تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1133 از 1320 اولاول ... 133633103310831123112911301131113211331134113511361137114311831233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,321 به 11,330 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

به احتمال زیاد اصلا فعال نمیشه که بعد دنبال رایگان باشیم
    وقتی حذف شده بسته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تکرار میکنم وقتی بسته شما به پایان رسید دانلود رایگان شما تمام میشه و ارتباطی به این موضوع نداره که بسته رزرو داشتید برای تمدید، برای بار چندم میگم خیر نامحدود ندارید

Sent from my iPhone using Tapatalk
    من هنوز دارم، بسته ی سه ماهه ای که رزرو شد به جای بسته های قبل و قرار بود بیام پست خودم رو نقل قول کنم که حالا قسمت بود با نقل قول پست شما اطلاعش رو بدم.
    هرچند دیگه نه دانلودی دارم نه اون ساعت ها مثل سابق بیداری و کارم میفته که برام استفاده ای داشته باشه.
    چند شب هم استفاده کردم و امتحان کردم و نه هزینه ای دادم و نه از ترافیک بسته کم شد، حالا ممکنه همین پست باعث بشه بیان خفتمون کنن.
    تنها راهی که هرکسی داره اینه که خودش امتحان کنه ببینه چی به چیه تو این مملکت بی صاحب خراب شده، که اگه اینجوری نبود کسی اصلا محتاج این مسخره بازی های دانلود و دری وری ها نبود... .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هنوز دارم، بسته ی سه ماهه ای که رزرو شد به جای بسته های قبل و قرار بود بیام پست خودم رو نقل قول کنم که حالا قسمت بود با نقل قول پست شما اطلاعش رو بدم.
    هرچند دیگه نه دانلودی دارم نه اون ساعت ها مثل سابق بیداری و کارم میفته که برام استفاده ای داشته باشه.
    چند شب هم استفاده کردم و امتحان کردم و نه هزینه ای دادم و نه از ترافیک بسته کم شد، حالا ممکنه همین پست باعث بشه بیان خفتمون کنن.
    تنها راهی که هرکسی داره اینه که خودش امتحان کنه ببینه چی به چیه تو این مملکت بی صاحب خراب شده، که اگه اینجوری نبود کسی اصلا محتاج این مسخره بازی های دانلود و دری وری ها نبود... .
    یعنی شما یه بسته رزرو داشتید که از قبل بوده و بعد اینکه همراه اول اعلام کرد اینترنت رایگان شبانه حذف شده این بسته رزرو فعال شده و اینترنت رایگان شبانه رو داره؟ درست متوجه شدم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یعنی شما یه بسته رزرو داشتید که از قبل بوده و بعد اینکه همراه اول اعلام کرد اینترنت رایگان شبانه حذف شده این بسته رزرو فعال شده و اینترنت رایگان شبانه رو داره؟ درست متوجه شدم؟
    بله درست متوجه شدید. پست های چند صفحه قبل رو هم بخونید توضیح کامل رو دادم قبلا.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به احتمال زیاد اصلا فعال نمیشه که بعد دنبال رایگان باشیم
    وقتی حذف شده بسته
    بسته اصلی من دو روز پیش تموم شد و چون موجودی نداشتم رزروش که 10 گیگ 38000 تومان 6 ماهه هست (این بسته الان حذف شده برای خرید) فعال نشد. ولی هنوز اون بسته قدیمی رزروه و منم حذفش نکردم که با افزایش اعتبار به اندازه 38 هزار + 9 درصد مالیات این بسته باید فعال بشه طبق اس ام اسی که خود همراه اول بهم داده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله درست متوجه شدید. پست های چند صفحه قبل رو هم بخونید توضیح کامل رو دادم قبلا.
    یعنی طبق این عکسی که گذاشتم اگر الان موجودیمو شارژ کنم اون بسته رزرو قدیمی 6 ماهه فعال میشه که اینترنت رایگان 3 تا 7 رو هم داره. درسته؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بسته اصلی من دو روز پیش تموم شد و چون موجودی نداشتم رزروش که 10 گیگ 38000 تومان 6 ماهه هست (این بسته الان حذف شده برای خرید) فعال نشد. ولی هنوز اون بسته قدیمی رزروه و منم حذفش نکردم که با افزایش اعتبار به اندازه 38 هزار + 9 درصد مالیات این بسته باید فعال بشه طبق اس ام اسی که خود همراه اول بهم داده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی طبق این عکسی که گذاشتم اگر الان موجودیمو شارژ کنم اون بسته رزرو قدیمی 6 ماهه فعال میشه که اینترنت رایگان 3 تا 7 رو هم داره. درسته؟
    واقعا نمیدونم. سیم کارت من دائمیه، هیچ ایده ای ندارم که در مورد شما چه جوری میشه، نهایتا اگر دیدید نشد میتونید شارژ رو با کمی تخفیف به کس دیگه ای بدید، البته اگر بشه هنوز، چند وقته از سیم کارت اعتباریم استفاده نکردم.

