کمک کمک کمک
کمک کمک کمک
تعمیرات بیش روی برای psn
Start Time: 20 Jan, 2012 (Friday) 00:00 AM
End Time: 20 Jan, 2012 (Friday) 14:00 PM
Impact: During the maintenance, new registration of PSN will be suspended. PSN members may receive error message when logging in PlayStation®Network and using related services. Purhcase at PS Store will also be affected.
باز خوبه از قبل میگن
خوب چه بازی ای بوده؟
چه جور شد که هنگ کرد؟
پیغام آبدیتی چیزی نداد؟؟؟
--------------------------------------------------------
این آخرین ورژنه که برایcobraبهینه شده ولی روی کنسول هایی که cobraندارن هم جواب میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
نیازی نیست xbox بخری فعلا این بازی رو درcom بازی کن تا برای ps3 بدون دانگل کپی خور بشه
منم خودم این کارو کردم و منتظرم![]()
آقا امروز رفتم گرفتم
خداییش به پای pes نمیرسه اصلا سلیقم به فیفا نمیخورهایشاالله هر چه سریعتر pes هم -- شه
![]()
من به احتمال زیاد فردا می گیرم
Last edited by shahin_mp3; 16-01-2012 at 02:05.
[QUOTE=s.j-rez;6773770]خوب چه بازی ای بوده؟
چه جور شد که هنگ کرد؟
پیغام آبدیتی چیزی نداد؟؟؟
--------------------------------------------------------
این آخرین ورژنه که برایcobraبهینه شده ولی روی کنسول هایی که cobraندارن هم جواب میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE سلام شب خوش بازی اسیستان 3 پسرم بازی میکرده وسط بازی هنگ میکنه بعد کنسولو از دکمه پشت خاموش مدکنه بعد که روشن مدکنه فقط دایره میچرخه جلوی برنامه ها/قبلنم شده بود تو همین سایت راهشو پیدا کردم ولی الان یادم رفته وپیداشم نمیکنم
Last edited by hadi53; 15-01-2012 at 01:01.
سلام
منم گرفتم ولی خدایی pesیه چیز دیگس
سلام دوستان
از ه-ک خبری نشد ؟؟؟
بابا یکی جواب منم بده
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
[QUOTE=hadi53;6774353]بابا یکی جواب منم بده
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
[QUOTE=hadi53;6776472]
بابا یکی جواب منم بده
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
جواب جواب جواب
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
[QUOTE=hadi53;6774353]جواب اینو ینی کسی بلد نیست![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)