اینا ازت چیزی اضافه نگیرن قطعا هیچی بهت نمیدن . من شماره حساب بانک ملی نداشتم ، همینجوری یه شماره ای وارد کردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد !
اینا ازت چیزی اضافه نگیرن قطعا هیچی بهت نمیدن . من شماره حساب بانک ملی نداشتم ، همینجوری یه شماره ای وارد کردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد !
هر وقت کاربر درخواست بده باید تخلیه کنند و اگه هم گفتند نمیشه برو 195 ازشون شکایت کن ، فرداش تخلیه میکنند . اما قطعا پولی بهت پس نمیدن .
داداش منم مثل شما ولی نمیشه انتظار داشت وقتی همه چی گرون شده و میشه این یکی ثابت بمونه
حالا خوبه افزایش انچنانی نداشته
وگرنه شاتل کیفیت سرویسش از بقیه به مراتب بهتره
باشه بازم به هر حال واسه من همون 50 هزار هم زیاد بود خیلی
الان بخوام برجی 65 و خورده ای بدم بازم خیلیه!
اصلا حرکت شاتل غیرقانونیه، مگه طبق مصوبه 266 قرار نبود حداکثر قیمت ها مشخص شده باشه و از اون بالاتر نتونن بزنن. پس چرا نه صدایی از کاربرای اینجا بلند میشه که بگه غیرقانونیه نه از وزیر و یا یه مسئولی
تا اونجایی که من اطلاع دارم شرکت های دیگه افزایشی رخ نداده ( اگه اشتباه میکنم بگین )
درسته همه چی گرون شده ولی اینترنت قرار نبوده گرون بشه ، حتی چند روز پیش هم خبرش اومده بود
شاتل هوشمندانه کار کرده. دو تعرفه منتشر کرده که اولی منطبق با قیمتهای مصوب ولی با حجم خیلی کمتره که اجازش رو قبلا داده وزارت. لیست دوم به نام خدمات اضافه تعرفه رو افزایش داده که توجیح افزایش قیمت باشه.
پارس انلاین هم یسری سرویس خارج تعرفه و با قیمت بالاتر داره که توجیحش ویژه گیم بودنه. شاتل هم به همین روش پیش رفته.
همون اول کار 266 رو خوندم اگه تا حالا عوض نشده باشه : قانون سقف قیمت رو مشخص کرده ولی هیچ حجمی رو به صورت اجباری نیاورده
چیزی که اول کار شرکت ها رو مجبور کرد حجم های20 -30 گیگ بدن تعرفه های مخابرات بود چون اگه کمتر از اون میدادن طبیعتا کسی ازونا نت نمیخرید
طبق قانون شرکت ها میتونن مثلا 2 مگ رو با 25 تومن و حجم منصفانه 100 مگ هم ارائه بدن
در حقیقت مصوبه 266 یعنی کشک(درباره اینترنت خانگی منظورمه بقیه موارد رو اطلاع ندارم)
این طرح نقره ای شامل 5 ترا شاتللند هم میشه یا برای اون باز باید جداگانه پول داد؟
اگه سرویس نقره ای باشه،نوشته درصورت ثبت نام 150 گیگ فضا شاتلند میده.
سوال شماره 9 لینک پایین، توضیحاتی در این باره دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)