تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1134 از 1404 اولاول ... 134634103410841124113011311132113311341135113611371138114411841234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,331 به 11,340 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه Alixbox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بچه ها من میخام پی اس پیم مثل میندوز XP یا Vista بشه . تم نباشه مثل خود ویندوز باشه . خودم یک ویستا پیدا کردم ولی هیف باگ داره و دم و دقیقه ارور میده . مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پیشنهادت رو واضح تر بگو من که چیزی متوجه نشدم اگه منظورت گذاشتن لینکه که بخشش هست...؟
    هاجی منظورش اینه که اون به همون 1 دی وی دی بازی بده تو یک دیویدی دیگه . اینجوری هردوتانون به جای دادن پول دوستانه به هم بدید .

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

می تونی آدرس لینکشو بدی

وبه سوالایه پست قبلی جواب بدی؟
    اول باید gen-d رو نصب کنی بعد gen-d2 .

5.50GEN-D

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طریقه نصب.

ابتدا فایل بالا را دانلود کنید سپس از خالت فشرده خارج کنید.
    فایل 550.PBP را داخل ROOT مموری (همان صفحه اول مموری psp ) کپی کنید.
    از داخل فایل دانلودی وارد پوشه PSP شوید سپس پوشه GAME را باز کنید تا به فولدر UPDATE برسید این فولدر را کپی کرده و داخل مسیر زیر در مموری کپی کنید.
    x:\PSP\GAME
    x نام درایو psp در کامپیوتر شما

سپس برنامه PSP Update ver GEN را از داخل psp اجرا کنید.
    بعد از باز شدن برنامه بر روی Enter کلیک کنید.
    سپس گزینه اول Flash install CFW 5.50 GEN-D را انتخاب کنید.
    بعد ار پایان کار برنامه کلید ضربدر را فشار دهید تا دستگاه خاموش روشن شود.

به فریمور 5.50GEN-D خوش آمدید.

هشدار: این آموزش فقط برای دوستانی هست که مدل دستگاه آنها 1000 و 2000 قدیمی(دستگاه هایی که با پاندورا کپی خور شده اند) هست.پس دوستانی که psp 3000 و 2000 جدید که کپی خور موقت هست و با ChickHEN کپی خور شده اند به هیچ وجه نصب نکنند.در صورت نصب دستگاه آنها بریک کرده و فعلا نمیشه درستش کرد.

************************************************** **********************************

تمام حقوق این آموزش مربوط به شخص CHOORY و سایت p30world میباشد.لطفا کپی رایت را رعایت کنید.

************************************************** **********************************
    5.50GEN-D2

ابتدا این فایل را دانلود کنید >>>
    کد:
    طریقه نصب :
    ابتدا فایل بالا را دانلود کنید سپس از خالت فشرده خارج کنید.
    فایل GEN-D2 را در X:\PSP\GAME کپی کنید .

سپس برنامه Quick Update 5.50 GEN-D2 را از داخل psp اجرا کنید.

بعد از باز شدن X را زده و در اخر برای خروج X را زده

به GEN-D2 خوش امدید .

نکته : این اموزش برای کسانی هست که GEN-D دارن و میخواهند به GEN-D2 اپدت کنند

هشدار: این آموزش فقط برای دوستانی هست که مدل دستگاه آنها 1000 و 2000 قدیمی(دستگاه هایی که با پاندورا کپی خور شده اند) هست.پس دوستانی که psp 3000 و 2000 جدید که کپی خور موقت هست و با ChickHEN کپی خور شده اند به هیچ وجه نصب نکنند.در صورت نصب دستگاه آنها بریک کرده و فعلا نمیشه درستش کرد.

تغیرات در این فریمور

کد:

تمام حقوق این آموزش مربوط به شخصAlixBoxو سایت p30world میباشد.لطفا کپی رایت را رعایت کنید.

همه ی بازی ها هم با این فریمور اجرا میشه من خودم Assassin's Creed bloodline و little big plant رو بازی کردم

4. این کاربر از Alixbox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من ديروز بلاخره با كلي سختي و بيچارگي موفق شدم بازي ps1 رو تبديل به psp كنم
    ولي يه مشكلي وجود داره،وقتي ميرم تو بازي لوگو پلي استيشن مياد بعد صحفه سياه ميشه و دستگاه خاموش ميشه
    psp رو به روشي كه علي آقا تو پست آموزش دادن 218كپي خوروندم مدل psp هم 3000
    بازي harvest moon back to nature رو مي خواستم اجرا كنم با برنامه popstation (ورژن 2.2 بتا) تبديل كردم
    راستش از اين بازي خيلي خاطره دارم كسي فايل تبديل شده (سالم) رو تو سايت سراغ نداره؟
    لطفا تو هر قسمت كه ميتونيد اگه ممكنه help meeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    مرسي
    كسي نيست منو كمك كنه؟؟؟؟

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اول باید gen-d رو نصب کنی بعد gen-d2 .

همه ی بازی ها هم با این فریمور اجرا میشه من خودم Assassin's Creed bloodline و little big plant رو بازی کردم

ممنون بابت پستت ولی نگفتی قبل از آپ دیت رم باید فرمت بشه یا نه و اگه آره با چه فرمتی فرمت کنم؟
    و خطر این کار چقدره؟

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

ممنون بابت پستت ولی نگفتی قبل از آپ دیت رم باید فرمت بشه یا نه و اگه آره با چه فرمتی فرمت کنم؟
    و خطر این کار چقدره؟
    نه نیازی به فرمت کردن نیست

خطرش هم بستگی به خودت داره اگه طبق آموزش بری صفره

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نه نیازی به فرمت کردن نیست

خطرش هم بستگی به خودت داره اگه طبق آموزش بری صفره

یعنی ممکنه اگه اشتباه کنم PSP بریک بشه ؟اگه اینطور بشه چی کار می شه کرد تا درست شه؟

ببین درست فهمیدم همین طوری بدون اینکه رم فرمت کنم یا خالیش کنم اون فایل که دانلود کردم رو میریزم تو iso کنار بقیه ی بازی ها (لازم نیست بازی هارم پاک کنم) بعد تو PSP یه آیکون جدید درست مثل بازی ها ایجاد می شه که من باید برم روش و X رو بزنم بعد وامیستم تا اون نوشته ها بیاد ثابت بشه(تا این موقع هیچی رو نمی زنم)
    بعد که نوشت press X to exit دوباره X رو می زنم و PSP خاموش و روشن می شه و کار تموم درسته
    دوبار دقیقا باید این کارو بکنم مگه نه یه بار از فریمور الان(3.75 m33) به Gen-d وبعد عین همین کار رو برایه Gen-D به Gen-D2 باز درسته،برا این می پرسم چون فایل Gen-D بیست و هفت مگه ولی Gen-D2 هشتاد و پنج کیلو بایت
    کار دیگه ای نباید بکنم یا چیزه دیگه ای نیست که باید در نظر بگیرمش؟
    مثلا باطری حد اقل باید رو چند در صد باشه، همون 78 درصد؟
    راستی بعد از آپگریت سیو بازی ها می پره؟
    چقدر این کار طول می کشه؟

یه سوال دیگه هم داشتم از کجا می شه تم هایه فلش (از اونا که زمینه ی متحرک دارن شبیه همون تم هایه دیفالت خود PSP منظورمه) پیدا کرد؟
    Last edited by Hamid..God; 14-11-2009 at 14:44.

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال فوری

توی کرایسیس کور اون مرحله ای که باید برای دوست دختر زک یک گاری درست کنیم کجا باید دنبال چوب برم ؟

( همون جایی که کپی انجیل وارد خونه دختره شده )

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یعنی ممکنه اگه اشتباه کنم PSP بریک بشه ؟اگه اینطور بشه چی کار می شه کرد تا درست شه؟

ببین درست فهمیدم همین طوری بدون اینکه رم فرمت کنم یا خالیش کنم اون فایل که دانلود کردم رو میریزم تو iso کنار بقیه ی بازی ها (لازم نیست بازی هارم پاک کنم) بعد تو PSP یه آیکون جدید درست مثل بازی ها ایجاد می شه که من باید برم روش و X رو بزنم بعد وامیستم تا اون نوشته ها بیاد ثابت بشه(تا این موقع هیچی رو نمی زنم)
    بعد که نوشت press X to exit دوباره X رو می زنم و PSP خاموش و روشن می شه و کار تموم درسته
    دوبار دقیقا باید این کارو بکنم مگه نه یه بار از فریمور الان(3.75 m33) به Gen-d وبعد عین همین کار رو برایه Gen-D به Gen-D2 باز درسته،برا این می پرسم چون فایل Gen-D بیست و هفت مگه ولی Gen-D2 هشتاد و پنج کیلو بایت
    کار دیگه ای نباید بکنم یا چیزه دیگه ای نیست که باید در نظر بگیرمش؟
    مثلا باطری حد اقل باید رو چند در صد باشه، همون 78 درصد؟
    راستی بعد از آپگریت سیو بازی ها می پره؟
    چقدر این کار طول می کشه؟

یه سوال دیگه هم داشتم از کجا می شه تم هایه فلش (از اونا که زمینه ی متحرک دارن شبیه همون تم هایه دیفالت خود PSP منظورمه) پیدا کرد؟

هر کاری که برای نصب فریمور رو گفته بکن . اگر پی اس پی 1000 داری نگران نباش ولی اگه به غیر از 1000 داری اگر بریک شه نمیتونی پاندوراکنی اگه 1000 بریک شه میتونی پاندورا کونی (از بریکی در میاد) . من خودم تا حالا برای فریمور فورمت نکردم . gen-d2 یک چیزی هست که روی gen-d نصب میشه و برای همین حجم کمی داره و حتما باید بعد gen-d نصب شه . باطری باید شارژش بالا باشه یکی از اوامل بریک شدن همینه که وصط کار پی اس پی خاموش شه . اگه وصط کار پی اس پی خاموش شه بریک میشه . ولی همون توضیحات رو که گفته انجام بده هیچ مشکلی پیش نمیاد .
    سیو بازی نمیپره فقط وقتی فورمت میکنی میپره . اپدیت بیشتر از 10 دقیقه طول نمیکشه و دوستان فروشنده در عین نامردی برای همین کار ساده کلی پول میگیرن که یک بچه 13 ساله میتونه انجام بده.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

PSP همون 1000 هست پس من همونطور که نوشتم برم تو کاره آپ گرید راستی یه چیزی از امروز با اینکه PSP من کپی خور دائمه ولی هر کار می کنم دیگه بزی هارو نمی یاره یعنی تو قسمت بازی می زنه no game (مطمئنم که کپی خور دائمه قبلا تا دلت بخواد خواموشش کردم ولی کپی خورش نپریده بود)ممکنه از چی باشه به نظر شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •