بيدار بودين اگه نه صبحش يه فايل كوچيك دانلود كنين بعد برين صفحه كاربريتون گزارش ترافيك اون روز رو نگاه كنين ببينين توي بخش ترافيك رايگان زده يا نه كه مطمئناً ميبينين نزده

آخه سایت شاتل واسه اینجایی که ما هستیم قاطی داره ! نمی دونم واسه همه جا اینجوری هستش یا نه !؟ ولی توی سایت واسه ی ما ترافیک های مصرف شده رایگان و غیر رایگان رو از همدیگه تفکیک نمیکنه و همه رو جز غیر رایگان حساب میکنه !
    امشب دوباره زنگ زدم به نمایندگی شاتل اینجا و پرسیدم قضیه این پنجشنبه جمعه ها چیه که مدیر فروشتون به من گفته رایگانه !؟ گفت قضیه نداره دیگه . رایگانه خوب !! بعد من بهش گفتم که توی سایت شاتل هم نوشته که برای سرویس های آرت فقط رایگانه . بعد یارو گفت هان !؟ اره شما درست میگی برای آرت فقط اینجوری هستش ولی بازم شما می تونی تا یکی دو هفته دیگه پنجشنبه جمعه ها رایگان استفاده کنی !فقط زیاد دانلود نکنید !! گفتم اگه رایگانه زیاد و کمش چه فرقی میکنه ! گفت نه زیاد دانلود نکنید . در حد یه گیگ باشه !!

ما که سر از کار این شاتل در نیاوردیم . جالبیش اینه که باید بریم نمایندگی ترافیک های رایگانمون رو که مصرف کردیم اونجا حساب کنن بعد همون قدر دوباره شارژ کنن !!!!!

خیلی مسخره ـست !

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

خوب در راستای تماس دیروز امروز ساعت 11 دیدم از 53 شده 73 درصد
    و نوشته منتظر تخصیص پورت و ساعت 2 که رفتم دیدم شده 76 درصد

یعنی تخصیص هم 3 ساعت طول کشید

پسرخالم که قبل من گرفت یک ضرب رفت رو 60 درصد و بعد از 21 روز که رانژه شد رفت رو 90 و الان بهم گیر داده که modem رو وصل کن به احتمال زیاد تا صبح چراغ status روشن میشه و رانژه میکنن

ولی من بهش گفتم من فکر میکنم کمه کم تا اول ابان خبری از رانژه نباشه

نمیدونم چرا نمایندگی ارسال قرار داد رو این همه طول داد
    حتما یادشون رفته بوده...
    نه به این زودی هم که میگه رانژه نمیشه.حداقل 2 3 روز میشه! شبها که کار نمیکنن..

آخه سایت شاتل واسه اینجایی که ما هستیم قاطی داره ! نمی دونم واسه همه جا اینجوری هستش یا نه !؟ ولی توی سایت واسه ی ما ترافیک های مصرف شده رایگان و غیر رایگان رو از همدیگه تفکیک نمیکنه و همه رو جز غیر رایگان حساب میکنه !
    امشب دوباره زنگ زدم به نمایندگی شاتل اینجا و پرسیدم قضیه این پنجشنبه جمعه ها چیه که مدیر فروشتون به من گفته رایگانه !؟ گفت قضیه نداره دیگه . رایگانه خوب !! بعد من بهش گفتم که توی سایت شاتل هم نوشته که برای سرویس های آرت فقط رایگانه . بعد یارو گفت هان !؟ اره شما درست میگی برای آرت فقط اینجوری هستش ولی بازم شما می تونی تا یکی دو هفته دیگه پنجشنبه جمعه ها رایگان استفاده کنی !فقط زیاد دانلود نکنید !! گفتم اگه رایگانه زیاد و کمش چه فرقی میکنه ! گفت نه زیاد دانلود نکنید . در حد یه گیگ باشه !!

ما که سر از کار این شاتل در نیاوردیم . جالبیش اینه که باید بریم نمایندگی ترافیک های رایگانمون رو که مصرف کردیم اونجا حساب کنن بعد همون قدر دوباره شارژ کنن !!!!!

خیلی مسخره ـست !
    مگه میشه my.shatel.ir برای شما مشکل داره؟!
    سرویس اکو فقط شبانه رایگان داره حالا ما هر چی میگیم شما باور نکن!

3. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

لطفا پست پاک بشه ...........
    Last edited by Glad Boy; 08-10-2009 at 18:22.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

حتما یادشون رفته بوده...
    نه به این زودی هم که میگه رانژه نمیشه.حداقل 2 3 روز میشه! شبها که کار نمیکنن..

اره امارش رو دارم
    اونم منظورش از دیروز تا امروز عصر بوده نه امشب

راستی الان وارد myshatel شدم که تو قسمت پرداخت ها تو قسمت غیر اینترنتی اولش نوشته باید تصویر فیش رو با شماره شناسه براشون اسکن کنی و email کنیم
    بعد پایینش نوشته که اگه تو جدولی که بالاست سریال پرداخت وجود داره تو بانک بالای فیش قید بشه دیگه نیاز به ارسال فیش نیست

رفتم پشتیبانی online دیدم به به برای اولین بار بخش فروش online هستن
    که اول به پشتیبانی فنی که همیشه هم رستمی هست گفتم که گفت نمیدونم از فروش بپرس
    از فروش پرسیدم جواب نیومد تا دیدم off شد

حالا کدومش درسته ؟

پروفشنال CinemaTik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

پيش فرض

مگه میشه my.shatel.ir برای شما مشکل داره؟!
    سرویس اکو فقط شبانه رایگان داره حالا ما هر چی میگیم شما باور نکن!
    بله مشکل داره . باور نمی کنید خودتون ببینید ! به نظر شما همه چیز توی این عکس درسته !؟‌ :

در مورد اون پنجشنبه جمعه هم دیگه نمی دونم والا چیزی بود که نمایندگی به من گفته . شاید این نمایندگی عشقی داره واسه خودش این کار رو می کنه ! به هر حال من که استفاده می کنم ! چون خودشون به من این رو گفتن دیگه !

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خوب در راستای تماس دیروز امروز ساعت 11 دیدم از 53 شده 73 درصد
    و نوشته منتظر تخصیص پورت و ساعت 2 که رفتم دیدم شده 76 درصد

یعنی تخصیص هم 3 ساعت طول کشید

پسرخالم که قبل من گرفت یک ضرب رفت رو 60 درصد و بعد از 21 روز که رانژه شد رفت رو 90 و الان بهم گیر داده که modem رو وصل کن به احتمال زیاد تا صبح چراغ status روشن میشه و رانژه میکنن

ولی من بهش گفتم من فکر میکنم کمه کم تا اول ابان خبری از رانژه نباشه

نمیدونم چرا نمایندگی ارسال قرار داد رو این همه طول داد

من چه حالی کردم .... رانژه 24 ساعته ... .پارتی همه جا به داد آدم می رسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من که پارتی نداشتم توی 48ساعت وصل شد .داون استریم هم هست 572 الان با 128دارم 50_60داونلود میکنم .دم شاتل گرم
    Last edited by alireza2099; 08-10-2009 at 06:49.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

اره امارش رو دارم
    اونم منظورش از دیروز تا امروز عصر بوده نه امشب

راستی الان وارد myshatel شدم که تو قسمت پرداخت ها تو قسمت غیر اینترنتی اولش نوشته باید تصویر فیش رو با شماره شناسه براشون اسکن کنی و email کنیم
    بعد پایینش نوشته که اگه تو جدولی که بالاست سریال پرداخت وجود داره تو بانک بالای فیش قید بشه دیگه نیاز به ارسال فیش نیست

رفتم پشتیبانی online دیدم به به برای اولین بار بخش فروش online هستن
    که اول به پشتیبانی فنی که همیشه هم رستمی هست گفتم که گفت نمیدونم از فروش بپرس
    از فروش پرسیدم جواب نیومد تا دیدم off شد

حالا کدومش درسته ؟
    اره نوشه در اکثر موارد... اولا شاید کارمند بانک سریال پرداخت را ثبت نکنه! دوما هم اگه ثبت کنه نوشته دراکثر موارد! شما اسکن کن بفرست یا فکس کن!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من که اینترنتی پرداخت میکنم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

داره خودمونی میشه 2 SHAHROOZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان آفتاب ایران باستان

پيش فرض

سلام ببخشید این شاتل توی گیلان نمایدگی نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •