سلام ببخشید سروس 2مگ نامحدود سرعت دانلود و آپلود چقدره؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام ببخشید سروس 2مگ نامحدود سرعت دانلود و آپلود چقدره؟
از اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت ریپورت بعد detail events
اگه چند صفحه اخرو نگاه میکردید میفهمید شب ها روی 1 مگ بسته میشه
اپلود هم 512 هست ولی من با 30 40 کیلوبایت نهایت اپلود کردم
متاسفانه شرایط یه جوری هست که از اسیاتک هم به هرجا کوچ کنیم وضعیت دانلود بهتری نداره الان بین وضعیت بد و بدتر اسیاتک بده هست
تازه من هر وقت isp عوض کردم نزدیک 1 ماه اینترنت نداشتم و هیچ وقت کارم رو یه هفته ای راه نیفتاده
Last edited by farzan311; 29-05-2013 at 14:52.
دقیقا الان نسبت به شرکتای دیگه خیلی خوبه من2مگ صبانت دارم مونده رو دلم یه سرعت نزدیک به 1مگ بده تو هر ساعتی در شبانه روز![]()
آپلود جدود 60کیلو
دانلود بین 200 تا 300 کیلو
سرعت دانلودت رو 3مگ بسته شده
از لحاظ نویز هم مشکلی نداری و وضعیت عالیه
دوستان من با نمایندگی شهرمون در مورد پینگ داشتم صحبت میکردم که پس از چندین بررسی به نتیجه زیر رسیدیم
همونطور که در عکس میبینید اون لاین هایی که ip شون 10 میباشد مال اسیاتک هست و پینگشون 30 40 هست
ولی از لاین 6 به بعد میبینید که پینگ رفته بالا و ip عوض شده!!
میشه نتیجه گرفت که از زیرساخت یه سری کارایی کردن که پینگ انقدر نجومی شده:
![]()
Last edited by and-roid2; 29-05-2013 at 19:59.
سلام
دوستاني كه 2مگ محدود دارند آيا سرعت روزانشون با تك لينك به ماكزيمم ميرسه يا بايد چند تا لينك همزمان بزارن دانلود بشه تا سرعت به ماكزيمم پهناي باند بسته شده روي خطشون برسه ؟
نه. واسه من که اصلاً. اگه با IDM یک لینک رو بذارم واسه دانلود باید تعداد اتصالها رو حداقل 8 تا بذارم تازه اون وقت هم یه چیزی حدود 100 تا 150 کیلوبایت در ثانیه سرعت میده. اگه بخوام از کل پهنای باندم که نزدیک 400 کیلوبایت در ثانیه است تو ساعتهای غیررایگان استفاده کنم باید حتماً 4 - 5 تا فایل رو همزمان و با 8 تا اتصال بذارم تو IDM.
کلن آسیاتک از این بابت خیلی مزخرفه. یعنی تو ساعت غیررایگان هم دهن آدم سرویس میشه.
تست الان:
با فایرفاکس 40 میده!
شبانه هم با تک کانکشن 120 هست.
ولی نمیدونم تو ایفون چرا 16 20 بیشتر نمیده!
Last edited by and-roid2; 29-05-2013 at 19:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)