بچه ها من میخام پی اس پیم مثل میندوز XP یا Vista بشه . تم نباشه مثل خود ویندوز باشه . خودم یک ویستا پیدا کردم ولی هیف باگ داره و دم و دقیقه ارور میده . مرسی
بچه ها من میخام پی اس پیم مثل میندوز XP یا Vista بشه . تم نباشه مثل خود ویندوز باشه . خودم یک ویستا پیدا کردم ولی هیف باگ داره و دم و دقیقه ارور میده . مرسی
هاجی منظورش اینه که اون به همون 1 دی وی دی بازی بده تو یک دیویدی دیگه . اینجوری هردوتانون به جای دادن پول دوستانه به هم بدید .
اول باید gen-d رو نصب کنی بعد gen-d2 .
همه ی بازی ها هم با این فریمور اجرا میشه من خودم Assassin's Creed bloodline و little big plant رو بازی کردم
كسي نيست منو كمك كنه؟؟؟؟
ممنون بابت پستت ولی نگفتی قبل از آپ دیت رم باید فرمت بشه یا نه و اگه آره با چه فرمتی فرمت کنم؟
و خطر این کار چقدره؟
نه نیازی به فرمت کردن نیست
خطرش هم بستگی به خودت داره اگه طبق آموزش بری صفره
یعنی ممکنه اگه اشتباه کنم PSP بریک بشه ؟اگه اینطور بشه چی کار می شه کرد تا درست شه؟
ببین درست فهمیدم همین طوری بدون اینکه رم فرمت کنم یا خالیش کنم اون فایل که دانلود کردم رو میریزم تو iso کنار بقیه ی بازی ها (لازم نیست بازی هارم پاک کنم) بعد تو PSP یه آیکون جدید درست مثل بازی ها ایجاد می شه که من باید برم روش و X رو بزنم بعد وامیستم تا اون نوشته ها بیاد ثابت بشه(تا این موقع هیچی رو نمی زنم)
بعد که نوشت press X to exit دوباره X رو می زنم و PSP خاموش و روشن می شه و کار تموم درسته
دوبار دقیقا باید این کارو بکنم مگه نه یه بار از فریمور الان(3.75 m33) به Gen-d وبعد عین همین کار رو برایه Gen-D به Gen-D2 باز درسته،برا این می پرسم چون فایل Gen-D بیست و هفت مگه ولی Gen-D2 هشتاد و پنج کیلو بایت
کار دیگه ای نباید بکنم یا چیزه دیگه ای نیست که باید در نظر بگیرمش؟
مثلا باطری حد اقل باید رو چند در صد باشه، همون 78 درصد؟
راستی بعد از آپگریت سیو بازی ها می پره؟
چقدر این کار طول می کشه؟
یه سوال دیگه هم داشتم از کجا می شه تم هایه فلش (از اونا که زمینه ی متحرک دارن شبیه همون تم هایه دیفالت خود PSP منظورمه) پیدا کرد؟
Last edited by Hamid..God; 14-11-2009 at 14:44.
سلام دوستان یه سوال فوری
توی کرایسیس کور اون مرحله ای که باید برای دوست دختر زک یک گاری درست کنیم کجا باید دنبال چوب برم ؟
( همون جایی که کپی انجیل وارد خونه دختره شده )
هر کاری که برای نصب فریمور رو گفته بکن . اگر پی اس پی 1000 داری نگران نباش ولی اگه به غیر از 1000 داری اگر بریک شه نمیتونی پاندوراکنی اگه 1000 بریک شه میتونی پاندورا کونی (از بریکی در میاد) . من خودم تا حالا برای فریمور فورمت نکردم . gen-d2 یک چیزی هست که روی gen-d نصب میشه و برای همین حجم کمی داره و حتما باید بعد gen-d نصب شه . باطری باید شارژش بالا باشه یکی از اوامل بریک شدن همینه که وصط کار پی اس پی خاموش شه . اگه وصط کار پی اس پی خاموش شه بریک میشه . ولی همون توضیحات رو که گفته انجام بده هیچ مشکلی پیش نمیاد .
سیو بازی نمیپره فقط وقتی فورمت میکنی میپره . اپدیت بیشتر از 10 دقیقه طول نمیکشه و دوستان فروشنده در عین نامردی برای همین کار ساده کلی پول میگیرن که یک بچه 13 ساله میتونه انجام بده.
PSP همون 1000 هست پس من همونطور که نوشتم برم تو کاره آپ گرید راستی یه چیزی از امروز با اینکه PSP من کپی خور دائمه ولی هر کار می کنم دیگه بزی هارو نمی یاره یعنی تو قسمت بازی می زنه no game (مطمئنم که کپی خور دائمه قبلا تا دلت بخواد خواموشش کردم ولی کپی خورش نپریده بود)ممکنه از چی باشه به نظر شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)