7. این کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

واقعا نمیدونم. سیم کارت من دائمیه، هیچ ایده ای ندارم که در مورد شما چه جوری میشه، نهایتا اگر دیدید نشد میتونید شارژ رو با کمی تخفیف به کس دیگه ای بدید، البته اگر بشه هنوز، چند وقته از سیم کارت اعتباریم استفاده نکردم.
    طبق اطلاعاتی که شما دادید اگر رزرو قبل حذف شبانه الان فعال بشه دانلود رایگانو داره. این سوالی بود که من صفحه قبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردم چون حدس زدم باید دانلود رایگانو داشته باشه و همراه اول خر تو خر تر از این حرفاس ولی دوستان جواب اشتباه دادن گفت نمیشه، دانلود رایگان حذف شده برای همین منم موجودی شارژ نکردم و این رزرو فعال نشد.
    بنابراین الان سوال اینجاست در این حالت که موجودی نداشتم و این رزرو فعال نشده ایا الان شارژ کنم این بسته رزرو فعال میشه یا نه؟ کسی تجربه ای در این مورد داره لطفا بگه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

طبق اطلاعاتی که شما دادید اگر رزرو قبل حذف شبانه الان فعال بشه دانلود رایگانو داره. این سوالی بود که من صفحه قبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردم چون حدس زدم باید دانلود رایگانو داشته باشه و همراه اول خر تو خر تر از این حرفاس ولی دوستان جواب اشتباه دادن گفت نمیشه، دانلود رایگان حذف شده برای همین منم موجودی شارژ نکردم و این رزرو فعال نشد.
    بنابراین الان سوال اینجاست در این حالت که موجودی نداشتم و این رزرو فعال نشده ایا الان شارژ کنم این بسته رزرو فعال میشه یا نه؟ کسی تجربه ای در این مورد داره لطفا بگه
    خب من موجودیو 40 تومن شارژ کردم خودکار بسته مورد نظری که از قبل رزرو بود (بسته بلند مدت 10 گیگابایت 6 ماهه) برام فعال شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان تعرفه های جدیدو نگاه کردم 3 ماهه 10 گیگ همین قیمت شده بدون دانلود رایگان شبانه
    تا اینجا که خوب پیش رفته. حالا باید ساعت 3 دانلود رایگانو تست کنم ببینم از حجم کم میکنه یا نه.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان این همراه اول چند ساعت طول میکشه قبضش آپدیت شه؟
    وقعا مسخرست کنترل مصرف آزاد نداره!
    یه فایل ۱۳۵ مگی دانلود کردم، برگشتم دیدم پیامک اتمام بسته اومده و فایل هم دانلود شده
    Last edited by ShadowDragon; 08-02-2019 at 20:48.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب من موجودیو 40 تومن شارژ کردم خودکار بسته مورد نظری که از قبل رزرو بود (بسته بلند مدت 10 گیگابایت 6 ماهه) برام فعال شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان تعرفه های جدیدو نگاه کردم 3 ماهه 10 گیگ همین قیمت شده بدون دانلود رایگان شبانه
    تا اینجا که خوب پیش رفته. حالا باید ساعت 3 دانلود رایگانو تست کنم ببینم از حجم کم میکنه یا نه.

دوستان من یه سرویس 10 گیگ همراه اول 6 ماهه دارم که امشب تموم میشه. بعد رزروش رو هم زده بسته بلند مدت 10 گیگابایت 38000 هزار تومان یعنی همین بسته ای که 6 ماه پیش خریدم رزروشه. این بسته قدیمیه و دیگه توسط همراه اول ارایه نمیشه. اگر اینو بذارم تمدید بشه ایا دانلود رایگان 3 تا 7 که قبلاً همراه اول داشت براش فعاله یا نه؟ کسی تا حالا مشابه این رو امتحان کرده؟
    دوستان در مورد این قضیه باید اعلام کنم بسته های رزرو که مال قبل حذف دانلود شبانه هستن از دانلود نامحدود شبانه ساعت 3 تا 7 برخوردار هستن. اگر شما هم از بازماندگان این طرح هستید و بسته رزروی مال قبل دارید میتونید با فعال کردنش از دانلود رایگان شبانه استفاده کنید.
    دانلود دیشب من:

12. 3 کاربر از dokhtarak_e_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •