علی جان ناراحت نشیا
ولی واقعا من یک عمرا این وقت شب یه حساب کوچولو رو هم بتونم دربیارم
علی جان ناراحت نشیا
ولی واقعا من یک عمرا این وقت شب یه حساب کوچولو رو هم بتونم دربیارم
کسی می دونه بهزاد واسه چی خدا حافظی کرد ؟![]()
تازه داشتم باهاش حال می کردم !
توجه:
دوستانی که مایل به دریافت اکانت پرمیومبازی هستند... تا آخر همین هفته (22/9/86) از طریغ پیغام خصوصی با من تماس بگیرن...
من ریسورس نمی خواهم ولی میشه لطفا من را یکی ساپورت کنه؟
هرچی را در می آورم روستا هایر بقلی خرج مکنن هیچیشم برای خودم نمی گذارند!!!
عزیز من به این بازیکن که نزدیکترین نفر به تو هستش میل بزن. mstf666
اون میتونه ساپورتت بکنه.البته اگر خودش احتیاج نداشته باشه.بقیه ماها خیلی ازت دوریم.
مهم نیست چون هر روز به من حمله میشه ومن را غارت می کنند.
من به یشان هم می گویم ولی اگر می توانید شما هم یک کمک بکنید
ممنون
(302|548) K53
Last edited by hiworld; 07-12-2007 at 10:33.
عزيز تو ورد 12 فعلا تا يه مدت بايد اميدت فقط به دهكده خودت باشه چون همه الان دارن رشد ميكنن و ريسورس اضافي برا كمك ندارن به خود من روزانه به طور ميانگين بين 15 تا 20 حمله ميشه ولي چون hidding place ام را آپگريد كرده ام حتي يه تيكه سفال هم گيرشون نمياد شما هم بهتره همين كار را بكني تا بچه ها يكم دست و بالشان باز بشه و بتونن كمكت كنن![]()
سلام
بله من هم فكر كنم از اون دختر بچه هايي است كه با تقلب ميخواهد رشد كند.تو منطقه كسي جرات نداره به من حمله كند .دفعه قبل حمله كرد بهش گفتم اينكارو نكن ،قبول كرد .من هم به حساب اينكه آدمه و ميشه رو حرفش حساب باز كرد ،زدم ارتشم را توي يك جنگ از دست دادم.ديگه يونيت نساختم.دوباره حمله كرد.با مزه اش اينه كه به ترايب جديد من گفته من پناهنده هستم.(اين پناهنده را يكي برام معني كنه) حالا ديپلماسي منو هم خراب كرده.
شما باز ريپورت چند اكانته بودنش را بده.
ممنون عزيز
اگر يكروز كامل يك ارتش ساپورت داشتم ،خودم را ميبستم يا ريسورس يكروز را اگر داشتم ميزدم همه يونيت ساخته بشه.فعلا كه تو منگنه هستم
آقا اين مثل اينكه گوشش به اين حرفا بدهكار نيست بهتره به اساتيد بگي بهش يه نامه خفن بدن
جان خودم منم مدام تحت حمله هستم وگر نه كمكت ميكردم همين صبح اومدم ديدم ديشب نزديك 2 كيلو از هر منبع ازم غارت شده باز تو به اساتيد بگو مشكلت دست اونا است
مخصوصا كمال كه بقيه غارتگرا به چشم خداي غارتگرا بهش نگاه ميكنن![]()
Last edited by dizgah; 07-12-2007 at 11:28.
این مختصات که نوشتی مربوط به کدوم ورلده؟!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)